Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποδειξη για το οτι δεν πιανουν οι καταρες ειναι το ποσα λαμογια πολιτικοι κτλ ειναι ακομα ζωντανοι.

Δημοσ.

Θεία δίκη!!

Ακριβως.Εχω αδικησει ατομο που γεννηθηκε Σαββατο και μετα ολα μου πηγαιναν και ακομα πηγαινουν στραβα.

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο οτι εαν αδικησεις ενα ατομο καποια στιγμη μετα απο πολλα χρονια το πληρωνεις.

Ε, όχι;

• Moderators
Δημοσ.

Γενικά είμαι εντελώς τεχνοκράτης και δεν πιστεύω σε γλωσσοφαγιές/μαύρες γάτες/αύρες/καφετζούδες/καθρέφτες/κατάρες/σαββατογεννήματα κλπ κλπ κλπ.

Αλλά αυτό το μάτι βρε παιδάκι μου... Μπορεί να σε ρίξει κάτω να μην μπορείς να ανασάνεις! Έχω τουλάχιστον 3 παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω, ώσπου εξακολουθούσε να επαναλαμβάνεται και να επιβεβαιώνεται...

Δημοσ.

Άρα μάλλον δεν είσαι εντελώς τεχνοκράτης;

Δημοσ.

Γενικά είμαι εντελώς τεχνοκράτης και δεν πιστεύω σε γλωσσοφαγιές/μαύρες γάτες/αύρες/καφετζούδες/καθρέφτες/κατάρες/σαββατογεννήματα κλπ κλπ κλπ.

Αλλά αυτό το μάτι βρε παιδάκι μου... Μπορεί να σε ρίξει κάτω να μην μπορείς να ανασάνεις! Έχω τουλάχιστον 3 παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω, ώσπου εξακολουθούσε να επαναλαμβάνεται και να επιβεβαιώνεται...

πως σου περασε ομως το ματι; σε διαβασανε και εγινες καλα ή απλα κρατησε μια ωρα και περασε απο μονο του;

Δημοσ.

Δε θα ελεγα οτι πιστευω στο ματι,αλλα σιγουρα κατι συμβαινει με την ενεργεια καποιων ανθρωπων.

Σε καποιες περιπτωσεις εχω δει γυναικες να με κοιταζουν με ξεκαθαρα ερωτικο βλεμμα και μετα απο μισο λεπτο να με παιρνει ο διαολος,

να χασμουριεμαι και να δακρυζω σαν πουστης.

Σιγουρα βεβαια το εχω παθει και σε αλλες φασεις,που δεν προσεξα αν και ποιος με κοιταζε.

Τονιζω το ενεργεια ωστε να καταλαβουν αυτοι που πρεπει.

Δημοσ.

Παλαιολιθικές προκαταλήψεις είναι όλα αυτά και δεν ισχύουν.

Αν όμως σου γίνει έμμονη ιδέα και ψυχαναγκασμός, ότι όλοι σε κοιτάνε, σε ζηλεύουν, θέλουν το κακό σου, τότε μπορεί η ψυχολογική κατάσταση να φθίνει και να οδηγήσει σε μανία καταδίωξης με όλες τις συνέπειες στην καθημερινή ζωή.

Υπάρχουν βέβαια και οι πιο προφανείς περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Αν κάποιος είναι γνωστό ότι έχει χρήμα, γίνεται πάντα στόχος.  Στόχος για καλά ή και για άσχημα πράγματα.

Δημοσ.

Ξερω. Θα φαω κραξιμο και τρολ. Αλλα ειλικρινα πιστευετε σε κατι απο αυτα; σας εχει τυχει πχ να σας ζηλευουν τοσο πολυ που κατι να σας παει στραβα λογω γλωσσοφαγιας; να μη θελουν το καλο σας καποιοι ανθρωποι;

Τι εννοω. Πχ αγορασες ενα καλο κινητο. Και που τα βρηκε τα λεφτα ο αλλος και κοιτα κινηταρα που πηρε και μεσα σε κατι μερες πχ να σας το κλεψουν

Ναι γινετε, αλλα για να σε επηρεασει κατι τετοιο σημαινει οτι εσυ το επετρεψες. Πχ αν εισαι χαμηλων τονων, μαζεμενος, δεν εχεις αυτοπεποιθηση και γενικα εισα αδυναμος, τοτε εισαι ευαλωτος στην αρνητικη ενεργεια των αλλων.

• Super Moderators
Δημοσ.

και γιατί είναι κατάρα αυτό;

Δεν ξέρεις εσύ... :P

Σοβαρά τώρα, τα πιστεύετε στα αλήθεια? Δεν έχετε σκεφτεί πως τα περιστατικά τα οποία αναφέρετε σαν "μάτι, κατάρα, γλωσσοφαγιά" είναι απλά όσα συμβαίνουν συμπτωματικά και ψάχνουμε τρόπους να τα συνδέσουμε με κάτι υπερφυσικό?

Για παράδειγμα αν ένας πει σε κάποιον "σου εύχομαι να πεθάνεις", αν και μικρές οι πιθανότητες μπορεί όντως να τύχει κάτι τέτοιο (όχι επειδή το ευχήθηκε ο άλλος προφανώς). Αυτό το γεγονός όμως θα μας μείνει στο μυαλό και θα το αναφέρουμε και όχι οι χιλιάδες άλλες περιπτώσεις που απλά δεν θα γίνει τίποτα.

Αν ίσχυαν όλα αυτά θα είχαμε ανθρώπους ... υπερόπλα που θα τους βάζαμε σε υπηρεσία για να ξεκάνουν όλους τυράννους της ανθρωπότητας! :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...