παπι Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Έχει τύχει αρκετές φορές που μπανιζω ένα γκομενάκι, αυτό να παραπατει 3
vrwmiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Οι μαυρόγατες υπάρχουν, το ίδιο και οι γρουσουζλαμαδες.τους φτύνω και τους δύο 1
vairass Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Έχει τύχει αρκετές φορές που μπανιζω ένα γκομενάκι, αυτό να παραπατει πανω απο 20 φορες αυτο...προχτες μια με ειδε κιολας με εβρισε, χαχα! 1
hexenlord Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πρώην μου πέταξε άρωμα που της πηρα στα κεραμίδια της απέναντι μεζονέτας γιατί λεει το αρωμα ηταν χωρισμός και κατι γινεται άμα το πετάξεις σε αλλο σπιτι (μου το εξήγησε τοτε αλλα ήμουν τόσο νευριασμένος που δεν πρόσεχα) Μεσα έπεσε η μαλακω παντως, χωρισμός ηταν! 85 ευρω τοτε...
xrist0s4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν τα πίστευα μέχρι που μετακομισα σε σπίτι συγγενικού προσώπου κ καλημέρα να μου πει μου πάνε τα πράγματα στραβά.Μονο απ τα μάτια κ το ύφος που μιλάει καταλαβαίνεις πόσο κ πως το εννοεί.Ενα άλλο που θυμάμαι μικρός ηταν που είχε έρθει μια να αγοράσει ένα κουνέλι απ του παππου μου κ τα θαύμαζε του έλεγε πόσο περιποιημένα τα είχε τι όμορφα που ηταν κτλ.Την επόμενη μερα είχαν ψοφίσει σχεδόν όλα..Έχω την εικόνα ακόμη στο μυαλό μου που τα έβγαζε ψοφια απ τις κουνελιαστρες. 1
hliastsek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Παιδιά δεν γίνεται να ματιαζομαστε ολοι... κάποιοι είναι και άσχημοι 1
volos27 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 μην φοβαστε δεν θα παθετε τπτ μεχρι να το πω εγω γεννηθηκα με αγριο καιρο ενα σαββατο του δεκεμβριου ειστε ασφαλεις για την ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις