Προς το περιεχόμενο

Mindtrap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα οποίος θέλει δώδεκα η ώρα αναζητούμε ένα άτομο ακόμα παρέα 3 είμαστε να πάμε mindtrap στην νέα Σμύρνη στο δωμάτιο The ring οποία θέλει έχω και έκπτωση 20% μαζί μια τρομερή εμπειρία σε καλή τιμή χρειαζόμαστε ένα άτομο και θα χαρούμε να παίξουμε μαζί του το δωμάτιο τρόμου ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα οποίος θέλει δώδεκα η ώρα αναζητούμε ένα άτομο ακόμα παρέα 3 είμαστε να πάμε mindtrap στην νέα Σμύρνη στο δωμάτιο The ring οποία θέλει έχω και έκπτωση 20% μαζί μια τρομερή εμπειρία σε καλή τιμή χρειαζόμαστε ένα άτομο και θα χαρούμε να παίξουμε μαζί του το δωμάτιο τρόμου ευχαριστώ

γινεται να ερθουμε δύο ατομα και οχι σημερα αλλα αυριο;;

ο αντρας μου δουλευει νυχτα σημερα

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε κλείσει για σήμερα 12ωρα και ναι και άλλα δύο απλά θέλει 4 και πάνω μακάρι να μπορέσετε σήμερα στις 12 δεν μπορείς μόνη σου? Φενια μπορούμε να το αλλάξουμε μην μας βρίσουν ήδη από 21.00 που το χαμέ το βάλαμε 00.00

Μπορούμε να περάσουμε να πάρουμε όποιον θέλει αν είναι στον δρόμο και αν έχει φεισμπουκ p.M

Δημοσ.

Δεν τραιλενομαι δεν είναι το θέμα απλά καλό είναι στο συγκεκριμένο δωμάτιο να έχεις 4 άτομα τουλάχιστο για βοήθεια δεν είναι το θέμα τα λεφτά πληρώνουμε εμείς το τέταρτο άτομο κλαιν απλά κυρίως για παρέα και να εχουμε κάποιον στο δωμάτιο

Δημοσ.

Αν δεν ειναι το θεμα τα λεφτα πατε στην κοντινοτερη καφετερια και παρτε καποιον, problem solved. Κι αμα δεν εχει καφετεριες κοντα, παρτε καποιον περαστικο. Problem ξαναsolved.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...