Tex. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, εχω δωσει 2 φορες πανελληνιες και την πρωτη περασα ΜΠΕΣ αλλα δεν πηγα διοτι ηθελα να προσπαθησω μια δευτερη φορα να περασω καπου πιο προσιτά.Η ερωτηση μου ειναι αν το πανεπιστήμιο στη λαμια(Πληροφορικης) ειναι αρκετα καλο ωστε να ξεγραφτω απο το πανεπιστήμιο αιγαίου που ειμαι (ΜΠΕΣ) διοτι και οικονομικά ειναι ασύμφορο,αλλα και ως προς την ποιοτητα ζωης που θα κανω ως φοιτητής (προτιμώ μεγαλες πόλεις με ολα τα επιπλεον καλουδια που εχουν πχ. μεγαλα club,Odeon κτλπ, και θεωρω πως σαμο θα ειναι καταθληπτικα για καποιον σαν εμενα ).Επισης αν γινεται καποιος να μου πει περι επαγκελματικης αποκαταστασης και για τις δυο σχολες τι παιζει, δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για την πληροφορικη λαμιας.....Εχω στο περιθώριο μου λιγες μερες για να αποφασίσω τι θα κανω τα επομενα 5 χρονια της ζωης μου και εχω αγχώθει Πληροφορικη λαμιας : http://www.cs.uth.gr/index.php/el/ Μηχανικος πληροφοριακων και επικοινωνιακων συστηματων : http://www.icsd.aegean.gr/icsd/ Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από Tex.
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αγαπητε μαλλον εχετε μπροστα σας να περασετε απο ενα δασος που αν ακολουθησετε το σωστο μονοπατι ισως σας βγαλει σε ενα φιλοξενο ξυλοσπιτακι στο τελος του και εσεις κοιταζετε αν θα λερωθειτε απο μελιγκρα στο διαβα σας αντι να υπολογισετε την διαδρομη σας
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το ΜΠΕΣ ξέρεις ότι έγινε Πολυτεχνείο έτσι; Λογικά απαντάει αυτό στην ερώτηση σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το πρόγραμμα σπουδών τους είναι καρμπον... σχεδόν ολοιδια! Εφόσον υπάρχει και οικονομικό πρόβλημα πήγαινε στην Λαμία, δεν νομίζω να έχουν και τεράστια διαφορά. Το ΜΠΕΣ ξέρεις ότι έγινε Πολυτεχνείο έτσι;Λογικά απαντάει αυτό στην ερώτηση σου... Επειδή κόλλησαν ένα μηχανικών στην αρχή έγινε πολυτεχνείο... και έγιναν σπουδαίοι; Ολες οι σχολές πληροφορικής, πτυχίο μηχανικού πληροφορικής δίνουν.
opcorsa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 πολυτεχνειο δυναμη φιλε... μην λεμε και οτι θελουμε..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Για να κάνει φιγούρα σε φίλους και γκόμενες; Μιλάμε για σχολή με 9000 μόρια.
SOADNICK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αν εχεις κριτηρια για μετεγγραφη, μπες ΜΠΕΣ και πηγαινε CEID, Πατρα.
Tex. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αν εχεις κριτηρια για μετεγγραφη, μπες ΜΠΕΣ και πηγαινε CEID, Πατρα. Δύστυχος δεν εχω φιλε μου
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Επειδή κόλλησαν ένα μηχανικών στην αρχή έγινε πολυτεχνείο... και έγιναν σπουδαίοι; Ολες οι σχολές πληροφορικής, πτυχίο μηχανικού πληροφορικής δίνουν. Όχι. Αναγνωρίστηκε από το κράτος ως Πολυτεχνική σχολή. Στο τίτλο έτσι ήταν εξαρχής. Και όχι δεν δίνουν όλες οι πληροφορικες πτυχίο μηχανικού. Για την ακρίβεια καμία δε το κάνει. Πληροφορικής πτυχίο δίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα