Προς το περιεχόμενο

Nexus 6P και 5X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους!

​ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα δύο τηλέφωνα για δεύτερη συσκευή και η ερώτηση μου είναι η εξής :

​στα subreddits και των δύο τηλεφώνων γίνεται πανικός α) για τα bootloops του 5X και β) για τη μπαταρία του 6P (ότι πεθαίνει μετά από ένα χρόνο+ χρήσης).

​έχουμε κάποια εικόνα του κατά πόσο αυτά τα ζητήματα είναι ευρέως διαδεδομένα; εννοώ, πρόκειται απλά για περίπτωση vocal minority που απλά γράφουν όσοι έχουν πρόβλημα, οπότε φαίνεται σαν να έχουν οι περισσότεροι ή είναι τόσο διαδεδομένα που το να πάρω ένα από τα δύο τηλέφωνα σημαίνει ότι απλά περιμένω μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα;

​αν συμβαίνει σε ένα 5-10% των τηλεφώνων μπορώ να το αντέξω, αν όμως η πλειοψηφία των κατόχων έχει θέμα δεν αξίζει να διαθέσω ούτε 20ευρω.

​ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Το 6P είναι υπέροχο τηλέφωνο, και τώρα με την Oreo η μπαταρία είναι καλύτερη. Ισχύει αυτό για τα early shutdowns μετά από ένα χρόνο. Εγώ έφαγα το πρώτο στο 20% πριν 15 μέρες και κλείνει χρόνο τέλη Σεπτεμβρίου. Είναι άψογο γενικά, και με το σέρβις στους Αμπελόκηπους, που δεν είναι χασάπηδες σαν την Αρβάτο, δεν θα έχεις προβλήματα λογικά

Δημοσ.

Αυτά που διαβάζω πάντως για την καινούργια έκδοση ορεο θα έχει προστασία από τα bootloops οπότε για κανένα μεταχειρισμένο στα 150€ αξίζει και to 5x γιατί παίρνεις ένα καλό σύνολο αλά με λιγοστή μπαταρία και 2gb ram

Δημοσ.

το 6P το είχα στο παρελθόν και σαν τηλέφωνο μου άρεσε υπερβολικά, απλά το πούλησα λόγω μεγέθους (τώρα που το θέλω σαν δεύτερο δε με νοιάζει γιατί θα είναι σε τσάντα μόνιμα). αυτό με τη μπαταρία όμως είναι πρόβλημα, κυρίως γιατί σε όλους αρχίζει να κλείνει στο 15-20% και μετά από λίγο καιρό φτάνει σε 50-60%. αν είναι τόσο κοινό θέμα ώστε να το θεωρούμε δεδομένο ότι θα συμβεί, καλύτερα να πάω σε κάτι άλλο ε;

Δημοσ.

Πωλείται πουθενά το 6P και υπάρχει ως επιλογή;

Εγώ έχω το 6P και η μητέρα μου το 5X. Όσο δεν της έχει παρουσιάσει θέμα με bootloops, το 5x είναι μια χαρά για τα λεφτά του και με καλή κάμερα. 

Δημοσ.

Αυτά που διαβάζω πάντως για την καινούργια έκδοση ορεο θα έχει προστασία από τα bootloops οπότε για κανένα μεταχειρισμένο στα 150€ αξίζει και to 5x γιατί παίρνεις ένα καλό σύνολο αλά με λιγοστή μπαταρία και 2gb ram

Η προστασία θα είναι στο λογισμικό, όχι στο hardware. Οπότε, μάλλον δεν καλύπτει το πρόβλημα του 5x
Δημοσ.

Η προστασία θα είναι στο λογισμικό, όχι στο hardware. Οπότε, μάλλον δεν καλύπτει το πρόβλημα του 5x

Ισχύει ότι δεν καλύπτει το πρόβλημα γιατί είναι στο hardware, αλλά έχει βρεθεί μια προσωρινή λύση για την ώρα. Στην ουσία ρίχνει την ισχύ των core του επεξεργαστή για να μην υπερθερμαίνεται το κινητό. Απο ότι λένε έχει κάποια επίπτωση στις επιδόσεις του κινητού όπως είναι φυσιολογικό, αλλά δουλεύει στους περισσότερους.

Περισσότερα εδώ:

https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/untested-nexus-5x-bootloop-death-fix-t3641199

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες stock android δοκίμασε χίλιες φορές κάποιο Motorola ή Nokia.

τα Motorola μου φαίνονται πολύ άσχημα και Nokia είχα το Nokia 3, το οποίο ήταν μια χαρά για τα λεφτά του, αλλά αργό και με κακή κάμερα. το 6P ήταν από τα πιο ωραία τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει, με φανταστική κάμερα, αλλά δε το ρισκάρω να χρειάζεται να αλλάξω μπαταρία σε μερικούς μήνες οπότε τρώει άκυρο και αυτό. 

​έβαλα αγγελία για S7 ή LG G6. θα δώσω κάτι παραπάνω αλλά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο, νομίζω είναι η πιο συνετή λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...