Προς το περιεχόμενο

Ιδέες για καταγραφικό ασύρματης dome κάμερας 1080p?


the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ το forum και δη τους ειδήμονες!  :mellow:
 
Αγόρασα από Κίνα κανά μήνα τώρα μια ασύρματη dome κάμερα 1080p, σας στέλνω το link να δείτε τα χαρακτηριστικά της
 
https://www.aliexpress.com/item/Onvif-HD-720P-PTZ-Wireless-WiFi-IP-Dome-Camera-Security-CCTV-Camera-Home-Surveillance-2-8/32665677792.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.NBaIZl
 
Το πρόβλημά μου είναι ότι με την sd που της έχω βάλει για καταγραφικό δε φαίνεται να δουλεύει σωστά. Μετά από μια ημέρα καταγραφής, τη δεύτερη ημέρα στην προσπάθειά μου να δω τις καταγραφές μου εμφανίζονται κάτι ασυναρτησίες.
 
Για να βρω λοιπόν την υγειά μου λέω να βάλω ένα καταγραφικό NVR για απομακρυσμένη σύνδεση που να μπορεί να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη κάμερα μια και έχω διαβάσει ότι ΔΕΝ υποστηρίζουν όλα τα καταγραφικά όλες τις κάμερες.
 
Όπως σας ανέφερα ή κάμερα που αγόρασα είναι μία. Στο εγγύς μέλλον θα χρειαστώ άλλες 3. Σιγά – σιγά οι αγορές όμως για να δω πόσα mbps ταχύτητα θα μου ρίξει. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι απλό! Έχετε προτάσεις? Νομίζω πως μέχρι 200 ευρώ είναι καλά να δώσω.

post-96676-0-62993000-1503880715_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα ,

 

Ο λογος που δεν θα επαιρνα ποτε μια oem καμερα ασφαλειας απο ebay alli κτλ ειναι αυτο π ειπες για το bug που παρουσιαζει κ σιγουρα δε θα ξερει κανεις να σε βοηθησει..προτιμω να παιρνω brands με tutorials και σιγουρα αμεσο ή εμμεσο support .
Οπως και να εχει χωρις να θελω να ειμαι απολυτος κ σπαστικος , αυτο που διαβασες ισχυει.. Συνηθως ολα τα nvr οποιουδηποτε οικου υποστηριζουν ip cams με πρωτοκολλο onvif , χωρις ομως να εισαι σιγουρος για το αν θα παιξει ή οχι , λογω του οτι για παραδειγμα το nvr που θα παρεις υποστηριζει συγκεκριμενα versions onvif και η καμερα που εχεις αλλο version..
Προτεινω να καταφυγεις σε γνωστα brand οπως hikvision ,dahua , tiandy , axis κτλ που θα μπορεις να δεις μετα απειρα βιντεο tutorial στο youtube και απειρα manual pdf στον googlaro!!
Αυτα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...