G(r)eek12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σκοπευω να αποκτησω ενα συστημα που το hardware αγγιζει τα 1000 ευρω γιαυτο θελω να εχω ενα καλο ups, ωστε να μην υπαρχει κανενας κινδυνος να καει οτιδηποτε τι μου προτεινετε ; Budget : 200 ευρω (ισως και 300 αν ειναι αναγκη γιατι το ups ειναι καλη επενδυση) Επισης, θελω να παρω πληκτρολογιο και ποντικι καλο για gaming (οχι απαιτητικο ουτε τακτικο βεβαια)....οποτε ψαχνω οχι κατι για φανατικους gamers αλλα ενα βολικο, ανθεκτικο και value for money. Budget : 40-50 ευρω και για τα δυο Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Για UPS κοίτα προς APC, δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο. Τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, τώρα έχω 2 BX500C (την άλλη εβδομάδα θα πάρω και τρίτο), απόλυτα ευχαριστημενος. Προφανώς αν ξανάρχιζα θα έπαιρνα ενα μεγάλο rackmount. Ελπίζω εσύ να κάνεις καλύτερο προϋπολογισμο των αναγκών σου. Για τα υπόλοιπα περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος.
G(r)eek12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τι ισχύ (σε watt) έχει το σύστημά σου; Το συστημα ειναι το παρακατω (δεν ξερω για ποια ισχυ λες γιαυτο εστειλα αυτο) RAM : G.Skill RipJaws V red DIMM Kit 16GB, DDR4-3000, CL15-16-16-35 HDD : Western Digital Caviar Blue 1TB, 3.5, SATA3, 64MB, 7200rpm CPU : AMD CPU Ryzen 5 1600, Up To 3.7GHz/19MB, SAM4, 6-Core PSU : CORSAIR PC POWER SUPPLY RM550X 550W, PC POWER SUPPLY BLACK, 2X PCIE, CABLE MANAGEMENT SSD : CRUCIAL SSD 275GB 500/530 MX300 SA3 CRU CASE : Phanteks Enthoo Eclipse P400 Tempered Glass Midi Tower no PSU Black/Red MOTHERBOARD : GIGABYTE GA-AB350-GAMING 3 B350 SAM4 GPU : MSI GeForce GTX1060 3GB (GTX 1060 GAMING X 3G) Επισης, γινεται να συνδεσω στο ιδιο ups monitor και ηχεια ; Για UPS κοίτα προς APC, δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο. Τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, τώρα έχω 2 BX500C (την άλλη εβδομάδα θα πάρω και τρίτο), απόλυτα ευχαριστημενος. Προφανώς αν ξανάρχιζα θα έπαιρνα ενα μεγάλο rackmount. Ελπίζω εσύ να κάνεις καλύτερο προϋπολογισμο των αναγκών σου. Για τα υπόλοιπα περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος. Εχω ακουσει κι εγω για APC οποτε προς τα εκει θα κινηθω. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα