the_artist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολους! Ενδιαφερομαι να ξεκινησω ενα δικο μου web radio αλλα δεν θα ηθελα να ειναι σε καποιο υπαρχον site οπως πχ το listen2myradio. Υπαρχει καμια ιδεα για το πως θα μπορουσα να ξεκινησω και τι θα χρειαστω ακριβως? Εχω κανει σχετικη αναζητηση στο google αλλα γραφουν τοσα πολλα που δεν βγαζω ευκολα ακρη..Καποιες πιο συγκεκριμενες μου αποριες ειναι ποια ειναι τα καλυτερα δωρεαν προγραμματα θα μπορουσα να χρησιμοποιησω? Τι "χωρο" θα χρειαστει να εχω (απο αποψη server)? Αν θα με συμφερει φορολογικα περισσοτερο το domain μου να ειναι .gr ή .com? Ευχαριστω εκ των προτερων!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τι εννοείς φορολογικά; Για επαγγελματικό ράδιο μιλάς;
the_artist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ναι μιλαω κυριως για επαγγελματικου υφους web radio..Διαβαζα καπου οτι αν το domain ειναι .com δεν εχεις τοσο μεγαλο θεμα με την ΑΕΠΙ μιας και υποτιθεται οτι το site ανηκει στο εξωτερικο. Ισχυει αραγε κατι τετοιο?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Λάθος διάβασες, η επιχείρηση έχει σημάσια που έχει έδρα οχι η κατάληξη ενος σιτε, ο προϋπολογισμός πρέπει να σου πω οτι ειναι πολύ μεγάλος, όπως ηδη θα ξέρεις, τα δε κερδη σου, αν έρθουν θα έρθουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση (2-3 ετων) και τρελή δουλεια 24/365.
the_artist Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Λάθος διάβασες, η επιχείρηση έχει σημάσια που έχει έδρα οχι η κατάληξη ενος σιτε, ο προϋπολογισμός πρέπει να σου πω οτι ειναι πολύ μεγάλος, όπως ηδη θα ξέρεις, τα δε κερδη σου, αν έρθουν θα έρθουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση (2-3 ετων) και τρελή δουλεια 24/365. Σ'ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Γνωριζουμε τι γινεται με την ΑΕΠΙ,ποσα χρηματα θα χρειαστει να διαθεσω σε αδεια και ποσο ειναι τα ποσοστα που θα παιρνει απο εμενα?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τα ποσά δεν τα ξέρω, πρέπει να μιλησεις μαζί τους.
hdonoblepsias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Νομιζω οτι ενα selfhosted ραδιο εχει και μεγαλεςαπαιτησεις σε πορους. δηλαδη sharehost κλπ το ξεχνας
sinioris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Έβγαλες άκρη φίλε μου? Με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα