mike_batiste13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλησπερα στα μέλη,πριν περίπου 10 ημέρες παρέλαβα το κινητό μου από το σέρβις γιατί είχε καμμένη οθόνη.Το είχα πάει στην TS SOLUTIONS στον Κηφισό και βάσει εγγύησης καλύπτονταν,οπότε μου την άλλαξαν χωρίς να πληρώσω κάτι.Να συμπληρώσω πως το κινητό το έχω ένα μήνα,αγορασμένο από Σκρουτζ. Σήμερα παρατήρησα πάλι σημάδια burn in σε λευκό φόντο...συγκεκριμενα μια οριζόντια και μια κάθετη γραμμή.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?Το ξαναπάω για σέρβις?Τι μπορεί να φταίει κατά τι γνώμη Σας?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ψαξε λιγο στο ιντερνετ μηπως ειναι σαν αυτο με τα G2 Και τις κιτρινιλες,αν παιζει κατι τετοιο λογικα θα σε καλυπτει παντα η εγγυηση(λογικα θα στην ανανεωνουν κιολας στην οθονη) αλλα ανα πασα στιγμη μπορει να εμφανιστει!
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μολις το επισκευασεις δωσε το και παρε ενα αλλο γιατι αν παιζει τετοιο θεμα συνεχεια στο service θα εισαι. 1
mike_batiste13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καταλαβα μαλλον προβληματικη φουρνιά,να υποθέσω.
Drake27 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εγω το εχω παρει απο τα πρωτα που βγηκαν,αυτα που δωσανε μετα τα pre orders και μεχρι τωρα ολα ειναι καλα!! Ενος γνωστου μου που το πηρε λιγο ποιο μετα απο μενα απο σκρουτζομαγαζο του εκανε burn in το ρολοι στο κλειδωμα της οθονης,οχι του always on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα