Οράτιος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00PVWZH78/ 35+ στα ελληνικά μαγαζιά http://www.skroutz.gr/s/3823609/Logitech-G300s.html 2
lionheart75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Προσωπικά η ροδέλα του δεν μου γεμίζει το μάτι ούτε νομίζω πως είναι αξιόπιστη ή βολική για gaming.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Είναι πολύ μικρό ακόμα και για κάποιον που έχει μικρά χέρια. δεν βολεύει.
johnnnnavrozidis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αρκετα παλιο μοντελο και ναι 23 ευρω για αυτο το ποντικι ειναι πολλα...
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αυτο το prime του amazon uk για τους ελληνες προσφερει τιποτα? Γιατι το ενεργοποιησα και ουτε δωρεαν μεταφορικά μου δίνει για προιοντα prime ανεξαρτήτως τιμής, ουτε με αφηνει να δω ταινιες, οτι παταω να δω στην εφαρμογη στο κινητο μου λεει οτι ειναι μη διαθεσιμο για τη χωρα σου. Και εμενα δε μου γεμιζει το ματι η ροδέλα του ποντικιου, στα gaming ποντικια απλα οσο μεγαλυτερη τοσο καλύτερα!
7nisiotis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Στα χρήματα αυτά παίζουν σαφώς νεότερα και καλύτερα μοντέλα. Ρίξτε μια ματιά στο Logitech g102/203
MessatsuRoku Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αυτο το prime του amazon uk για τους ελληνες προσφερει τιποτα? Γιατι το ενεργοποιησα και ουτε δωρεαν μεταφορικά μου δίνει για προιοντα prime ανεξαρτήτως τιμής, ουτε με αφηνει να δω ταινιες, οτι παταω να δω στην εφαρμογη στο κινητο μου λεει οτι ειναι μη διαθεσιμο για τη χωρα σου. Και εμενα δε μου γεμιζει το ματι η ροδέλα του ποντικιου, στα gaming ποντικια απλα οσο μεγαλυτερη τοσο καλύτερα! Μια στο τοσο το αμαζον βγαζει προσφορες μονο για Prime μελη μονο, για εμας μονο τοτε αξιζει να ενεργοποιησουμε το prime αλλιως δεν μας προσφερει κατι
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το εχει ξεφτιλίσει παντως σε καθυστερησεις αποστολης των παραγγελιων. Τον Ιανουαριο που ειχα τελευταια παραγγελια περασαν 12 μερες για να γινει dispatch (ειχαν ξεπερασει ακομα και την ημερα υποτιθεμενης παραλαβης και δεν ειχε ακομα φυγει το πακετο!!! ) ενω κατα την παραγγελια ηταν ολα διαθεσιμα ισως επειδη 3 μερες μετα ειχε τελειωσει το αποθεμα τοτε στο ενα απο τα 4 ειδη που ειχα παραγγειλει. Απο ο,τι καταλαβα δεν κρατανε το κομματι σου σε πραγματικο χρονο με την παραγγελια σου οπως γινονταν παλια ή ειναι λαθος το αποθεμα που δειχνει και εχει καποιο delay 2-3 ημερων! Επισης δεν σπανε την παραγγελια σε 2-3 αποστολες αν εχεις πανω απο 1 προιοντα, οπως εκαναν παλια. Ετσι τρως "πακετο" σχεδον σιγουρα. Πριν 2 μερες εκανα αλλη μια παραγγελια (ειχα ξεχασει τι τραβηξα τελευταια φορα) και ακομα δεν εχει κουνηθει τιποτα (Not yet dispatched), προιοντα που ηταν αμεσα διαθεσιμα, απο χθες ειναι πλεον temp out of stock το ενα και εχει παει σε 1 left in stock ενα αλλο, οποτε βλεπω το ιδιο εργο να ερχεται ξανα!! Μαλιστα βλεπω οτι ειναι προβλημα συνηθισμενο πλεον και αφορα ακομα και τα prime members για τα οποια συζητατε! https://www.amazon.co.uk/forum/deals?_encoding=UTF8&cdForum=Fx1DEIHNWYF5SA9&cdPage=1&cdSort=newest&cdThread=Tx38HLKQJ7NHXUC
Galaxy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς είχα πάθει και εγώ παρόμοια καθυστέρηση με 2 κάρτες μνήμης για κινητό 64αρες που ήταν presale και καλά και 3 μήνες δεν έγιναν ποτέ διαθέσημες , οπότε τις βρήκα απο gearbest και ακύρωσα του Amazon . Μαλιστα τους είχα στείλει και 2 mail αλλά τα κλασικά δεν μπορουν να ελεγξουν κτλ ... είναι να μην σου τύχει .
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς είχα πάθει και εγώ παρόμοια καθυστέρηση με 2 κάρτες μνήμης για κινητό 64αρες που ήταν presale και καλά και 3 μήνες δεν έγιναν ποτέ διαθέσημες , οπότε τις βρήκα απο gearbest και ακύρωσα του Amazon . Μαλιστα τους είχα στείλει και 2 mail αλλά τα κλασικά δεν μπορουν να ελεγξουν κτλ ... είναι να μην σου τύχει . Καλα αν ηταν presale ειναι αλλη υποθεση, εδω μιλαμε ομως για προιοντα που υπαρχουν μηνες - χρονια και ειναι in stock κανονικοτατα την ωρα που κανεις παραγγελια. Καμια απο τις υποθεσεις για τις οποιες μιλησα ή μιλανε στο τοπικ του αμαζον που εδωσα δεν αφορα presale προιοντα.
mpokwsths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχει αρχίσει τις γυφτιές και τη συμπίεση κόστους το Amazon. Τα παλιά τα χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...
johnnnnavrozidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το εχει ξεφτιλίσει παντως σε καθυστερησεις αποστολης των παραγγελιων. Τον Ιανουαριο που ειχα τελευταια παραγγελια περασαν 12 μερες για να γινει dispatch (ειχαν ξεπερασει ακομα και την ημερα υποτιθεμενης παραλαβης και δεν ειχε ακομα φυγει το πακετο!!! ) ενω κατα την παραγγελια ηταν ολα διαθεσιμα ισως επειδη 3 μερες μετα ειχε τελειωσει το αποθεμα τοτε στο ενα απο τα 4 ειδη που ειχα παραγγειλει. Απο ο,τι καταλαβα δεν κρατανε το κομματι σου σε πραγματικο χρονο με την παραγγελια σου οπως γινονταν παλια ή ειναι λαθος το αποθεμα που δειχνει και εχει καποιο delay 2-3 ημερων! Επισης δεν σπανε την παραγγελια σε 2-3 αποστολες αν εχεις πανω απο 1 προιοντα, οπως εκαναν παλια. Ετσι τρως "πακετο" σχεδον σιγουρα. Πριν 2 μερες εκανα αλλη μια παραγγελια (ειχα ξεχασει τι τραβηξα τελευταια φορα) και ακομα δεν εχει κουνηθει τιποτα (Not yet dispatched), προιοντα που ηταν αμεσα διαθεσιμα, απο χθες ειναι πλεον temp out of stock το ενα και εχει παει σε 1 left in stock ενα αλλο, οποτε βλεπω το ιδιο εργο να ερχεται ξανα!! Μαλιστα βλεπω οτι ειναι προβλημα συνηθισμενο πλεον και αφορα ακομα και τα prime members για τα οποια συζητατε! https://www.amazon.co.uk/forum/deals?_encoding=UTF8&cdForum=Fx1DEIHNWYF5SA9&cdPage=1&cdSort=newest&cdThread=Tx38HLKQJ7NHXUC Ετσι ειχα παθει και εγω με κατι ακουστικα που πηρα απο το amazon uk τους εστειλα μυνημα να δω γιατι καθυστερουν και ο υπαλληλος μου εκανε refund τα μεταφορικα. Αμα δεις οτι αργει πολυ δοκιμασε το
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Tο ποντίκι είναι πολύ καλό. Παίζω csgo και γενικά του πίνω το αίμα 4 χρόνια τώρα. Δεν είναι για palm grip. Claw & fingertip είναι ότι πρέπει. Τα κουμπιά που έχει πάνω είναι απίστευτα βολικά στο παιχνίδι. Μόνο η ροδέλα είναι meeeh 1
Damachi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω πηρα τελικα ενα Xornet II και με βολευει καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα