doctorized Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αγόρασα πρόσφατα νέο υπολογιστή desktop με τετραπυρηνο i5 και 8 γιγα ΡΑΜ. Έχω εγκατεστημένο το τελευταίο Eset Nod smart security. Έπεσε όμως στα χέρια μου το τελευταίο Μalwarebytes anti-malware. Τι μου προτείνετε; Να έχω και τα 2 ή ένα από τα 2;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 το malwarebytes ΔΕΝ ειναι αντιβιωτικό, είναι αυτό που λέει το όνομά του. Χρησιμεύει για να σκάνάρεις το σύστημα και μόνο. 1
doctorized Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Οι ίδιοι στη σελίδα τους λένε: "Malwarebytes for Windows is a next-generation antivirus replacement. The first of its kind for home users, Malwarebytes for Windows employs four independent technology modules—anti-malware, anti-ransomware, anti-exploit, and malicious website protection—to block and remove both known and unknown threats." και στην αρχική τους λένε: "makes antivirus obsolete". Γι αυτό ρώτησα. Οπότε τώρα φαντάζομαι ότι καλό είναι να έχω και τα 2.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 καλό είναι να τα έχεις και τα 2 ναι,αλλα όχι ενεργά. ασε το αντιβιωτικό σου συνέχεια ενεργό(μιας και αυτός ειναι ο σκοπός του)και το MBAM το τρέχεις αν νομίζεις οτι έχεις κάποιο πρόβλημα. μαζί με ενα καλό adblocker( πχ ublock) και λίγη προσοχή σε αυτά που κλικάρονται,δεν θα έχεις θέμα. προσωπικά με ublock,nod32(νομιμο) έχω πολλά χρόνια να κολλήσω η έστω να πάρει μυρωδιά το σύστημα απο Ιο. 1
doctorized Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ είναι το ransomware. Είχα παλιά το microsoft security essentials και κόλλησα ένα ωραίο tesla crypt. (Η γυναίκα μου άνοιξε ένα τιμολόγιο το οποίο τελικά δεν ήταν τιμολόγιο αλλά java script και το mse δεν πήρε χαμπάρι.) Οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα την πάθω ξανά. Γι αυτό λέω να τα έχω και τα 2 ενεργά οπότε αν πάει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, κάποιο από τα 2 να με σώσει.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 το MSE είναι τρομερά άχρηστο, σαν να μην είχες αντιβιωτικό. Δυστυχώς αυτά χρειάζονται προσοχή,δεν ξέρω αν το MBAM μπορεί να παρέχει τέτοια προστασία real time μαζί με αντιβιωτικό,συνήθως "χτυπάνε" μεταξύ τους τα προγράμματα και έχεις πιο αργό σύστημα. Το Smart Security έχει και προστασία internet Οπότε νομίζω σε καλύπτει ενα βήμα παραπάνω!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 https://ransomfree.cybereason.com Ειναι μονο για ransomware και νομιζω πως κανει πολυ καλα την δουλεια του. Δεν επηρεαζει καθολου τη ταχυτητα του pc και ξεκιναει μαζι με τα windows Εγω εκτος απο αυτο εχω και το iobit malware fighter pro που εχει και αυτο προστασια απο ransomware κλπ (γενικα ειναι απιστευτο προγραμματακι , με εχει σωσει απο απειρους ιους) Επισης παρα πολυ ελαφρυ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ είναι το ransomware. Είχα παλιά το microsoft security essentials και κόλλησα ένα ωραίο tesla crypt. (Η γυναίκα μου άνοιξε ένα τιμολόγιο το οποίο τελικά δεν ήταν τιμολόγιο αλλά java script και το mse δεν πήρε χαμπάρι.) Οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα την πάθω ξανά. Γι αυτό λέω να τα έχω και τα 2 ενεργά οπότε αν πάει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, κάποιο από τα 2 να με σώσει. O μονος τροπος να γλυτωσεις απο τετοια ειναι να εχεις είτε ενα antivirus με sandbox, ή να εχεις ενα antivirus γενικα και να κατεβασεις free το sandboxie. Απο εκει και περα, οτι αρχειο ερχετε συνημενο, το ανοιγεις με sandboxie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα