γροσερισοπ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Θέλω να πω , μπορείς να κλειδώσει το ποδήλατο με αυτήν απλώς σε ένα κάγκελο ; Δηλαδή φτάνει ; ναι.. έτσι κλειδώνεις αν εισαι ωραίος και τη πίσω ρόδα μαζί. τώρα δες το άνοιγμα ποσο ειναι και τσέκαρε και σημεια που νομιζεις θα το κλειδώνεις.. πάντως απέφυγε λεπτά καγγελάκια. 1
bsp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Για αυτό τι λέτε ; https://www.podilatis.gr/axesoyar/kleidaries/author-aul-flexguard-x7-l-800-mm-black.html θεια δικη, βιντεο με κλεφτες ποδηλατων... Funny Videos https://www.youtube.com/watch?v=wiMiTJ3r59A 1
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Για εμενα παρε μια μεγαλη. Σιγουρα θα βρεθεις καπου, εστω και για 10 λεπτα, που το σιδερο στο οποιο θες να το κλειδωσεις δεν θα ειναι αρκετα κοντα. 1
bsp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλε μου οτι και να παρεις, αν προκειτε να το αφησεις για αρκετή ωρα, δυστυχως εχεις πολλες πιθανοτητες να στο κλεψουν. Ακομα και 150€ να δωσεις, Απο 1 οροφο καινουργιας πολυκατοικιας, απο το μπαλκονι εκλεψαν ποδηλατο απο φιλου μου. Περα απο την κλειδαρια βαλε και ενα συστημα εντοπισμου gps. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Για αυτό με το gps έψαξα και είδα ότι είναι λίγο ακριβά . Μήπως έχεις στο νου σου κάτι φθηνότερο ; Προς το παρόν , το ποδήλατο το έχω μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα διακοσμεί το σαλόνι 1
bsp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Για αυτό με το gps έψαξα και είδα ότι είναι λίγο ακριβά . Μήπως έχεις στο νου σου κάτι φθηνότερο ; Προς το παρόν , το ποδήλατο το έχω μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα διακοσμεί το σαλόνι Δεν ξερω απο τιμες, το ποδηλατο και εγω μεσα στο σπιτι το εχω, δεν το αφηνω εξω... 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά θα αρκεστώ σε ένα καλό πέταλο και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει Δεν έχω και κανένα ποδήλατο των 3κ , ένα ballistic coaster 2.0 έχω με αλλαγμένα όμως τα περισσότερα εξαρτήματα . Παρ' όλα αυτά , δεν υπάρχει η ευχέρεια της αγοράς νέου .
NinjaMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από NinjaMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα