Bigi444444 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, firepc είπε δλδ τι θες να ερθει σε οθονη που δεν υπαρχει? Να κυκλοφορήσουν επιτέλους οθόνες με σχετικά γρήγορα πάνελ έστω σαν τα σημερινά (δεν καίγομαι για τα 165 και τα 200hz) που να μην έχουν όμως τα χίλια μύρια προβλήματα που έχουν οι σημερινές ανεξαρτήτως κόστους. Να μπορείς να βρεις va panel χωρίς τόνους flickering, ghosting, banding και δεν ξέρω γω τι άλλο όρο. Να μπορείς να βρεις ips panel χωρίς τόνους ips glow και γκρι αντί για μαύρο. Το περυτίλιγμα των πολλών hz προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Θέλω ποιοτικές οθόνες που δεν θα δίνεις ένα χιλιάρικο και θα τζογάρεις εάν θα σου κάτσει η έβδομη κατά σειρά οθόνη να είναι της προκοπής ή η δέκατη πέμπτη. Δεν είμαστε παιδιά πλέον να κάνουμε πειράματα και να ανεχόμαστε κάθε φορά ερασιτεχνισμούς, πέραν του ότι εάν θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου ξέρω που πέφτουν και τα καζίνο και τα προπατζίδικα. Να έρθουν επιτέλους οθόνες που θα αισθάνεσαι ότι όταν δίνεις ένα σεβαστό ποσό θα έχεις και μια αντίστοιχη ποιότητα και διαφορά από τις φθηνότερες οθόνες, όπως παλιότερα. Το να κολλάς μια κατηγορία gaming και να ζητάς πιο πολλά και από την apple με έχει κουράσει στο θέμα των οθονών. Δεν αισθάνομαι ότι ζητάω τίποτα φοβερό, λίγο σεβασμό σε αυτόν που θα ξοδέψει σοβαρό ποσό ζητάω. Όταν αισθανθώ ότι κάποια οθόνη μου το προσφέρει, θα τα στάξω. Ακόμα και εάν είναι στο χιλιάρικο ή παραπάνω. Μέχρι τότε, με την 2711, η οποία τουλάχιστον πριν 8 χρόνια που την πήρα μου έδωσε την αίσθηση ότι πήρα οθόνη καρυδάτη. Κάτι που προφανώς αποδεικνύεται από το γεγονός ότι και τα ίδια λεφτά να δώσω 8 χρόνια μετά αμφιβάλλω εάν θα πάρω κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Ας πάμε επιτέλους ένα βήμα εμπρός στις οθόνες γιατί με το να φαντασιωνόμαστε ότι τα 24ρια tn των 600 € είναι πρόοδος, απλά δεν... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Bigi444444 5
firepc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 εχεις ενα δικιο bigi, αλλα προβληματικα μονιτορς θα υπαρχουν παντα. Για αυτο πρεπει να παιρνεις απο μαγαζι που δεν εχει θεμα με τις επιστροφες. Τσπ, το μονο που μπορω να προτεινω σε καποιον που θελει το καλυτερο πανελ, ειναι μια samsung VA quantum dot και ας μην εχει gsync ( fulgore για σενα το λεω ) 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Bigi444444 said: Να κυκλοφορήσουν επιτέλους οθόνες με σχετικά γρήγορα πάνελ έστω σαν τα σημερινά (δεν καίγομαι για τα 165 και τα 200hz) που να μην έχουν όμως τα χίλια μύρια προβλήματα που έχουν οι σημερινές ανεξαρτήτως κόστους. Να μπορείς να βρεις va panel χωρίς τόνους flickering, ghosting, banding και δεν ξέρω γω τι άλλο όρο. Να μπορείς να βρεις ips panel χωρίς τόνους ips glow και γκρι αντί για μαύρο. Το περυτίλιγμα των πολλών hz προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Θέλω ποιοτικές οθόνες που δεν θα δίνεις ένα χιλιάρικο και θα τζογάρεις εάν θα σου κάτσει η έβδομη κατά σειρά οθόνη να είναι της προκοπής ή η δέκατη πέμπτη. Δεν είμαστε παιδιά πλέον να κάνουμε πειράματα και να ανεχόμαστε κάθε φορά ερασιτεχνισμούς, πέραν του ότι εάν θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου ξέρω που πέφτουν και τα καζίνο και τα προπατζίδικα. Να έρθουν επιτέλους οθόνες που θα αισθάνεσαι ότι όταν δίνεις ένα σεβαστό ποσό θα έχεις και μια αντίστοιχη ποιότητα και διαφορά από τις φθηνότερες οθόνες, όπως παλιότερα. Το να κολλάς μια κατηγορία gaming και να ζητάς πιο πολλά και από την apple με έχει κουράσει στο θέμα των οθονών. Δεν αισθάνομαι ότι ζητάω τίποτα φοβερό, λίγο σεβασμό σε αυτόν που θα ξοδέψει σοβαρό ποσό ζητάω. Όταν αισθανθώ ότι κάποια οθόνη μου το προσφέρει, θα τα στάξω. Ακόμα και εάν είναι στο χιλιάρικο ή παραπάνω. Μέχρι τότε, με την 2711, η οποία τουλάχιστον πριν 8 χρόνια που την πήρα μου έδωσε την αίσθηση ότι πήρα οθόνη καρυδάτη. Κάτι που προφανώς αποδεικνύεται από το γεγονός ότι και τα ίδια λεφτά να δώσω 8 χρόνια μετά αμφιβάλλω εάν θα πάρω κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Ας πάμε επιτέλους ένα βήμα εμπρός στις οθόνες γιατί με το να φαντασιωνόμαστε ότι τα 24ρια tn των 600 € είναι πρόοδος, απλά δεν... Γι' αυτό μιλάω για 144hz 1440p uw (και όχι 200), ίσα να αναγκαστούν να πάνε σε DP 1.3+, που έχουνε κολλήσει στο 1.2, πρότυπο από το 2009! Και εννοείται ότι θα πρέπει να φτιάξουν το QC, αλλά νομίζω επίτηδες το αφήνουν έτσι γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που δεν μπαίνει στη διαδικασία αλλαγής για bleeding κλπ ή δεν παρατηρεί καν κάποια προβλήματα! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από GeorgeMan 1
Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 2Κ 144hz και ότι άλλο καλούδι προσφέρει το εκάστοτε μόνιτορ είναι sweet spot και δεν βλέπω σύντομα να αλλάζει. Τουλάχιστον όχι στα επόμενα 2 χρόνια imo. Πανάκριβο θα είναι σίγουρα το μονιτορ και αυτό, ποιος ξέρει τι προβλήματα θα βγάλει, τουλάχιστον στις αρχικές παρτίδες του. Εδώ γκρινιάζαμε για τις 900αρες-700αρες των Acer/Asus/Viewsonic με G-Sync 2Κ 144hz και με τα γνωστά τους προβλήματα, εδώ θα εκτοξευτεί στα ύψη η τιμή καθώς έχει ανέβει πλέον η ανάλυση, οι ίντσες και το πάνελ πιθανότατα θα είναι (θέλω να πιστεύω) πιο ποιοτικό με την προσθήκη του HDR. ΥΓ. Παρατηρώ ότι σχεδόν όλες οι IPS ( μπορώ να τολμήσω να πω και όλες) με τα προαναφερθέντα καλούδια έχουν όλες από ελάχιστο εως πολύ ΒLB, το οποίο πρέπει κάπως να το λύσουν με την έλευση αυτού του μόνιτορ. Στην δική μου περίπτωση με την PG279 ήμουν απο τους τυχερούς με ελάχιστο bleeding το οποίο παρατηρείται μόνο σε θεοσκότεινο δωμάτιο και με brightness άνω του 60% το οποίο δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Alex21121988
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 On 20/3/2018 at 1:31 AM, Alex21121988 said: Το 2Κ 144hz και ότι άλλο καλούδι προσφέρει το εκάστοτε μόνιτορ είναι sweet spot και δεν βλέπω σύντομα να αλλάζει. Τουλάχιστον όχι στα επόμενα 2 χρόνια imo. Πανάκριβο θα είναι σίγουρα το μονιτορ και αυτό, ποιος ξέρει τι προβλήματα θα βγάλει, τουλάχιστον στις αρχικές παρτίδες του. Εδώ γκρινιάζαμε για τις 900αρες-700αρες των Acer/Asus/Viewsonic με G-Sync 2Κ 144hz και με τα γνωστά τους προβλήματα, εδώ θα εκτοξευτεί στα ύψη η τιμή καθώς έχει ανέβει πλέον η ανάλυση, οι ίντσες και το πάνελ πιθανότατα θα είναι (θέλω να πιστεύω) πιο ποιοτικό με την προσθήκη του HDR. ΥΓ. Παρατηρώ ότι σχεδόν όλες οι IPS ( μπορώ να τολμήσω να πω και όλες) με τα προαναφερθέντα καλούδια έχουν όλες από ελάχιστο εως πολύ ΒLB, το οποίο πρέπει κάπως να το λύσουν με την έλευση αυτού του μόνιτορ. Στην δική μου περίπτωση με την PG279 ήμουν απο τους τυχερούς με ελάχιστο bleeding το οποίο παρατηρείται μόνο σε θεοσκότεινο δωμάτιο και με brightness άνω του 60% το οποίο δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ. Θα θυσιαστώ εγώ ως early adopter. Και ναι οι IPS αυτές έχουν BLB, δυστυχώς. Δε νομίζω να με ενοχλήσει πάντως, ας τις φέρουν κάποτε και βλέπουμε...
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 3/19/2018 στις 9:14 ΜΜ, Bigi444444 είπε Να κυκλοφορήσουν επιτέλους οθόνες με σχετικά γρήγορα πάνελ έστω σαν τα σημερινά (δεν καίγομαι για τα 165 και τα 200hz) που να μην έχουν όμως τα χίλια μύρια προβλήματα που έχουν οι σημερινές ανεξαρτήτως κόστους. Να μπορείς να βρεις va panel χωρίς τόνους flickering, ghosting, banding και δεν ξέρω γω τι άλλο όρο. Να μπορείς να βρεις ips panel χωρίς τόνους ips glow και γκρι αντί για μαύρο. Το περυτίλιγμα των πολλών hz προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Θέλω ποιοτικές οθόνες που δεν θα δίνεις ένα χιλιάρικο και θα τζογάρεις εάν θα σου κάτσει η έβδομη κατά σειρά οθόνη να είναι της προκοπής ή η δέκατη πέμπτη. Δεν είμαστε παιδιά πλέον να κάνουμε πειράματα και να ανεχόμαστε κάθε φορά ερασιτεχνισμούς, πέραν του ότι εάν θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου ξέρω που πέφτουν και τα καζίνο και τα προπατζίδικα. Να έρθουν επιτέλους οθόνες που θα αισθάνεσαι ότι όταν δίνεις ένα σεβαστό ποσό θα έχεις και μια αντίστοιχη ποιότητα και διαφορά από τις φθηνότερες οθόνες, όπως παλιότερα. Το να κολλάς μια κατηγορία gaming και να ζητάς πιο πολλά και από την apple με έχει κουράσει στο θέμα των οθονών. Δεν αισθάνομαι ότι ζητάω τίποτα φοβερό, λίγο σεβασμό σε αυτόν που θα ξοδέψει σοβαρό ποσό ζητάω. Όταν αισθανθώ ότι κάποια οθόνη μου το προσφέρει, θα τα στάξω. Ακόμα και εάν είναι στο χιλιάρικο ή παραπάνω. Μέχρι τότε, με την 2711, η οποία τουλάχιστον πριν 8 χρόνια που την πήρα μου έδωσε την αίσθηση ότι πήρα οθόνη καρυδάτη. Κάτι που προφανώς αποδεικνύεται από το γεγονός ότι και τα ίδια λεφτά να δώσω 8 χρόνια μετά αμφιβάλλω εάν θα πάρω κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Ας πάμε επιτέλους ένα βήμα εμπρός στις οθόνες γιατί με το να φαντασιωνόμαστε ότι τα 24ρια tn των 600 € είναι πρόοδος, απλά δεν... Φιλος μου αγορασε τηλεοραση Samsung 65αρα κοντα 1800ευρω(τιμη με εκπτωση) με προβλημα στο panel και η mediamarkt το επαιζε τρελιτσα και η Samsung που του την αλλαξε,του εφερε αλλη που ειχε χειροτερο θεμα. Αυτα ολα πριν λιγους μηνες παρακαλω και υποτιθεται στην ακριβοτερη σειρα. Με λιγα λογια οπως μου ειπε του εβγαλαν την πιστη.Αυτα περι σεβασμου προς τον καταναλωτη που λες για τις gaming οθονες,λες και μονο σε αυτες ειναι που τα βλεπουμε αυτα. Και στις LG Oled τηλεορασεις που βγηκαν πριν καιρο παλι παρα πολλα θεματα. Οσο η παραγωγη οθονων ειναι μαζικη,τοσο τα προβληματα θα εξακολουθουν να υπαρχουν ή να ειναι πιθανο να εμφανιστουν και το Quality Control(να το γραψω ολοκληρο)θα πηγαινει περιπατο. Και οι Dell που αναφερεις τιγκα στο bleeding ειναι οι περισσοτερες οθονες τους και στα κολλημενα/καμμενα pixels ακομα και στα ακριβοτερα μοντελα τους.Και αυτο στο γραφει πρωην κατοχος U2713 των 550+ευρω. Στις 3/20/2018 στις 1:31 ΠΜ, Alex21121988 είπε Εδώ γκρινιάζαμε για τις 900αρες-700αρες των Acer/Asus/Viewsonic με G-Sync 2Κ 144hz και με τα γνωστά τους προβλήματα, εδώ θα εκτοξευτεί στα ύψη η τιμή καθώς έχει ανέβει πλέον η ανάλυση, οι ίντσες και το πάνελ πιθανότατα θα είναι (θέλω να πιστεύω) πιο ποιοτικό με την προσθήκη του HDR. Εγω προσωπικα δεν εχω τοσο θεμα με τα προβληματα που εχουν,αλλα με τις τιμες που εξακολουθουν να τις κρατανε στα ιδια επιπεδα παρολα τα θεματα που εξακολουθουν να υπαρχουν. Γιαυτο και ξεπεταχτηκε απο το πουθενα και η Aoc που ναι μεν ειναι και αυτη στα ιδια χαλια αλλα τουλαχιστον σου δινει μια χαμηλοτερη τιμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ultra HD monitors with G-Sync and HDR Should Arrive By Next Month Απρίλιο έρχεται και η RS4 RTM, λογικά γνωρίζουν ότι διορθώθηκε το HDR(Επιτέλους). 1
firepc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Αντε να δω ποσοι θα τις παρετε αυτες τις οθονες
Heybro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, firepc είπε Αντε να δω ποσοι θα τις παρετε αυτες τις οθονες Μα να τις κάνουν τι? Θα έχουν 1000+ και θα θέλει και κάρτα 1000+ για να παίξουν έστω στα 60fps. Πολλά χρήματα και δεν βρίσκω το λόγο.
firepc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Μα να τις κάνουν τι? Θα έχουν 1000+ και θα θέλει και κάρτα 1000+ για να παίξουν έστω στα 60fps. Πολλά χρήματα και δεν βρίσκω το λόγο. το ξερω φιλε, τα χω πει και γω τοσες φορες αλλα ολοι ουρλιαζουν, "αντε να ερθουν επιτελους" και "ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν" 2
Heybro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, firepc είπε το ξερω φιλε, τα χω πει και γω τοσες φορες αλλα ολοι ουρλιαζουν, "αντε να ερθουν επιτελους" και "ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν" Και έχεις δίκιο το 4k gaming θέλει ακόμα σε 4 5 χρόνια ίσως είναι mainstream για την ώρα αν παίζουν σε 4k με low γραφικά για να έχουν 60αρι να το βράσω. Γιατί για παραπάνω δύσκολα. Όταν πάνε στα 500 οι ultra wide 4k οθόνες και με μια 3080ti στα 600 παίζεις άνετα 4k ultra 60+ fps θα έχει νόημα η αγορά. 1
firepc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 το εχουμε πει πολλες φορες οτι δεν θα γινει ποτε maistream το 4Κ γτ τα παιχνιδια ολο και βαρενουν. Τα παραπανω που εγραφα ειναι γτ θα κοστιζουν παρα πολλα χρηματα αυτα τα μονιτορς
Heybro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μην το λες. Κάποτε τα 640x480 ήταν mainstream και το 1024x768 για τους λίγους. Εδώ έβαλαν ψευτο 4k στο ps4 και Xbox one x. Όταν βγουν 8k κτλ το 4k θα είναι mainstream. Υπάρχουν 40αρες 4k στα 300 ευρώ. Στις gpu κολλάει το θέμα αλλά όπως τώρα παίζεις με 1050 1080p ενώ κάποτε με 8800gtx έπαιζες στα 720p 900p έτσι και τώρα που θες 1080ti σε 4 5 χρόνια με μια κάρτα των 200 ευρώ θα παίζεις 4k60p. Και η κορυφαία για τότε θα παίζει στα 4k200p.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Ultra HD monitors with G-Sync and HDR Should Arrive By Next Month Απρίλιο έρχεται και η RS4 RTM, λογικά γνωρίζουν ότι διορθώθηκε το HDR(Επιτέλους). Meh, τι 27". uw θέλουμε Αλλά good newz is always good newz. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από GeorgeMan
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, firepc είπε αλλα ολοι ουρλιαζουν, "αντε να ερθουν επιτελους" και "ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν" Ποιοι ολοι,τα 2-3 ατομα του forum?:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα