Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Φίλε μου έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι πριν περίπου 6 μήνες. Ισχύει μέχρι ένα βαθμό. Είχα Dell glossy και ότι και αν έβαζα δίπλα έδειχνε παλιό!! Όμως η Asus mx27uc που έχω απέδειξε ότι και οι Matt μπορούν να βγάλουν την ίδια και καλύτερη εικόνα. Προφανώς κάποιες εταιρίες βάζουν πολύ ψιλοτερο φιλμ Το λάθος που κάνουμε πολλές φορές είναι όταν τις συγκρινουμε με τις τηλεοράσεις. Πχ όταν λένε μερικοί "με 2000 ευρώ αγοράζω OLED TV 55αρα" Ομως δεν είναι ετσι. Γιατί αυτή η οθόνη έχει σχεδόν ότι έχει μια oled σε μικρότερη κλίμακα + 144hz + gsync. Το ότι είναι μικρότερη δεν την κάνει κατώτερη, αντιθέτως είναι τεχνολογικά μεγαλύτερο επίτευγμα να χωρέσεις σε 4 φορές μικρότερο χώρο όλα αυτά ώστε να έχεις ppi 4 φορές μεγαλύτερο. Γνωρίζω ότι η απόσταση θέασης θα κάνει ίδια την ευκρίνεια όμως ίδια απόλαυση θα νοιώσει και ένας που θα είναι στο 1 μέτρο από την 27αρα με έναν που θα είναι σε 2 μέτρα από την 55αρα. Οπότε και οι 2 θα ευχαριστήσουν το ίδιο και τα 2 προϊόντα. Οπότε είναι ισάξιας ποιότητας Γιαυτο το λογο και εχει κιολας περισσοτερο νοημα το Curved στα 35ρια monitor που αναγκαστικα οταν παιζεις καθεσαι μπροστα ακριβως απο την οθονη(και πιανει μεγαλη επιφανεια),παρα στις τηλεορασεις που ουτως ή αλλως καθεσαι απο αποσταση και δεν ειναι υποχρεωτικο να καθεσαι σε ευθεια μονο. Η Asus που αναφερεις Spoiler απο μπροστα δειχνει οντως ομορφη(αν και η κατω βαση μου θυμιζει για καποιο λογο φιδακι :P)αλλα αυτο που με ξενερωνει ειναι η πλατη της.Την κανει να δειχνει σαν φθηνη LG οθονη των 130ευρω 1
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων απο μπροστα δειχνει οντως ομορφη(αν και η κατω βαση μου θυμιζει για καποιο λογο φιδακι :P)αλλα αυτο που με ξενερωνει ειναι η πλατη της.Την κανει να δειχνει σαν φθηνη LG οθονη των 130ευρω Αν αναφέρεσαι στην MX27UC το μεγαλύτερο πρόβλημα της ειναι ότι δεν ρυθμίζεται πάνω κάτω.....
Ευλογητός Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Τσιμπηστε και εσεις μια X34P και οταν βγει το χ35 το χτυπαμε.Λεφτά υπάρχουν άλλωστε. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Καλοριζικη αν εισαι εσυ ο τυπος της φωτογραφιας(πρεπει να ειναι και παρα πολυ βαρια που μεχρι και η κοπελα τρομαξε απο πισω)αλλα δυστηχως δεν αξιζει πλεον η εν λογω οθονη στην τιμη που εχει απο Ελλαδα οταν μπορει να αγορασει καποιος φθηνοτερα την Alienware και με περισσοτερα και καλυτερα καταστηματα στο θεμα after sales support. https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html https://www.skroutz.gr/s/14239423/Acer-Predator-X34P.html
Ευλογητός Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καλοριζικη αν εισαι εσυ ο τυπος της φωτογραφιας(πρεπει να ειναι και παρα πολυ βαρια που μεχρι και η κοπελα τρομαξε απο πισω)αλλα δυστηχως δεν αξιζει πλεον η εν λογω οθονη στην τιμη που εχει απο Ελλαδα οταν μπορει να αγορασει καποιος φθηνοτερα την Alienware και με περισσοτερα και καλυτερα καταστηματα στο θεμα after sales support. https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html https://www.skroutz.gr/s/14239423/Acer-Predator-X34P.html Σε ευχαριστώ παρα πολύ. Είμαι εγώ στη φωτο ναι.Την αγόρασε γνωστός μου απο γερμανία σε προσφορά και μου την εστειλε.Βαριά και άβολη στη μεταφορά θα ελεγα αλλά ελπίζω να αξίζει τον κόπο.Συνολο μου βγηκε 840.Ελπίζω να μην χρειαστώ ποτέ after sale support.Αν χρειαστώ θα κρέμομαι απ το service της acer.
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Ευλογητός είπε Βαριά και άβολη στη μεταφορά θα ελεγα αλλά ελπίζω να αξίζει τον κόπο.Συνολο μου βγηκε 840.Ελπίζω να μην χρειαστώ ποτέ after sale support.Αν χρειαστώ θα κρέμομαι απ το service της acer. Βασικα πρεπει να ειναι παρα πολυ βαρια και η ιδια η βαση γιαυτο το ειπα. Επισης για αυτο ακριβως τον λογο και δεν αγοραζω απο εξωτερικο,γιατι ουτε και απο αμαζον να αγορασεις σε καλυπτει για ολοκληρη την εγγυηση αλλα μονο για τον πρωτο 1-2χρονια και μετα πρεπει να μιλησεις με την εταιρεια. Πολυ καλη η τιμη+τα μεταφορικα παντως σε αυτο εκανες παρα πολυ καλη αγορα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Με 'γεια Ευλογητέ! Μάλλον έπραξες σωστά γιατί αναμένεται να ξεφύγουν οι καινούριες... Από πού βγαίνει 840? Μεταφορικά? Η Alien γιατί είναι καλύτερη? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από GeorgeMan
Ευλογητός Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Επισης για αυτο ακριβως τον λογο και δεν αγοραζω απο εξωτερικο,γιατι ουτε και απο αμαζον να αγορασεις σε καλυπτει για ολοκληρη την εγγυηση αλλα μονο για τον πρωτο 1-2χρονια και μετα πρεπει να μιλησεις με την εταιρεια. Επειδή έψαξα και ρώτησα πάρα πολύ πριν αποφασισω να αγοράσω,η πλειονότητα των καταστημάτων σκρουτζ δίνει εργοστασιακή εγγύηση από την εταιρεία δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση 2 χρονια acer.Δεν πέτυχα ουτε ενα μαγαζί να μου πει κατι διαφορετικό ή κάτι σχετικό για επεκτάσεις εγγύησης κτλ.Οπότε στην ουσία το ίδιο ήταν με την αγορά από εξωτερικό. Όσο για την βάση πρέπει να είναι βαριά ναι.Κι εγώ λόγω δουλειάς δεν το ανοιξα ακόμα το μονιτορ,το παρελαβα το αφησα σπιτι και εφυγα.Έχω μια ανησυχια να μην φανώ άτυχος σε backlight bleed κτλ. 32 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Με 'γεια Ευλογητέ! Μάλλον έπραξες σωστά γιατί αναμένεται να ξεφύγουν οι καινούριες... Από πού βγαίνει 840? Μεταφορικά? Η Alien γιατί είναι καλύτερη? Ευχαριστώ πολύ georgeman να σαι καλα αδερφέ.Οι καινούριες έχουν ήδη ανεβάσει πολύ τα επίπεδα όντως.Ένα τοπικό μαγαζί στο Μόναχο είχε προσφορές επειδή έκλεινε.Βγήκε απο εκεί 700€ και 140€ πλήρωσα μεταφορικά σε dhl για να μου την φέρει. Όσο για την alien είχα μπει και εγώ στο δίλημμα για καιρο.Εβλεπα διάφορα διαβαζα διάφορα.Όλα τα reviews τις εθεταν σε ακριβώς το ίδιο επίπεδο και πανομειώτυπα χαρακτηριστικα.Ακομα και στο displayspecifications να τις κανεις compare βγαζουν ολοιδια αποτελέσματα εκτος απο ψιλοδιαφορες που σου παραθέτω.Εγω κατέληξα στην predator γιατι μου αρεσε εμφανησιακα περισσοτερο και γιατί έκατσε και η προσφορα φυσικα.
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Ευλογητός είπε .Ένα τοπικό μαγαζί στο Μόναχο είχε προσφορές επειδή έκλεινε.Βγήκε απο εκεί 700€ και 140€ πλήρωσα μεταφορικά σε dhl για να μου την φέρει. Εχει παντως και τα κακα του αυτο αν το καταστημα εκλεισε που σημαινει οτι σε περιπτωση προβληματος στην ουσια εισαι εκτος εγγυησης. Για την Acer 8bit panel φοραει συμφωνα και με την ιδια την εταιρεια. https://www.acer.com/ac/en/GB/content/predator-model/UM.CX0EE.P01 Την Alienware την ανεφερα καθαρα σαν εναλλακτικη μιας και μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε κατι αλλο σε σχεση με την Acer και φυσικα εχει και καλυτερη εγγυηση Dell. Για Ελλαδα πχ ειναι η μονη που αξιζει απο τις δυο μονο και μονο για αυτο το λογο. Απο εμφανιση και εμενα η Acer μαρεσει παντως.Γενικα στο κομματι του design οι predator ειναι ισως οι ομορφοτερες. Πιθανως τον Σεπτεμβριο(αν αξιωθει να βγαλει νεες καρτες η nvidia) να παω στην μικροτερη 27αρα https://www.skroutz.gr/s/8666511/Acer-XB271HU.html
Ευλογητός Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχει παντως και τα κακα του αυτο αν το καταστημα εκλεισε που σημαινει οτι σε περιπτωση προβληματος στην ουσια εισαι εκτος εγγυησης. Για την Acer 8bit panel φοραει συμφωνα και με την ιδια την εταιρεια. https://www.acer.com/ac/en/GB/content/predator-model/UM.CX0EE.P01 Την Alienware την ανεφερα καθαρα σαν εναλλακτικη μιας και μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε κατι αλλο σε σχεση με την Acer και φυσικα εχει και καλυτερη εγγυηση Dell. Για Ελλαδα πχ ειναι η μονη που αξιζει απο τις δυο μονο και μονο για αυτο το λογο. Απο εμφανιση και εμενα η Acer μαρεσει παντως.Γενικα στο κομματι του design οι predator ειναι ισως οι ομορφοτερες. Πιθανως τον Σεπτεμβριο(αν αξιωθει να βγαλει νεες καρτες η nvidia) να παω στην μικροτερη 27αρα https://www.skroutz.gr/s/8666511/Acer-XB271HU.html Ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστεί ποτε η εγγύηση και θα είμαι τυχερός από όλες τις απόψεις. Αυτή που ανέφερες την έχει ένας φίλος.Πολύ ποιότητα.Καθαρά premium gaming monitor.Αξίζει σίγουρα την επένδυση.Μακάρι τώρα αν βγουν τα 4κ 144hz monitors να πέσει η τιμή της και να ειναι μια πιο βατή επιλογή και να μπορέσεις να την αποκτήσεις.
Ευλογητός Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Την δοκίμασες ; πως σου φαίνεται; Καλημέρα παιδιά όταν θα την δοκιμάσω θα σας πω.Προς το παρόν "Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες"!! Είμαι καθ'οδόν εγώ.
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Ευλογητός είπε Καλημέρα παιδιά όταν θα την δοκιμάσω θα σας πω.Προς το παρόν "Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες"!! Είμαι καθ'οδόν εγώ. Μπράβο
firepc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2018 στις 1:02 ΜΜ, Ευλογητός είπε Σε ευχαριστώ παρα πολύ. Είμαι εγώ στη φωτο ναι.Την αγόρασε γνωστός μου απο γερμανία σε προσφορά και μου την εστειλε.Βαριά και άβολη στη μεταφορά θα ελεγα αλλά ελπίζω να αξίζει τον κόπο.Συνολο μου βγηκε 840.Ελπίζω να μην χρειαστώ ποτέ after sale support.Αν χρειαστώ θα κρέμομαι απ το service της acer. Καλοριζικη φιλε. Το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι αυτο Επελεξε 4Κ και Full Screen και γεια σας 😎 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από firepc
Ευλογητός Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, firepc είπε Καλοριζικη φιλε. Το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι αυτο Επελεξε 4Κ και Full Screen και γεια σας 😎 Ευχαριστώ πολύ αδερφέ.Αν μπορεί κάποιος να βρει ρυθμίσεις για το calibration της οθόνης θα το εκτιμούσα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα