Προς το περιεχόμενο

Acer Predator X35 HDR G-SYNC 200HZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαθιά καλησπέρα σχεδόν καλημέρα και πάλι.

Για όσους ρωτήσατε.Πριν λίγο τελείωσα με το unboxing,το ταίριασμα του set up και την δοκιμή του monitor.

Αρχικά θα αναφέρω ό,τι το panel lottery μου έκατσε ευτυχώς καλά αυτή τη φορά.Το προιον εχει limited backlight bleeding στις γωνίες σίγουρα όχι ικανό να δημιουργήσει πρόβλημα ή έστω ξενέρα.Φυσικά no dead pixel ή flickers.Μηδενιο και το glow.Έτρεξα διάφορα blb tests σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.Είναι ευτυχώς καλά.

Για το gaming experience του θέματος τώρα,πρόλαβα και έπαιξα λίγο pubg και vampyr που είχα κατεβάσει.Ερχόμενος από ένα 27ρι full hd 60hz monitor έφυγαν σαγόνια.Ήταν άλμα γενεών όσον αφορά τα της αναλυσης-συχνοτητας αλλα κυρίως το curve ultrawide με εντυπωσίασε.Για όσους λένε ότι το μονιτορ ειναι μεγάλο και θελει φαρδυ γραφειο και αποσταση αλλιώς ζεις στα pixels μεσα.Ε Λοιπόν έζησα μεσα στα pixels και το καταευχαριστηθηκα.Σαφώς και το μονιτορ είναι μεγάλο(μιλάμε για 82 ποντους δεσμευμενους απο το μηκος του γραφείου σας).

Για τα υπόλοιπα θέματα τα της σχεδίασης ή του design ή της στιβατότητας της βάσης και γενικά του εμφανησιακού τομέα να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ ότι έζησα στα 27 μου το φαινόμενο της υπερκαύλωσης.

Ενα plus χρήσιμο για όποιον αποφασισει να προβεί σε αγορά.Το x34p έχει κακό default στο osd του σε σχέση με το x34.Είχα ψαχτεί πριν μου έρθει και με το κατάλληλο calibration τα πράγματα γίναν όπως αξίζει να φαινονται σε ενα τετοιου επιπέδου προιον.Όποις ενδιαφέρεται μου στέλνει να του στειλω φωτο με τα settings μου μετα το calibration.

Ελπίζω έστω και έναν από εσάς να βοήθησα.Θα δω και στην πορεια πως θα παει και θα ανεφερω τις εντυπωσεις μου.

Θα παραθέσω και μια φωτογραφία γιατί έβγαλα 100.Με φως και χωρις φίλτρο.

Καλό ξημέρωμα από Θεσσαλονίκη,Μακεδονία,Ελλάδα.

PicsArt_06-18-04.11.41.jpg

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Μόνο που δεν είναι 4k η οθόνη (για το βίντεο λέω) 

Χρειαζεσε επειγοντως ultrawide φιλε, το βλεπω στα ματια σου :lol:

Περα απ τη πλακα, αν επιλεξεις 4Κ στο βιντεο, εχεις ακομα καλυτερη εικονα. Τσεκαρισμενο και σε μενα και ας μην ειναι 4Κ η οθονη (3840χ2160)

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ευλογητός είπε

Βαθιά καλησπέρα σχεδόν καλημέρα και πάλι.

Για όσους ρωτήσατε.Πριν λίγο τελείωσα με το unboxing,το ταίριασμα του set up και την δοκιμή του monitor.

Αρχικά θα αναφέρω ό,τι το panel lottery μου έκατσε ευτυχώς καλά αυτή τη φορά.Το προιον εχει limited backlight bleeding στις γωνίες σίγουρα όχι ικανό να δημιουργήσει πρόβλημα ή έστω ξενέρα.Φυσικά no dead pixel ή flickers.Μηδενιο και το glow.Έτρεξα διάφορα blb tests σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.Είναι ευτυχώς καλά.

Για το gaming experience του θέματος τώρα,πρόλαβα και έπαιξα λίγο pubg και vampyr που είχα κατεβάσει.Ερχόμενος από ένα 27ρι full hd 60hz monitor έφυγαν σαγόνια.Ήταν άλμα γενεών όσον αφορά τα της αναλυσης-συχνοτητας αλλα κυρίως το curve ultrawide με εντυπωσίασε.Για όσους λένε ότι το μονιτορ ειναι μεγάλο και θελει φαρδυ γραφειο και αποσταση αλλιώς ζεις στα pixels μεσα.Ε Λοιπόν έζησα μεσα στα pixels και το καταευχαριστηθηκα.Σαφώς και το μονιτορ είναι μεγάλο(μιλάμε για 82 ποντους δεσμευμενους απο το μηκος του γραφείου σας).

Για τα υπόλοιπα θέματα τα της σχεδίασης ή του design ή της στιβατότητας της βάσης και γενικά του εμφανησιακού τομέα να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ ότι έζησα στα 27 μου το φαινόμενο της υπερκαύλωσης.

Ενα plus χρήσιμο για όποιον αποφασισει να προβεί σε αγορά.Το x34p έχει κακό default στο osd του σε σχέση με το x34.Είχα ψαχτεί πριν μου έρθει και με το κατάλληλο calibration τα πράγματα γίναν όπως αξίζει να φαινονται σε ενα τετοιου επιπέδου προιον.Όποις ενδιαφέρεται μου στέλνει να του στειλω φωτο με τα settings μου μετα το calibration.

Ελπίζω έστω και έναν από εσάς να βοήθησα.Θα δω και στην πορεια πως θα παει και θα ανεφερω τις εντυπωσεις μου.

Θα παραθέσω και μια φωτογραφία γιατί έβγαλα 100.Με φως και χωρις φίλτρο.

Καλό ξημέρωμα από Θεσσαλονίκη,Μακεδονία,Ελλάδα.

PicsArt_06-18-04.11.41.jpg

Μεγειά και καλορίζικη. Πολύ ευχάριστη η ανυπαρξία προβλημάτων. Να την ευχαριστηθείς, φαίνεται επική.

Μια ερώτηση: το γραφείο μου έχει βάθος 70cm. Το δικό σου; Από θέμα μήκους δεν έχω πρόβλημα (1,5 ultrawide χωράει), αλλά ήθελα να μάθω πώς φαίνεται η οθόνη σε γραφεία με σχετικά μικρό βάθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Μεγειά και καλορίζικη. Πολύ ευχάριστη η ανυπαρξία προβλημάτων. Να την ευχαριστηθείς, φαίνεται επική.

Μια ερώτηση: το γραφείο μου έχει βάθος 70cm. Το δικό σου; Από θέμα μήκους δεν έχω πρόβλημα (1,5 ultrawide χωράει), αλλά ήθελα να μάθω πώς φαίνεται η οθόνη σε γραφεία με σχετικά μικρό βάθος.

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου,να σαι καλά.

Βεβαίως να σου πω.Γενικά η βαση του συγκεκριμένου μονιτορ μια υπόσταση την έχει.Το γραφείο σου ειναι λίγο μεγαλύτερο από το δικό μου σε φάρδος.Το δικό μου ειναι 66cm.

Πιστεύω τα 70-75cm είναι ένα ιδανικό βάθος για την παρουσα περίπτωση.Εγώ είμαι εντάξει αν και θα προτιμούσα να ειμαι ενα κλικ πίσω της τάξεως των 5-10 ποντων.Οπότε η γνώμη μου ειναι οτι το ζεις κανονικά στο γραφείο σου.Η απόσταση απο την αρχη της βασης μεχρι το τελος σε καθετο τομέα φυσικα ειναι 31cm.Σου παραθέτω και μια φωτογραφία για να το δεις από πλάγια μήπως σε βοηθήσει και να σου δειξω την αποσταση στην οποία αναφέρομαι.

20180618_164119.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, firepc είπε

Χρειαζεσε επειγοντως ultrawide φιλε, το βλεπω στα ματια σου :lol:

Σε κανα μήνα θα πάρω το δικό μου τερατάκι. αλλά δεν θα είναι Ultrawide

• Like 1
Δημοσ.

Οσο υπαρχει το θεμα με τις καρτες, δεν βλεπω να βγαινουν καλυτερα μονιτορς

Οποιος βλεπει το μονιτορ που θελει σε καλη τιμη το χτυπαει. Αυτο πιστευω εγω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι νωρίς ακόμα να σκάσεις τόσα λεφτά και να μην παίρνεις το 100% του λόγω limitation στο bandwidth του DP 1.4 / HDMI 2.0

ε ναι αυτα θελουν ακομα καιρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι νωρίς ακόμα να σκάσεις τόσα λεφτά και να μην παίρνεις το 100% του λόγω limitation στο bandwidth του DP 1.4 / HDMI 2.0

Γνωρίζω τον περιορισμό. Στα παιχνίδια δεν επιρεαζει καθόλου. 

Αλλά και έτσι να είναι μέχρι 98hz (τα οποία είναι υπεραρκετά για μενα) είναι 4:4:4

Παντως ναι. Τόσα λεφτά και να έχει περιορισμούς δεν λέει 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το θέμα είναι ότι σκας ένα σωρό λεφτά και παίρνεις πετσοκομμένο προϊόν στην ουσία..

Έτσι είναι. Έκανα και Edit πριν μου απαντήσεις. 

Το θέμα είναι ότι βαρέθηκα να περιμένω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Έτσι είναι. Έκανα και Edit πριν μου απαντήσεις. 

Το θέμα είναι ότι βαρέθηκα να περιμένω. 

αρα για που πας?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, firepc είπε

αρα για που πας?

θα είναι ένα μονιτορ με 97% DCI-P3,FALD,Quantum dot. 2160p, HDR 1000nits,και 144hz. 

Είναι μεγάλο το πακέτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...