Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, firepc είπε Το ori και το brothers υποστηριζουν out of the box. Στο Unravel κανεις αυτο Οpen HEX editor and find the Unravel .exe Hit CTRL F and find this 39 8E E3 3F Then replace this with 26 B4 17 40 (if on 2560x1080) or with 8E E3 18 40 if on 3440x1440 10 δευτερόλεπτα δουλειά είναι. Χθες έβαλα το inside βλέπω μπάρες. Λέω κάτσε να δούμε να το φτιάξω. Άλλο παιχνίδι πραγματικά και πιστεύω πολύ ανώτερο του limbo. 1
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε 10 δευτερόλεπτα δουλειά είναι. Χθες έβαλα το inside βλέπω μπάρες. Λέω κάτσε να δούμε να το φτιάξω. Άλλο παιχνίδι πραγματικά και πιστεύω πολύ ανώτερο του limbo. Αντε με το καλο να σε δουμε στο μελλον με 34αρα 1
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Θεματα bleeding ομως εχει και η φθηνοτερη 24αρα ips dell δεν εχει να λεει κατι αυτο. Στο αλλο θεμα μιλαγαμε για συστηματα με κορυφαιες καρτες γραφικων,δεν γινεται εκει να μπει budget monitor τα χουμε πει 100 φορες ενα συστημα πρεπει να εχει ισορροπια. Η ισορροπία δηλαδή είναι 1070καρτα με 2k ανάλυση και 144hz monitor? Και στο τέλος παίζεις στα 60fps? Δεν είναι ισορροπία αυτο για μένα σε καμία περίπτωση. Bleeding δεν έχω πάντως και για αυτό απορώ με το quality control των πολύ ακριβών μοντέλων. Μόλις τώρα, firepc είπε Αντε με το καλο να σε δουμε στο μελλον με 34αρα Ήδη μου φαίνεται μεγάλη ρε συ η 29αρα. Κάθομαι πολύ κοντά στο γραφείο στα 15 20 εκατοστά και απολαμβάνω το κάθε παιχνίδι που έχω βάλει. Για 34αρα 2.5k ίσως στο μέλλον με κάποια 2080ti πχ αν και θα χρειαστώ και νέο γραφείο μετά. Το eye infinity γούσταρα πολύ που είδα μια φορά.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Η ισορροπία δηλαδή είναι 1070καρτα με 2k ανάλυση και 144hz monitor? Και στο τέλος παίζεις στα 60fps? Δεν είναι ισορροπία αυτο για μένα σε καμία περίπτωση. Bleeding δεν έχω πάντως και για αυτό απορώ με το quality control των πολύ ακριβών μοντέλων. Στο αλλο θεμα μιλαγαμε γενικα για καρτες απο 1080 και πανω,ειδικα για τις πιο καινουργιες που θα βγουν. Επισης το καλο monitor θα το κρατησεις υποτιθεται και στις επομενες καρτες οπως αυτες που περιμενουμε,δεν τρεχει και τιποτα αν παιξεις πχ το Final Fantasy στα medium με high και φυσικα μπορεις να το αγορασεις με το που βγουν οι νεες καρτες,δεν ειπε κανεις με το ζορι να το παρει καποιος απο τωρα για να το εχει να καθεται με καμια αδυναμη καρτα.Γενικα μιλαγαμε χωρις να αναφερει καποιος συγκεκριμενα το θεμα χρονου. Τελος εσενα μπορει να μην σου ετυχε συγκεκριμενα αλλα και τα φθηνοτερα monitor ειναι μεσα στα προβληματα ειδικα bleeding και ειδικα απο τις γνωστες εταιρειες τυπου dell,lg. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Fulgore 1
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στο αλλο θεμα μιλαγαμε γενικα για καρτες απο 1080 και πανω,ειδικα για τις πιο καινουργιες που θα βγουν. Επισης το καλο monitor θα το κρατησεις υποτιθεται και στις επομενες καρτες οπως αυτες που περιμενουμε,δεν τρεχει και τιποτα αν παιξεις πχ το Final Fantasy στα medium με high και φυσικα μπορεις να το αγορασεις με το που βγουν οι νεες καρτες,δεν ειπε κανεις με το ζορι να το παρει καποιος απο τωρα για να το εχει να καθεται με καμια αδυναμη καρτα.Γενικα μιλαγαμε χωρις να αναφερει καποιος συγκεκριμενα το θεμα χρονου. Τελος εσενα μπορει να μην σου ετυχε συγκεκριμενα αλλα και τα φθηνοτερα monitor ειναι μεσα στα προβληματα ειδικα bleeding και ειδικα απο τις γνωστες εταιρειες τυπου dell,lg. Για μένα τρέχει ρε συ Fulgore αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Πάντα θέλω να τα βάζω όλα στο φουλ με ένα σκαλί κάτω τα shadows και να έχω σταθερά τα fps της οθόνης μου χωρίς stuttering κτλ. Ξέρω αρκετούς βάζουν όλα low για να έχουν 144fps. Δεν μπορώ να παίξω έτσι. Επίσης και νέες κάρτες να βγουν πάλι τα ίδια θα είναι στα fps σε μεγάλες αναλύσεις γιατί θα βαραίνουν και τα παιχνίδια. Αν παίζεις online το καταλαβαίνω απόλυτα να θες 144hz. Εγώ που παίζω aaa games που είναι πολύ βαριά δεν έχει νόημα. Όπως καταλαβαίνω τις ανάγκες του άλλου έτσι έχω και εγώ άλλες ανάγκες και στάνταρ. Η ουσία για μένα είναι να απολαμβάνεις το παιχνιδι και επειδή προχθές είδα και ταινία στην οθόνη την χάρηκα πραγματικά που καλύπτει όλη την οθόνη. Για το quality control είναι να μην σου τύχει. Στην 55αρα έχω clouding μεγάλο και φαίνεται στις μαύρες σκηνές. Αλλά αντε να την παω Αθήνα από Χαλκιδική να στείλουν άλλη από Γερμανία είναι τεράστια ταλαιπωρία.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Εγω το καταλαβαινω αλλα στο θεμα μας( και στο αλλο )μιλαγαμε για ατομα που καλως ή κακως προτιμουσαν/τους ενδιαφερουν αυτα τα monitor. Δεν γινεται να μπω εγω και να τα κραξω πχ ή να πω οτι δεν ειναι για μενα αυτα γιατι κανενα απο τους ενδιαφερομενους δεν τους ενδιαφερει αυτο το πραγμα.
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω το καταλαβαινω αλλα στο θεμα μας( και στο αλλο )μιλαγαμε για ατομα που καλως ή κακως προτιμουσαν/τους ενδιαφερουν αυτα τα monitor. Δεν γινεται να μπω εγω και να τα κραξω πχ ή να πω οτι δεν ειναι για μενα αυτα γιατι κανενα απο τους ενδιαφερομενους δεν τους ενδιαφερει αυτο το πραγμα. Αλλιώς είχε ξεκινήσει η συζήτηση είμασταν και σε λάθος θέμα δεν κατηγορησα κάποιον πάντως. Ο φίλος Psycho γιατί νομίζεις έχει τρελαθεί να περιμένει τις νέες κάρτες? Γιατί έχει το 2k144hz monitor και κάθεται με την 1070 δεν αξιοποιείται σε AAA παιχνίδια. Τουλάχιστον δεν είμαστε off topic εδώ όπως στο άλλο.
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, firepc είπε ποιο ειναι το αλλο θεμα που μιλουσατε? Ήταν στο θέμα των Volta gpu. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, Heybro είπε Ο φίλος Psycho γιατί νομίζεις έχει τρελαθεί να περιμένει τις νέες κάρτες? Γιατί έχει το 2k144hz monitor και κάθεται με την 1070 δεν αξιοποιείται σε AAA παιχνίδια. Τουλάχιστον δεν είμαστε off topic εδώ όπως στο άλλο. Ο psycho εκανε πατατα γιατι το monitor το ειχε παρει οταν ειχε την 970(κοινως πριν αγορασει την 1070) και κακως δεν αγορασε εξ αρχης gtx 1080/1080ti οπως παραδεχτηκε αργοτερα(οχι σε αυτη την κουβεντα αλλα σε προηγουμενη).
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Απ αυτα που εχω δει και καταλαβει, πρωτα παιρνεις την καλυτερη καρτα που υπαρχει και μετα κοιτας οτι θες απο μονιτορ. Αλλα οπως εχει τωρα η κατασταση ειναι δυσκολα τα πραγματα. Και δεν νομιζω οτι θα φτιαξουν το καλοκαιρι γτ η ιδια η nvidia βγαινει και λεει οτι η κατασταση ειναι ενα χαλι μαυρο
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο psycho εκανε πατατα γιατι το monitor το ειχε παρει οταν ειχε την 970(κοινως πριν αγορασει την 1070) και κακως δεν αγορασε εξ αρχης gtx 1080/1080ti οπως παραδεχτηκε αργοτερα(οχι σε αυτη την κουβεντα αλλα σε προηγουμενη). Πόσο καιρό έχεις την 1070 και το monitor? Σε καλύπτει σε 2k 144p? Ούτε 60 δεν βγαίνουν σε πολλά παιχνίδια σε 2k ακόμα και shadows να ρίξεις. Ο Psycho πρέπει να περιμένει κάνα 2 3 χρόνια για αξιοποίηση του monitor. Δεν μου αρέσει αυτό προσωπικά. 7 λεπτά πριν, firepc είπε Απ αυτα που εχω δει και καταλαβει, πρωτα παιρνεις την καλυτερη καρτα που υπαρχει και μετα κοιτας οτι θες απο μονιτορ. Αλλα οπως εχει τωρα η κατασταση ειναι δυσκολα τα πραγματα. Και δεν νομιζω οτι θα φτιαξουν το καλοκαιρι γτ η ιδια η nvidia βγαινει και λεει οτι η κατασταση ειναι ενα χαλι μαυρο Έτσι είναι το σωστό ναι. Πρώτα κάρτα μετά monitor. Αν είχα 1080ti πιθανώς να πήγαινα 120αρι πάνελ αλλά με τη διαφορά της 1070ti 1080ti πήρα το monitor και έμειναν και 100 ευρώ για σουβλάκια Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Heybro
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Πόσο καιρό έχεις την 1070 και το monitor? Σε καλύπτει σε 2k 144p? Ούτε 60 δεν βγαίνουν σε πολλά παιχνίδια σε 2k ακόμα και shadows να ρίξεις. Ο Psycho πρέπει να περιμένει κάνα 2 3 χρόνια για αξιοποίηση του monitor. Δεν μου αρέσει αυτό προσωπικά. Αντε παλι τα ιδια,το ειχα γραψει και πιο διπλα αλλα δεν εχω πλεον 1070 εδω και κανα μηνα. Με 1050 ειμαι μεχρι να βγουν οι νεες καρτες και monitor δεν εχω αγορασει γιατι περιμενω πρωτα τις καρτες να δω ποσα χρηματα θα φυγουν και μετα θα γινει η αναλογη αγορα. 2κ(1440P 144hz αν εννοεις)δεν ειχα ποτε μου. 27ρι 1440p 60hz,29ρι ultrawide και 1080P 144hz g sync ειχα πιο παλια για να τα δοκιμασω. Οσο για τον Psycho οπως ειπε και ο ιδιος εκανε κακη αγορα στην καρτα γραφικων εξ αρχης,εκει δεν φταιει σε τιποτα το monitor που εχει. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Fulgore
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Η συγκεκριμένη τακτική μου θυμίζει πολλούς που πήραν 4k πριν 4 5 χρόνια και έβλεπαν full HD η κανάλια της digea και 4 χρόνια μετά επιτέλους βλέπουν κάνα 4k υλικό. Επιπόλαιες αγορές. Μόλις τώρα, Fulgore είπε Αντε παλι τα ιδια,το ειχα γραψει και πιο διπλα αλλα δεν εχω 1070 εδω και κανα μηνα με 1050 ειμαι μεχρι να βγουν οι νεες καρτες και monitor δεν εχω αγορασει γιατι περιμενω πρωτα τις καρτες να δω ποσα χρηματα θα φυγουν και μετα θα γινει η αναλογη αγορα. 2κ(1440P 144hz αν εννοεις)δεν ειχα ποτε μου. 27ρι 1440p 60hz,29ρι ultrawide και 1080P 144hz g sync ειχα πιο παλια για να τα δοκιμασω. Οσο για τον Psycho οπως ειπε και ο ιδιος εκανε κακη αγορα στην καρτα γραφικων εξ αρχης,εκει δεν φταιει σε τιποτα το monitor που εχει. Νόμιζα ότι είχες 27ari 144hz ρε συ γράψε λάθος τότε. 1070 ήξερα ότι έχεις πως θα την παλέψεις με την 1050? Από το 29ari γιατί έφυγες δεν σε βολεψε στη δουλειά σου?
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν με βολεψε 1)η κοντη μη ρυθμιζομενη βαση 2)οι μαυρες μπαρες κυριως σε παλιοτερα παιχνιδια και κυριως σε Γιαπωνεζικα ή και σε αλλα παιχνιδια(hearthstone,overwatch τον πρωτο καιρο)ή σε αλλα παιχνιδια που λειτουργουσε μερικωςαλλα ακομα και στο youtube ,και δεν ειχα διαθεση να καθομαι καθε φορα να ψαχνω για fix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα