Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν με βολεψε 1)η κοντη μη ρυθμιζομενη βαση 2)οι μαυρες μπαρες κυριως σε παλιοτερα παιχνιδια και κυριως σε Γιαπωνεζικα ή και σε αλλα παιχνιδια(hearthstone,overwatch τον πρωτο καιρο)ή σε αλλα παιχνιδια που λειτουργουσε μερικωςαλλα ακομα και στο youtube ,και δεν ειχα διαθεση να καθομαι καθε φορα να ψαχνω για fix. Σεβαστο ειδικά αν λιώνεις overwatch είναι απαράδεκτο να μην το υποστηρίζει native το παιχνίδι. Για τα fix πάντως είναι μισό λεπτό δουλειά πιο πολύ ώρα τρώω στις ρυθμίσεις μερικές φορές. Το παρακάτω site βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό http://www.wsgf.org/dr/inside/en Το YouTube είναι το μόνο θέμα αλλά ποτέ δεν μπαίνω από υπολογιστή μόνο από κινητό. Παίζεις online οπότε και τα 144hz χρειάζονται. Για αυτό δεν βγάζαμε άκρη την προηγούμενη φορά έχουμε διαφορετικές ανάγκες.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν παιζω πιο πολυ online πλεον,πιο πολυ single player παιζω. Απλα ξενερωσα γιατι μετα απο καιρο που θελησα να παιξω ενα online παιχνιδι οπως το overwatch οταν βγηκε το 2016,με το καλημερα εφαγα στην μαπα μαυρες μπαρες. Με το Dark Souls 3 παλι τα ιδια μπαινω μεσα μαυρες μπαρες,αγοραζω τα τοτε final fantasy 9 και 10 στο pc που ειχαν κυκλοφορησει,παλι μαυρες μπαρες.Hearthstone μια απο τα ιδια. Ε οταν την χρονια που αγοραζεις ultrawide monitor βλεπεις αυτα τα χαλια λογικο ειναι να ξενερωνεις Δες και στο παραπανω link που μου εστειλες για τα προηγουμενα final fantasy και θα καταλαβεις. Δεν αγαπαω το 16:9 αλλα ειναι κατι που λειτουργει παντου χωρις fix,ανεξαρτητως παλαιοτητας και τιτλου/εταιρειας. 1
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Δεν παιζω πιο πολυ online πλεον,πιο πολυ single player παιζω. Απλα ξενερωσα γιατι μετα απο καιρο που θελησα να παιξω ενα online παιχνιδι οπως το overwatch οταν βγηκε το 2016,με το καλημερα εφαγα στην μαπα μαυρες μπαρες. Με το Dark Souls 3 παλι τα ιδια μπαινω μεσα μαυρες μπαρες,αγοραζω τα τοτε final fantasy 9 και 10 στο pc που ειχαν κυκλοφορησει,παλι μαυρες μπαρες.Hearthstone μια απο τα ιδια. Ε οταν την χρονια που αγοραζεις ultrawide monitor βλεπεις αυτα τα χαλια λογικο ειναι να ξενερωνεις Δες και στο παραπανω link που μου εστειλες για τα προηγουμενα final fantasy και θα καταλαβεις. Δεν αγαπαω το 16:9 αλλα ειναι κατι που λειτουργει παντου χωρις fix,ανεξαρτητως παλαιοτητας και τιτλου/εταιρειας. Για αυτό ξενέρωσες πήγες στα παιχνίδια που δεν είχαν native υποστήριξη με το καλημέρα και εγώ θα ξενέρωνα. Πόσα χρόνια έχεις που την πήρες? Καμιά 20αρια παιχνίδια που δοκίμασα από indie μέχρι gta όλα υποστηρίζουν μερικά με fix με HEX. Εδω και 2 χρόνια πάντως νομίζω ότι καινούργιο βγαίνει έχει native υποστήριξη παλιότερα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Το 16:9 εχει καθολική υποστήριξη αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να ξανά παίξω σε τέτοια αναλογία μετά από 70 ώρες παιχνιδιού σε ultra wide.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Για αυτό ξενέρωσες πήγες στα παιχνίδια που δεν είχαν native υποστήριξη με το καλημέρα και εγώ θα ξενέρωνα. Πόσα χρόνια έχεις που την πήρες? Καμιά 20αρια παιχνίδια που δοκίμασα από indie μέχρι gta όλα υποστηρίζουν μερικά με fix με HEX. Εδω και 2 χρόνια πάντως νομίζω ότι καινούργιο βγαίνει έχει native υποστήριξη παλιότερα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Το 16:9 εχει καθολική υποστήριξη αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να ξανά παίξω σε τέτοια αναλογία μετά από 70 ώρες παιχνιδιού σε ultra wide. Τελευταιο παιχνιδι που επαιξα ηταν το dlc του Dark Souls που βγηκε αρχες του 2017(δεν χρειαζεται να πω πως επαιζε) και μετα την εδωσα δεν αντεξα. Επισης δεν ειναι οτι επαιξα μονο αυτα τα παιχνιδια,επαιξα και παιχνιδια που την υποστηριζαν καλυτερα οπως Witcher 3,World Of Warcraft,diablo 3,Forza Horizon 3 απλα οπως ειχα πει και πιο παλια δεν με πειραξε τοσο γιατι την πηρα φθηνα ακριβως για να δοκιμασω το ultrawide. Αν ειχα δωσει ομως 1000-1500ευρω που κοστιζουν τα ακριβοτερα monitor εκει θα με πειραζε πολυ περισσοτερο. Δεν επιτρεπεται εν ετη 2017-2018 σε τοσο ακριβες οθονης ειδικα οταν μιλαμε για pc να μην υποστηριζονται ολες οι αναλυσεις σε ολα τα παιχνιδια. Βεβαια εκει που διαφωνησα και στο αλλο θεμα ειναι οτι αν δεις ενα απο αυτα τα πανακριβα monitor ζωντανε με σωστο calibration σε φωτεινοτητα/αντιθεση/χρωματα ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τα φθηνοτερα ultrawide/16:9 της αγορας. Εν μερη ιδιο πραγμα ειναι και το Hdr στα monitor που ορισμενοι το αποθεωνουν. Και δεν υποστηριζεται πληρως απο τα περισσοτερα συγχρονα monitor και ειναι παρα πολυ λιγα τα παιχνιδια που το υποστηριζουν για να δωσει καποιος μια περιουσια.Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι λενε στον κοσμο αν θελει hdr να αγορασει τηλεοραση και κονσολα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Fulgore
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Τελευταιο παιχνιδι που επαιξα ηταν το dlc του Dark Souls που βγηκε αρχες του 2017(δεν χρειαζεται να πω πως επαιζε) και μετα την εδωσα δεν αντεξα. Επισης δεν ειναι οτι επαιξα μονο αυτα τα παιχνιδια,επαιξα και παιχνιδια που την υποστηριζαν καλυτερα οπως Witcher 3,World Of Warcraft,diablo 3,Forza Horizon 3 απλα οπως ειχα πει και πιο παλια δεν με πειραξε τοσο γιατι την πηρα φθηνα ακριβως για να δοκιμασω το ultrawide. Αν ειχα δωσει ομως 1000-1500ευρω που κοστιζουν τα ακριβοτερα monitor εκει θα με πειραζε πολυ περισσοτερο. Δεν επιτρεπεται εν ετη 2017-2018 σε τοσο ακριβες οθονης ειδικα οταν μιλαμε για pc να μην υποστηριζονται ολες οι αναλυσεις σε ολα τα παιχνιδια. Δεν φταίνε οι οθόνες όμως αλλά οι developers το 21:9 κάποια στιγμή πιστεύω θα γίνει καθολικό όπως το 16:9 έναντι του 4:3. Το witcher forza πρέπει να είναι εμπειρία σε τέτοια αναλογία. Το dark souls 3 πραγματικά είχε θέμα όταν βγήκε? Απο το 2016 https://steamcommunity.com/app/374320/discussions/0/365163686079481328/ Δεν δουλεύει σωστά το fix? 1000αρικο για monitor θα έδινα μόνο αν ήμουν γραφίστας που εκεί θα πήγαινα σε eizo είναι πολλά για αποκλειστικά Gaming νομίζω.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν φταίνε οι οθόνες όμως αλλά οι developers το 21:9 Το θεμα δεν ειναι ποιος φταιει και γιατι,το θεμα ειναι οτι εγω πληρωνω για κατι ακριβα(οπως το Monitor του τιτλου οταν με το καλο βγει)και δεν δουλευει οπως πρεπει. Και οχι δεν πληρωνω για να καθομαι καθε φορα να ψαχνω για fix δεξια και αριστερα απο την κοινοτητα. Τουλαχιστον στην περιπτωση που το monitor ειναι προβληματικο και εχει bleeding,κολλημενα pixels,color banding και δεν ξερω και εγω τι αλλο εκει φταιει ο κατασκευαστης και μου το αλλαζουν ή μου κανουν επιστροφη χρηματων. Οταν ομως το παιχνιδι εχει μαυρες μπαρες,κλαιμε τα λεφτα μας. Δες πχ το fix για το Dark Souls 3 το οποιο ουτε αυτο δεν διορθωνει πληρως το προβλημα.Το inventory αριστερα ειναι μες την μεση της οθονης σε ultrawide http://www.wsgf.org/dr/dark-souls-iii/en 1
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ακομα και να εχεις ultrawide monitor, κρατα και ενα 16:9 monitor για ενα 10% των παιχνιδιων που εχουν θεμα στις 21:9 1
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το θεμα δεν ειναι ποιος φταιει και γιατι,το θεμα ειναι οτι εγω πληρωνω για κατι ακριβα(οπως το Monitor του τιτλου οταν με το καλο βγει)και δεν δουλευει οπως πρεπει. Και οχι δεν πληρωνω για να καθομαι καθε φορα να ψαχνω για fix δεξια και αριστερα απο την κοινοτητα. Τουλαχιστον στην περιπτωση που το monitor ειναι προβληματικο και εχει bleeding,κολλημενα pixels,color banding και δεν ξερω και εγω τι αλλο εκει φταιει ο κατασκευαστης και μου το αλλαζουν ή μου κανουν επιστροφη χρηματων. Οταν ομως το παιχνιδι εχει μαυρες μπαρες,κλαιμε τα λεφτα μας. Δες πχ το fix για το Dark Souls 3 το οποιο ουτε αυτο δεν διορθωνει πληρως το προβλημα.Το inventory αριστερα ειναι μες την μεση της οθονης σε ultrawide http://www.wsgf.org/dr/dark-souls-iii/en Κοίτα έτσι όπως το έγραψες φταίει ο χρήστης. Πρώτα περνουμε κάρτα μετά βλέπουμε πια παιχνίδια μας ενδιαφέρουν και περνουμε το ανάλογο monitor. Το monitor είναι το τελευταίο πράγμα που φταίει. Αν έπαιζα overwatch προφανώς δεν θα επερνα ultra wide αν επερνα και είχα μπάρες εγώ θα έφταιγα που δεν έκανα καλύτερη έρευνα αγοράς. Το dark το φαντάστηκα ότι έχει θέμα το inventory αλλά μαύρες μπάρες δεν έχει τουλάχιστον με το fix.
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Θα μου πεις οπως ο heybro οτι, οκ δεν εχεις μερος για 2ο μονιτορ αλλα μπορεις να βαλεις ενα πλαινο (κατι σαν γραφειο) και να εχεις 2
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξανά λέω το monitor δουλεύει όπως πρέπει. Τα παιχνίδια η το YouTube όχι. 1 λεπτό πριν, firepc είπε Θα μου πεις οπως ο heybro οτι, οκ δεν εχεις μερος για 2ο μονιτορ αλλα μπορεις να βαλεις ενα πλαινο (κατι σαν γραφειο) και να εχεις 2 Έχω και 55αρα 16:9 βρε συ συνδεδεμένη με 10μετρο hdmi για όταν αράζω στο κρεβάτι και με controller αλλά η εμπειρία του ultra wide είναι πολύ πιο ξεκούραστη και immersive από την 55αρα που ποναγαν τα μάτια μετά από λίγη ώρα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Heybro
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 ε ναι λογο παιχνιδιων λεω και γω για 2 μονιτορς, δεν λεω οτι φταινε οι οθονες 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Ξανά λέω το monitor δουλεύει όπως πρέπει. Τα παιχνίδια η το YouTube όχι. Έχω και 55αρα 16:9 βρε συ για όταν αράζω στο κρεβάτι και με controller αλλά η εμπειρία του ultra wide είναι πολύ πιο ξεκούραστη και immersive από την 55αρα που ποναγαν τα μάτια μετά από λίγη ώρα. αρα ενα Little Nightmares που ειναι γραμμενο σε 16:9 που το παιζεις? Επιλεγεις στην 21:9 με μαυρες μπαρες?
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, firepc είπε ε ναι λογο παιχνιδιων λεω και γω για 2 μονιτορς, δεν λεω οτι φταινε οι οθονες αρα ενα Little Nightmares που ειναι γραμμενο σε 16:9 που το παιζεις? Επιλεγεις στην 21:9 με μαυρες μπαρες? Δεν το έπαιξα ακόμα το έχω με ολα τα dlc όμως δεν έχει 21:9 fix ακόμα? Το είχα παίξει πριν πάρω την οθόνη στη μεγάλη λίγο στην αρχή με ακουστικα τρομερή εμπειρία αλλά περίμενα να βγουν όλα τα dlc να το ξανά πιάσω. Δεν κατάλαβα αν έχει υποστήριξη η όχι http://www.wsgf.org/dr/little-nightmares/en Αν όχι λογικά θα πάει στην μεγάλη η θα περιμένω για fix. Edit Έχει βρε συ ultra wide support https://youtu.be/Gts_eJhwEEw Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Heybro
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Δεν το έπαιξα ακόμα το έχω με ολα τα dlc όμως δεν έχει 21:9 fix ακόμα? Το είχα παίξει πριν πάρω την οθόνη στη μεγάλη με ακουστικα τρομερή εμπειρία αλλά περίμενα να βγουν όλα τα dlc να το ξανά πιάσω. Δεν κατάλαβα αν έχει υποστήριξη η όχι http://www.wsgf.org/dr/little-nightmares/en Αν όχι λογικά θα πάει στην μεγάλη η θα περιμένω για fix. Δεν υπαρχει fix και δεν γινεται να υπαρξει γτ οι Devs το εγραψαν επιτηδες σε 16:9 και καλα για να μην ξερεις τι σου ερχεται για να τρομαζεις πιο πολυ Γι αυτο λεω, οπως ειναι η φαση με τα παιχνιδια και τις αναλογιες τους, καλο ειναι να χεις και τα δυο. Αλλα αφου εχεις και την 55αρα 16:9 στο χωρο σου, εισαι καλυμμενος Edit. Δεν ειναι ultrawide φιλε. Δες το καλυτερα, βαλτο βασικα full screen στην οθονη σου 1
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, firepc είπε Δεν υπαρχει fix και δεν γινεται να υπαρξει γτ οι Devs το εγραψαν επιτηδες σε 16:9 και καλα για να μην ξερεις τι σου ερχεται για να τρομαζεις πιο πολυ Γι αυτο λεω, οπως ειναι η φαση με τα παιχνιδια και τις αναλογιες τους, καλο ειναι να χεις και τα δυο. Αλλα αφου εχεις και την 55αρα 16:9 στο χωρο σου, εισαι καλυμμενος Όντως δεν υπάρχει fix και καλώς έπραξαν αφού το έκαναν επίτηδες. Η θα παιχτεί με μπάρες η στην μεγάλη επιλογές έχουμε. Με χάλασε όμως ευτυχώς είναι 1 στα 100 που δεν υποστηρίζουν ούτε με fix.
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Για μενα δεν επραξαν καλως γτ ειδικα τα πλατφορμς ειναι μανουλα στα 21:9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα