Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μία έκδηλη καθυστέρηση με το δεμα μου απο Αμερική (luckyvitamin.com). Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τα ελληνικά τελωνεια;

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες ενα τηλεφωνο στο γοογλε και αν δεν ειναι σωστο, θα σου το δωσουν αυτοι. Δοκιμασε καποιες φορες μπορει να μη το σηκωσουν αμεσως.

Επεξ/σία από jeep13
Δημοσ.

Υπάρχει μία έκδηλη καθυστέρηση με το δεμα μου απο Αμερική (luckyvitamin.com). Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τα ελληνικά τελωνεια;

Με ποιο τρόπο ασποτολής ήρθε; Τον πρώτο στη σειρά; Πότε φαίνεται να έφτασε Αθήνα;

• Like 1
Δημοσ.

Οσες φορες κ οποιο τηλεφωνο κ αν πηρα κ εγω γιατι το δεμα μου ειναι 1 μηνα τελωνειο,ειτε ηταν λαθος ειτε δεν το σηκωναν.

Δεν εβγαλα ακρη και περιμενω να δω ποτε θα ξεκολλησει απο εκει.

Δημοσ.

Στάλθηκε με dhl parcel priority.. Δε φαίνεται σύμφωνα με το tracking number να έφτασε Αθήνα όμως μου είπανε αποωτην ΕΛΤΑ πως έφτασε Ελλάδα και δεν ανοίχτηκε ο σακος.. Έχει 2 μήνες που στάλθηκε η παραγγελία..

Δημοσ.

Στάλθηκε με dhl parcel priority.. Δε φαίνεται σύμφωνα με το tracking number να έφτασε Αθήνα όμως μου είπανε αποωτην ΕΛΤΑ πως έφτασε Ελλάδα και δεν ανοίχτηκε ο σακος.. Έχει 2 μήνες που στάλθηκε η παραγγελία..

To πιθανότερο είναι να είναι στο τελωνείο. Λογικά θα αναμένεις επιστολή απο το τελωνείο. Εμένα η επιστολή ήρθε περιπου 1,5 μήνα μετά που έφτασε Ελλάδα το δέμα

Περίεργο πάντως που δε φαινεται στο tracking ότι έφτασε Αθήνα, το τελευταίο βήμα τι λέει που βρίσκεται;

Mπορείς να βάλεις το Tracking number?

Δημοσ.

To πιθανότερο είναι να είναι στο τελωνείο. Λογικά θα αναμένεις επιστολή απο το τελωνείο. Εμένα η επιστολή ήρθε περιπου 1,5 μήνα μετά που έφτασε Ελλάδα το δέμα

Περίεργο πάντως που δε φαινεται στο tracking ότι έφτασε Αθήνα, το τελευταίο βήμα τι λέει που βρίσκεται;

Mπορείς να βάλεις το Tracking number?

Ορίστε το τρακινγκ 

GM545321937002780072
Δημοσ.

Ορίστε το τρακινγκ 

GM545321937002780072

Σήμερα το σκανάρανε στο αεροδρόμιο. Ηρθε οδικώς απο Γερμανία και γιαυτο καθυστέρησε τόσο πολύ. Μπήκε ήδη τελωνείο. Οπότε θα περιμένεις ενημέρωση απο αυτούς

Δημοσ.

Αχααα, και τώρα τι κανουμε;

Κοιτάς το tracking στο site των ΕΛΤΑ ,θα δείξει πότε βγήκε από τελωνείο.

Μετά στα ΕΛΤΑ όταν πας να παραλάβεις θα σου πουν πόσα χρωστάς.

Ήταν μεγάλης αξίας; Αν ήταν κάνα ψιλολοί μπορεί και να το αφήσουν να περάσει ελεύθερο

Δημοσ.

Ήταν 60 €.. Συνήθως ποσες ημέρες χρειάζεται για να εκτελωνίστει.. 1η φορα μ συμβαίνει από το εν λόγω site να περάσει τελωνείο

Δημοσ.

Ήταν 60 €.. Συνήθως ποσες ημέρες χρειάζεται για να εκτελωνίστει.. 1η φορα μ συμβαίνει από το εν λόγω site να περάσει τελωνείο

Το πιθανότερο είναι να λάβεις πρωτα επιστολή που να ζητά να στείλεις βεβαιωση απο ΕΟΦ......

Δημοσ.

Περνανε πολλες πολλες μερες μεχρι να εκτελωνιστει

Εμενα φαντασου εχει παρει απο 15 εως και 40 μερες.

Τωρα ειμαι κοντα στις 30+ και ακομα περιμενω ενα δεμα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...