krixos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 καλησπέρα.παρήγγειλα ένα κινητό από Ευρωπαική αποθήκη αν και είναι κινέζικο.Έφυγε με DHL από Γερμανία με tracking number CH162254983DE.Τελευταία ενημέρωση είναι στις 30/12/2017.Σε επικοινωνία που είχα με τα DHL στην Ελλάδα μία κυρία με σπαστά ελληνικά μου είπε ότι λογω προβλήματος στην χώρα μας δεν έχει φύγει από την Γερμανία ενώ από τα DHL Γερμανίας μου είπανε ότι έφυγε αλλά δεν πήραν ποτέ επιβεβαίωση ότι έφτασε εδώ.τους ρώτησα αν υπάρχει η περίπτωση να μπήκε τελωνείο και μου είπανε ότι αν και δύσκολο επειδή έρχεται από ΕΕ δεν είναι απίθανο. Ξέρει κανείς σε ποιό τελωνείο μπορεί να έχει καταλήξει γιατί μου είπανε ότι έφυγε από εκει με φορτηγό.επισυνάπτω και την απάντηση που μου δώσανε.
cambo99 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 hours ago, krixos said: καλησπέρα.παρήγγειλα ένα κινητό από Ευρωπαική αποθήκη αν και είναι κινέζικο.Έφυγε με DHL από Γερμανία με tracking number CH162254983DE.Τελευταία ενημέρωση είναι στις 30/12/2017.Σε επικοινωνία που είχα με τα DHL στην Ελλάδα μία κυρία με σπαστά ελληνικά μου είπε ότι λογω προβλήματος στην χώρα μας δεν έχει φύγει από την Γερμανία ενώ από τα DHL Γερμανίας μου είπανε ότι έφυγε αλλά δεν πήραν ποτέ επιβεβαίωση ότι έφτασε εδώ.τους ρώτησα αν υπάρχει η περίπτωση να μπήκε τελωνείο και μου είπανε ότι αν και δύσκολο επειδή έρχεται από ΕΕ δεν είναι απίθανο. Ξέρει κανείς σε ποιό τελωνείο μπορεί να έχει καταλήξει γιατί μου είπανε ότι έφυγε από εκει με φορτηγό.επισυνάπτω και την απάντηση που μου δώσανε. Εγώ πιστεύω ότι η αποστολή έγινε προς ελληνικά ταχυδρομείο και όχι προς DHL Ελλάδας. Είναι ο φθηνός τρόπος αποστολής μέσω DHL Γερμανίας προς Ελλάδα. Τώρα που χάθηκε είναι άλλο θέμα .
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Έκανα ένα track & trace : https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/en/search?piececode=CH162254983DE&cid=dhlde Από ότι φαίνεται, το πακέτο σου έχει φύγει από τη Γερμανία στις 30.12.2017 και λογικά σε 7 - 10 ημέρες θα είναι Ελλάδα & όπως σου είπε και ο cambo99, μπορεί να σου έρθει με ΕΛΤΑ αντί για DHL.
krixos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 7-10 μέρες εννοείς από τότε που έφυγε ή από σήμερα? Θα κάνω ένα τηλεφώνημα και στα ελτα αύριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 7-10 ημέρες από την ημερομηνία που λέει στο DHL tracking ότι έφυγε.Όταν σκαναριστεί στην Ελλάδα, θα δείς update,στo link που έγραψα παραπάνω. Αν πάρεις τηλέφωνο αύριο στα ΕΛΤΑ δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσουν, καλύτερα να περιμένεις λίγο.Λογικά δεν θα έχεις και τελωνείο εφ'΄όσον έφυγε από Γερμανία...
cambo99 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Όπως έχουν τα πράγματα μάλλον καπου στα ΕΛΤΑ βρίσκεται το δέμα σου. Περίμενε μέχρι τέλος του μήνα και μετά ζήτησε refund στους 2 μήνες.
krixos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 αν και off topic 2 μήνες είναι το minimum για να ζητήσω refund ή το maximum?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αν πλήρωσες με paypal έχεις 180 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής - με πιστωτική κάρτα έχεις μέχρι 6 μήνες (για Visa & MasterCard), αλλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.Παρακολούθησε το μέσω του DHL tracking, και πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα.
cambo99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 11 hours ago, krixos said: αν και off topic 2 μήνες είναι το minimum για να ζητήσω refund ή το maximum? 2 μήνες είναι ένας λογικός χρόνος να αρχίσεις να ψάχνεσαι διαφορετικά , διότι εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση.
dkmaster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Κοίταξε τι παίζει, άσχετα από το ότι έρχεται από ΕΕ πρέπει να μπει στο τελωνείο και απλά θα δουν ότι δε χρειάζεται να μπει φόρος και θα συνεχίσει τη διαδρομή του ως το σπίτι σου. Αν λοιπόν όλο αυτό από Ελληνικής πλευράς γίνεται μέσω ΕΛΤΑ, τότε απλά είναι κάπου αραγμένο το πακετό και θα σκαναριστεί όταν μπει στο τελωνείο. Από εκεί θα βγεί άμεσα, μέσα στην ίδια ή την επόμενη και θα προωθηθεί στο κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής. Αν από DHL πάει σε DHL τότε δε θα έπρεπε να γίνει το παραπάνω, τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
HypnZ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ σε επικοινωνία που είχα με dhl για να τους δώσω αφμ, ρώτησα πόσο περίπου θα χρειαστεί για να το έχω στα χέρια μου, μου είπαν 6-7 εργασιμες. Εν τω μεταξύ είναι όλα προ πληρωμένα. Δασμοι,μεταφορικά κλπ.
cousa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 http://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx
Klmrk_97 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 31/8/2017 στις 5:28 ΜΜ, dexterios είπε 31/08 μπήκε για εκτελωνισμο στο αεροδρόμιο αυτό είναι το tracking του για ΕΛΤΑ CG009603241DE Καλησπέρα, μπορείς να το κάνεις αυτό και με το δικο μου δέμα αν σου πω το tracking number?
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Klmrk_97 είπε Καλησπέρα, μπορείς να το κάνεις αυτό και με το δικο μου δέμα αν σου πω το tracking number? Δοκίμασε το στο dhl.gr και δες τι σου λεει. Εναλλακτικά μπορεις να τους τηλεφωνήσεις τη Δευτέρα και αν εχει αλλαξει tracking θα στο δώσουν
artemisge Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Στις 31/8/2017 στις 5:27 ΜΜ, spartak1 είπε Σήμερα το σκανάρανε στο αεροδρόμιο. Ηρθε οδικώς απο Γερμανία και γιαυτο καθυστέρησε τόσο πολύ. Μπήκε ήδη τελωνείο. Οπότε θα περιμένεις ενημέρωση απο αυτούς Αυτο με το αεροδρομιο απο ποιο σαιτ το βρηκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα