Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.. Μου ήρθε χαρτί για τον εκτελωνισμό του αντικειμένου μου.. Μαζί με το χαρτί υπάρχει και μια υπεύθυνη δήλωση την οποία και πρέπει να συμπληρώσω.. Την συμπλήρωσα και την έστειλα με email στο [email protected].. Χρειάζεται να κάνω και κάτι αλλο;; πρέπει να την στείλω και ταχυδρομικώς η αρκεί το eμελι;;

Δημοσ.

Σε ποιο τηλεφωνο;έχω στείλει και γω έγκριση από τον ΕΟΦ με email και fax ,αλλά δεν βλέπω να προχωράει το δέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε περιπτωση που σου ερθει να πληρωσεις τελωνειο και τελικα ειναι πολυ ακριβό και δεν θελεις να το πλησωσεις τι γινεται?

Γυρναει το δεμα πισω και σου επιστρέφονται τα λεφτα?

Παρολο που αγοραζω απο το εξωτερικο(ebay, gearbest, banggood, aliexpress κ.α.) πολλα χρονια κοντα στα 5 και δεν μου εχει ερθει ποτε να πληρωσω τελωνειο.

Δημοσ.

Σε περιπτωση που σου ερθει να πληρωσεις τελωνειο και τελικα ειναι πολυ ακριβό και δεν θελεις να το πλησωσεις τι γινεται?

Παρολο που αγοραζω απο το εξωτερικο(ebay, gearbest, banggood, aliexpress κ.α.) πολλα χρονια κοντα στα 5 και δεν μου εχει ερθει ποτε να πληρωσω τελωνειο.

Παραλαμβανεις και δεν ξαναπαραγγελνεις εις γνωσιν και συμμορφωσιν

Δημοσ.

Αν θελεις κανεις αρνηση παραλλαβης και γυρναει πισω και σ κανουν refund (αναλογως παντα και υπο ορους του εκαστοτε πωλητη κ ηλ.καταστηματος)

Βεβαια δεν ευθυνονται και κανονικα γ εξοδα τελωνειου κτλπ ειναι ευθηνη του αγοραστη.

Δημοσ.

Δηλαδη δεν εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις το τελωνειο αν δεν θελεις και απλα επιστρεφετε το δεμα πισω?

Πως καταλαβαινεις οτι πρεπει να πληρωσεις τελωνειο για να παραλαβεις το δεμα?

Σου έρχεται ειδοποίηση στο ταχυδρομείο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...