Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορά κινητού 400 ευρώ. Πέρασε τελωνείο, το εκτελωνισαν τα ΕΛΤΑ χωρίς να ερωτηθω ποτέ. Κόστος 135.20. Πίκρα.

από ποιο κατάστημα ???

με τι μέθοδο αποστολής???

Δημοσ.

Αγορά κινητού 400 ευρώ. Πέρασε τελωνείο, το εκτελωνισαν τα ΕΛΤΑ χωρίς να ερωτηθω ποτέ. Κόστος 135.20. Πίκρα.

Λυπάμαι για τον πόνο αλλά ρε παιδια δίνεται πληροφορίες που βοηθάνε ολους μας. Και εσυ αν ειχες αναλογες πληροφορίες πιθανόν να εβρισκες αλλο τρόπο αγορας 

Κινητο 400 απο που; ebay, amazon, aliexpress; αλλου;

Χώρα αποστολής; 

Μέθοδο - εταιρεία αποστολής; dhl; postnl; direct mail eu; συστημένο (registered) ; Κάτι αλλο;

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικά νορμάλ η κοστολόγηση

έχεις 24%φπα που στη περίπτωση τον 400 είναι 96

2,5% δασμούς που είναι 12,4

Και τέλοι εκτελωνισμόυ για τα έλτα 20 ευρω (είσαι στη κατηγορία 150-400

Έτσι εγώ τα βγάζω 128,4

Δημοσ.

Ενταξει μεγαλε την επομενη φορα θα σε ρωτησουν ...... δεν ειστε με τα καλα σας μερικοι εδω μεσα . Καταλαβαινεις οτι ΚΑΘΕ δεμα εκτος ΕΕ περναει τελωνειο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΟΣ. Αμα δεν θελετε τελωνεια πηγαιντε στην ζουγκλα με τον ταρζαν εμαθα οτι τα περναει φινα .

Δημοσ.

Ενταξει μεγαλε την επομενη φορα θα σε ρωτησουν ...... δεν ειστε με τα καλα σας μερικοι εδω μεσα . Καταλαβαινεις οτι ΚΑΘΕ δεμα εκτος ΕΕ περναει τελωνειο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΟΣ. Αμα δεν θελετε τελωνεια πηγαιντε στην ζουγκλα με τον ταρζαν εμαθα οτι τα περναει φινα .

Οκ εχεις δικιο αλλα μην εισαι τοσο επιθετικος.

Πιο κοσμια.

Δημοσ.

Καλημερα.Εμενα μου εστειλαν ενα δεμα (συγγενης μου) απο Αμερικη με την USPS. Το βλεπω στο 17track να εχει παραδοθει Ελλάδα απο τις 16/9. Στην αναζητηση των Ελτα courier βγαζει αυτο: 

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-09-2017 13:38 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 07-09-2017 19:45 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-09-2017 19:46 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Να παρω κανενα τηλεφωνο στο τελωνειο αεροδρομιου να δω τι γινεται; Η αργουν πολυ καιρο να το σκαναρουν; Δεν επρεπε τοσες μερες να φανει και εδω το δεμα μου;

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα.Εμενα μου εστειλαν ενα δεμα (συγγενης μου) απο Αμερικη με την USPS. Το βλεπω στο 17track να εχει παραδοθει Ελλάδα απο τις 16/9. Στην αναζητηση των Ελτα courier βγαζει αυτο: Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-09-2017 13:38 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 07-09-2017 19:45 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-09-2017 19:46 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Να παρω κανενα τηλεφωνο στο τελωνειο αεροδρομιου να δω τι γινεται; Η αργουν πολυ καιρο να το σκαναρουν; Δεν επρεπε τοσες μερες να φανει και εδω το δεμα μου;

Αυτό το drone σεριαλ έχει γίνει, πάρε τηλέφωνο ρώτα

Δημοσ.

Έλα εξυπνάκια επειδή δεν ξέρεις Ελληνικά μάλλον να στο κάνω πιο λιανά. Δεν είπα ότι δεν έπρεπε να περάσει τελωνείο, το γράφω και αυτό αλλά δεν το παρέθεσες. Όπως αναφέρουν και άλλοι το τελωνείο επικοινώνησε μαζί τους για τη μέθοδο εκτελωνισμου και για την αποστολή απόδειξης αγοράς ώστε να εκτελωνιστει. Και τον τσαμπουκά σου εκεί που σε παίρνει. Εμ δεν ξέρεις να διαβάζεις εμ μας την λες.

Επίσης το site ήταν geekbuying με Singapore post για τους υπόλοιπους. Inuyasha είχα ξεχάσει τους δασμούς το 2.5% και το υπολόγιζα μόνο με το ΦΠΑ και το κόστος των Ελτα. Thanks για την παρατήρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το drone σεριαλ έχει γίνει, πάρε τηλέφωνο ρώτα

Ε ρε φιλε μου εχω αγχωθει...Δεν ειναι και λιγο πραμα. Μεγαλης αξιας δεμα ειναι στο κατω κατω της γραφης... Και αν γινει και εχει "χαθει"; Πολλα μπορει να γινουν.Εχουν περασει τοσες μερες απο τοτε που εχει ερθει Ελλαδα και ειναι αφαντο. Συγνωμη που κουραζω, αλλα...

Δημοσ.

Ε ρε φιλε μου εχω αγχωθει...Δεν ειναι και λιγο πραμα. Μεγαλης αξιας δεμα ειναι στο κατω κατω της γραφης... Και αν γινει και εχει "χαθει"; Πολλα μπορει να γινουν.Εχουν περασει τοσες μερες απο τοτε που εχει ερθει Ελλαδα και ειναι αφαντο. Συγνωμη που κουραζω, αλλα...

Δε θα χαθεί. Θα μπει τελωνείο όταν έρθει η ώρα του. Δε μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό μέχρι τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα χαθεί. Θα μπει τελωνείο όταν έρθει η ώρα του. Δε μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό μέχρι τότε.

Οπως τα λες ειναι

Υπομονη κ θα ερθει η ωρα του δεματος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Οπα Ρε   !!!! τους νομους αυτου του Χιλιο κατακλεμενου /διεφθαρμενου /και ξευτιλισμενου δυστυχου κρατους απο τον καθε πουστη πολιτικο /λαμογιο και κοματοσκυλα τους και μη τους ξερουμε . πως τους τηρουνε αυτοι αψογα ......

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...