Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω αύριο θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Την χθεσινή Φιλανδία δε ξέρω πως μπορούμε να την κερδίσουμε. 

Δημοσ.

Χανουν οι Γαλλοι απο τους Πολωνους 8 ποντους στο ημιχρονο και μου αρεσει που απορουν οι 2 της ΕΡΤ για τους Γαλλους μα γιατι χανουν, γιατι παιζουν ετσι, γιατι δεν τα βαζουν?  (προφανως κανοντας αντιπαραβολη με εμας)

Γιατι οι Πολωνοι παιζουν αμυνα ειναι η απαντηση. Εμεις παιζαμε κατι αλλο....

Η αληθεια ειναι οτι και οι Γαλλοι ειναι λιγο πιο κατω σε ενεργεια απο οταν παιζανε με εμας.

Δημοσ.

Χανουν οι Γαλλοι απο τους Πολωνους 8 ποντους στο ημιχρονο και μου αρεσει που απορουν οι 2 της ΕΡΤ για τους Γαλλους μα γιατι χανουν, γιατι παιζουν ετσι, γιατι δεν τα βαζουν?  (προφανως κανοντας αντιπαραβολη με εμας)

Γιατι οι Πολωνοι παιζουν αμυνα ειναι η απαντηση. Εμεις παιζαμε κατι αλλο....

Η αληθεια ειναι οτι και οι Γαλλοι ειναι λιγο πιο κατω σε ενεργεια απο οταν παιζανε με εμας.

Τους δώσαμε το χώρο να κάνουν ό,τι ήθελαν, οπότε βγάλανε ενέργεια. Η Πολωνία τελικά έχει ομάδα. Ζόρισε τους Γάλλους κι άξιζε να νικήσει και πάλεψε με Φιλανδία. Και τα 2 τελευταία παιχνίδια που έχουμε θα είναι ζόρικα. Για να δούμε. 

Πάντως, όντως, καμία ομάδα δε παίζει τρομερά πέραν της Ισπανίας. Θέλω να δω η Ιταλία τι θα κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...