Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσιακό και δυνατό σε όλους τους τομείς το LG V30 (video)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χάθηκε να θέλουν να μιμηθούν την Essential σε αυτό το τομέα ρε γμτ; :-D

Το κεραμικο μπορει να μη χαραζεται ευκολα αλλα σπαει ευκολα οποτε χιλιες φορες γυαλι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα συμφωνήσω ότι η συσκευή αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση από πλευράς χαρακτηριστικών από ότι κυκλοφορεί εκεί έξω. αν τιμολογηθεί στα 600 ευρώ βλέπω να γίνεται χαμός.

Για αυτούς που αναφέρουν το bootloop, δλδ έλεος ακόμα η ίδια καραμέλα, δεν έλιωσε πάνε τόσα χρόνια από το g4 βρείτε κάτι άλλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά το ir Blaster ( Υπέρυθρες - Πολυτηλεκοντρόλ ) τι τους πήραζε και το βγάλανε ; Είναι ο μόνος λόγος για να μη πάω στο V30 . Όταν τα φτύσει το V10 μπορεί να πάρω το V20 .....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χάθηκε να θέλουν να μιμηθούν την Essential σε αυτό το τομέα ρε γμτ; :-D

Κοίτα, το κεραμικό είναι πιο εύθραστο από το γυαλί, αλλά πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιές. Προσωπικά, βλέποντας τα βίντεο του JerryRigEverything, κρίνω πως η ποιότητα του Gorilla Glass είναι πάρα πολύ καλή. Άσχετα που το κινητό μου το έχω πάντα σε άλλη τσέπη από οτιδήποτε μεταλλικό, το να είσαι άνετος απέναντι σε τριβή με κλειδιά, σίγουρα σου αφαιρεί μια έγνοια. Οκ, προφανώς μιλάμε για ψαθυρά υλικά (γυαλί, κεραμικό) αλλά θεωρώ οτι στο γυαλί η τεχνολογία είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Τώρα, άμα κάνεις το κινητό σου μπούμερανκ, ε χαίρω πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχως ετσι ειναι.

 

Με την απαξιωση που εχουν τα κινητα λογω εξελιξεως της τεχνολογιας πανω απο 400ευρω κρινω οτι δεν αξιζει για μενα πλεον να δωσω για κινητο.350-400ευρω πωλειται ηδη το 1χρονου v20,και το s7 1.5χρονο μετα ακομα στα 400ευρω ειναι.

 

Η G σειρα της Lg επρεπε να μετονομαστει σε V λογω του Value που εχει απο πλευρας χρηματων.

Κατω απο 699ευρω αρχικη δεν γινεται να εχει με το g6 να πωλειται ηδη στα 400ευρω χοντρικα.

Ιδανικο θα ηταν τα 599αρχικη τιμη αλλα με νεο κιολας panel το βλεπω σχεδον απιθανο.

γιατί δυστυχώς; ευτυχώς να λες.. εκτός αν τη βρίσκεις να σκας ανούσια πολλά λεφτά δίχως λόγο 

 

το θέμα είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες μας με σχετικά λογικό κόστος, προσωπικά δε με αφορά ούτε η μεταπώληση αφού του κινητό μου αφού του έχω αλλάξει τα φώτα συνήθως το χαρίζω σε κάνα συγγενή ούτε να το βάλω σε θήκες κτλ και να μην το αγγίζω ποτέ

 

το smartphone είναι εργαλείο, απλά έχει γίνει lifestyle gadget και κάτι για να αισθάνονται κάποιοι ότι κάνουν κάτι σπουδαίο (?)

 

κάνοντας όμως πολύ πιο βαριά χρήση από το 99.9999% των χρηστών προτιμώ να την κάνω με 300αρι και όχι με 800αρι+  

 

και μιλώντας για χρήση και όχι για lifestyle παπαριές φυσικά ξενερώνω με την κατάντια των γυάλινων συσκευών χωρίς ράδιο, υπέρυθρες, αφαιρούμενες μπαταρίες κτλ.. αυτά είναι καραγκιοζιές για τους όντως χρήστες smartphone και όχι καφετέριας.. 

 

το να προσθέτεις 5 καλά πράγματα (γρήγορη φόρτιση, καλύτερη κάμερα, δαχτυλικό αποτύπωμα..) και να αφαιρείς άλλα 5 για να κάνεις τη συσκευή σου πιο "γλυκούλα" ξερωγώ δεν είναι εξέλιξη (και πάλι καλά που απέτυχε το θέμα με τις sd και επανήλθαν) , είναι απλά τα απόνερα της επιτυχίας του καρκινώματος που λέγεται apple 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρώ πως η "ναυαρχίδα" της LG είναι η σειρά G. Η σειρά V πιθανότατα είναι όπως η Note για τη Samsung. Η Samsung επιμένει στο Note (την συσκευή με πενάκι) ακόμη και αν αυτοί που χρησιμοποιούν το πενάκι είναι λίγοι ή ελάχιστοι. Οπότε χρησιμοποιεί την σειρά Note σαν "επίδειξη" της καλύτερης τεχνολογίας που διαθέτει. (Όπως έκανε σε μεγάλο βαθμό πέρυσι με το Note 7, που όλοι είχαν επαινέσει και ήταν πραγματικά επαναστατική συσκευή. Ακόμη και το θέμα της μπαταρίας ήταν επαναστατικό, διότι η Samsung προσπάθησε να τραβήξει τα όρια του τί ήταν εφικτό από άποψη "μηχανικής". Δεν βγήκε και κατέληξε όπως κατέληξε).

 

Anyway, για την LG θεωρώ πως η σειρά V είναι το ίδιο πράγμα. Μια "πειραματική" σειρά με την οποία θέλει να επιδείξει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, πατώντας βέβαια και στο προηγηθέν G σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.  

To V30 συγκρίνεται κανονικά με το Samsung Galaxy Note 8, αλλά διέπονται από τόσο διαφορετικές λογικές στη σχεδίαση, που μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί και με το S8. To V30 είναι μεγαλύτερο σε οθόνη και γενικά σε μέγεθος του G6 (6 ίντσες έναντι 5,7 ιντσών) και έχει ελαφρά καλύτερα specs. Αυτά είναι τα απόλυτα flagships των Κορεατών το Note 8 και το V30. Kατά τα λοιπά η LG κάνει μεγάλα βήματα προόδου, δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της σε όλα - εκτός από το skin που ακόμα θεωρείται ένα από τα χειρότερα της αγοράς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανοί αγοραστές του V30
α) "Πωλείται LG V30 μίας εβδομάδας αψεγάδιαστο και ανταλλαγή"
β) Αυτοί που πήραν το V10 και V20 και δεν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία
γ) Αυτοί που θέλουν συσκευή πολυεργαλείο που κάνει τα πάντα
δ) Αυτοί που το βάζουν σε θήκη που κρύβει ποιο είναι και δεν το ακουμπάνε στο τραπέζι της καφετέριας μόλις καθίσουν
ε) Αυτοί που έχουν τη γνώση και το δημιουργικό ταλέντο (και τα χρήματα να διαθέσουν) να εκμεταλλευτούν χαρακτηριστικά όπως το v-log και το point zoom
Για τους άλλους υπάρχουν εκατοντάδες άλλες επιλογές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα δεν με ενθουσιαζει ελπιζα οτι το V30 θα ακολουθησει τον δρομο του V20, αλλα αλλαξε ρωτα και ακολουθησε την πεπατημενη. Δυστυχως για εμας τους ρομαντικους (ραδιο, καρτα μνημης, αφαιρουμενη μπαταρια κτλ) επεσε το τελευταιο καστρο που ηταν η LG.

 

Το LG V20 φαινεται οτι θα παραμεινει η κορυφαια επιλογη για εμας για πολυ καιρο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...