Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ανάλογα τι modem/router έχετε εάν θέλεις γράψε ποιο, να μοιράσετε τη γραμμή σας
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ανάλογα τι modem/router έχετε εάν θέλεις γράψε ποιο, να μοιράσετε τη γραμμή σας Σορρυ που πετάγομαι αλλά αυτό που λες μπορώ να το κάνω με το ZXHN H108N V2.5 ; Η πρέπει να πάρω άλλο;
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μπορεις να ρυθμισεις μεχρι ποσο να εχει η καθε συνδεση του καθενος και αναλογα να μοιρασετε την γραμμη Αλλα δεν ξερω πως γινεται κτλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Σορρυ που πετάγομαι αλλά αυτό που λες μπορώ να το κάνω με το ZXHN H108N V2.5 ; Η πρέπει να πάρω άλλο; Δε το ξέρω , έχει bandwith control και τι δυνατότητες δίνει σε αυτό?
neggo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν θέλω να μοιράζω την σύνδεση αλλά την ώρα που σερφάρει να μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω αργό.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 axaxaxaaaaxax εάν στο επιτρέπει η συσκευή που έχετε ίσως..
Billator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Σου είπαν τα παιδιά, γράψε το router σου.
aggelos87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με το που συνδέεται ξεκίνα να κατεβάζεις απο τορεντάδικα ότι έχει και δεν έχει, τι πιο απλό;
marmagia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέσα στο control panel πρέπει να έχεις κάπου ρυθμίσεις για bandwidth control. ΕκείΜπορείς να επιλέξεις την συσκευή πιυ θες ξ να βάλεις όριο.
isay Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω θέμα με τον συγκάτοικο μου... Μια θες να τους κόψεις το internet, μια θες να τους χαλάσεις την τηλεόραση ... http://www.insomnia.gr/topic/613156-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/ Είτε διαλέγεις λάθος συγκατοίκους ή μάλλον δεν πρέπει να μένεις με συγκατοίκους. Θέματα όπως να μην καινε ρευμα, να μην ξοδευουν νερο, κλπ τα έχεις λύσει; ontopic : Θες router που να εχει δυνατοτητα δευτερου wifi ssid με bandwidth control. Φτιαχνεις λοιπον το δευτερο ssid και δινεις τους κωδικους στο συγκατοικο σου. 6
bromiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση κρίσεως… Την γραμμή στο ιντερνέτ την πληρώνεις μόνος σου ή μαζί με τον συγκάτοικο; Και ένα δεύτερο. Αφού δεν μπορείς με συγκάτοικο γιατί δεν νοικιάζεις μόνος σου, ώστε να μην ζεις μέσα στο άγχος, γιατί τώρα το μόνο που σκέπτεσαι είναι πως θα δυσκολέψεις την ζωή του συγκάτοικου; Μήπως το πρόβλημα τελικά το έχεις εσύ και όχι οι συγκάτοικοι; 2
nikosmakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω λεω να πας σε εναν γιατρο να σε κοιταξει. χαχαχ 3
web_assasin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση κρίσεως… Μηπως εννοεις κρισιμη ερωτηση? Γιατι απο οσο θυμαμαι η ερωτηση κρισεως αφορα την δικη σου κριση,δεν ειναι κρισιμη. Κατα τα αλλα το θεμα εχει ενδιαφερον,αλλα θα ηθελα να μαθω και τα προηγουμενα προβληματα του TS,για να μπορεσω να βοηθησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα