Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει το redmi note 4x 4GB/64GB snapdragon. Τι κωδικό πρέπει να γράφει πάνω το κουτί για να είμαι σίγουρος ότι μου έδωσαν το σωστό μοντέλο?

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει το redmi note 4x 4GB/64GB snapdragon. Τι κωδικό πρέπει να γράφει πάνω το κουτί για να είμαι σίγουρος ότι μου έδωσαν το σωστό μοντέλο?

Aπο που το παρηγγειλες?

Δημοσ.

Από πίσω πρέπει να γραφή 2016102

• Like 1
Δημοσ.

Από τον Κωτσόβολο. Σε χρώμα μαύρο αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο για τον κωδικό.

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/176471-xiaomi-redmi-note-4x-64gb-dual-sim-black

Όλα το ίδιο κωδικό έχουν ανεξάρτητου χρώματος.
  • Like 1
Δημοσ.

Επίσης παίζει ρόλο αν είναι 3/32 ή 4/64 ή και πάλι τον ίδιο κωδικό έχουν;

Το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση.
  • Like 1
Δημοσ.

Για τον συγχρονισμό κάνε τα παρακάτω:

Fixing notifications on MIUI

• Go to Settings app > Battery > Manage apps’ battery usage > Choose apps. Here, pick all the apps you want to receive notifications from and select “No restrictions”.

• Go to Security app > Permissions > Autostart. Here, pick all the apps you want to receive notifications from and toggle the switch to turn it on.

• Go to Settings app > Notifications > App notifications. Here, pick all the apps you want to receive notifications from, then turn the toggle for “Priority” on.

Για την μπαταρία (σε snapdragon) εχω βγάλει μέχρι και 10 ώρες SoT.

Camera όποιος μπορεί να κάνει root , να βάλει (μόνο σε snapdragon) το port της Google Camera HDR+

https://www.xda-developers.com/google-camera-updated-zero-shutter-lag-xiaomi/

Έχουν μεγάλη διαφορά οι φωτογραφίες από default camera app της xiaomi?

Δημοσ.

Έχουν μεγάλη διαφορά οι φωτογραφίες από default camera app της xiaomi?

απο οτι διαβαζω ναι. εγω μια εβδομαδα το εχω δεν εχω ασχοληθει ακομα με root. τσεκαρε τα θεματα του κινητου στο myphone εχει συγκριτικές φώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...