Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλές οι θεωρίες, αλλά έχουν σημαντικότερη υπόσταση όταν είναι βιωματικές ;)

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα σκυλιά, όχι μόνο για τα παιδιά.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά σκυλιά που ο ιδιοκτήτης τους ασχολείται/παίζει μαζί τους και φωνάζουν, μιας και έχεις βιώματα ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλές οι θεωρίες, αλλά έχουν σημαντικότερη υπόσταση όταν είναι βιωματικές ;)

Βιωματικά post Κορτώ ftw? :P

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά σκυλιά που ο ιδιοκτήτης τους ασχολείται/παίζει μαζί τους και φωνάζουν, μιας και έχεις βιώματα ?

Nαι, της γιαγιάς που έλεγα σε άλλο ποστ.

Η γιαγιά τον λατρεύει, χαδια, παιχνίδια κακό, αλλά μολις πάει να μπει στο σπιτι, γαβγιζει 2 ωρες συνεχομενα :P :P

Kακομαθημένος σκυλος με αφεντικο μια γιαγιά που τον βλέπει ως άνθρωπο. Φταίει η γιαγιά αλλά άντε κανε μυνηση σε 90χρονη :P :P

Θα παει η αστυνομία και θα τους πει "ε παιδί ειναι με θέλει μαζι του συνέχεια" :P :P

(true story)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως σαν παιδάκι δεν έβγαζα ακαταλαβίστικες κραυγές παίζοντας με τα αλλά παιδάκια ούτε και γκανιαζα στο σκούξιμο όταν δεν μου έκαναν τα χατήρια.

Που το ξερεις/θυμασαι;

Η σκαρλετ γιοχανσον εισαι, ταινια φαντασμα στο κελυφος οπου θυμοταν τα παντα;

Σχετικα με το τελευταιο που ειπες το εκανα συχνα μου ειπαν αλλα δεν το θυμαμαι :P

Επεξ/σία από billdanos
  • Super Moderators
Δημοσ.

Που το ξερεις/θυμασαι;

Σχετικα με το τελευταιο που ειπες το εκανα συχνα μου ειπαν αλλα δεν το θυμαμαι :P

Το ξέρω πως σου φαίνεται περίεργο αλλά έτσι ήμουν.  :-) Και να για να σε βοηθήσω: δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί πολλά παιδάκια όταν παίζουν, θα πρέπει απαραίτητα να γκαρίζουν σαν νεάντερταλ που δεν έμαθαν ακόμη τη γλώσσα τους. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό! Το ίδιο επίσης πιστεύω και για τους σκύλους που είναι ικανοί να γαβγίζουν για 24 ώρες σερί. Σε κάθε περίπτωση κάτι μη φυσιολογικό συμβαίνει. 

Επίσης δεν έχει νόημα να ποστάρετε ειδήσεις και εικόνες που προκαλούν, γιατί στη συνέχεια κάποιος άλλος θα δημοσιεύσει κάτι που θα προκαλέσει και εσάς και πάει λέγοντας... Το ξέρουμε πως στην Κίνα τρώνε σκύλους κλπ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επιθυμούμε να βλέπουμε τις σχετικές εικόνες. 

• Like 4
Δημοσ.

Εχω καταληξει στο οτι ολα ειναι σχετικα. Ενας φιλος μου ειχε ενα ροτβαιλερ,στο μπαλκονι στον τριτο οροφο. Το ροτβαιλερ για καποιο λογο εχανε τριχωμα και ολες οι τριχες περναγαν στο διπλανο διαμερισμα στο μπαλκονι,γιατι φυσαει συνεχεια,του φιλου μου ηταν το πρωτο καθετα στην θαλασσα. Η κυρια διπλα ειχε 2 μικρα μωρα που δεν παρπαταγαν. Του εκανε παραπονα οτι ολες οι τριχες περναγαν στο μπαλκονι της,και επειδη ητανε σχεδον ασπρες οπως και το πλακακι τα μωρα τις βαζουν στο στομα γιατι μπουσουλουσαν. Ο φιλος μου δεν εδωσε καμια σημασια και τελικα ηρθε το υγειονομικο. Πριν ερθει το υγειονομικο ο φιλος ειχε καθαρισει καλα το μπαλκονι του και ετσι ολα ηταν οκ. Τελικα δεν βρεθηκε λυση και τα 2 μωρα μεινανε ενα ολοκληρο καλοκαιρι κλεισμενα στο σπιτι.

Δημοσ.

Αυτό ήταν μαγκιά δηλαδή; Είπε από μέσα του, τους γ@μ.σ@ τους γείτονες με τα κλπαιδα...

Νομιζω οτι ο φιλος εχασε την δουλεια του και επεσε σε καταθλιψη και αυτος και ο σκυλος.Χρωσταγε και καποια κοινοχρηστα,το τραβηξαν και οι δυο γι αυτο δεν βρεθηκε καποια λυση. 

Δημοσ.

Άσχημες καταστάσεις που άμα δεν έχεις βοήθεια ειδικού μπορεί να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα. Αλλά σκέψου και λίγο την οικογένεια, στην οποία θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας, τι περνάει.

Δημοσ.

Που το ξερεις/θυμασαι;

Mπερδεψες τις ταινίες. Στο lucy γινόταν αυτό
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω καταληξει στο οτι ολα ειναι σχετικα. Ενας φιλος μου ειχε ενα ροτβαιλερ,στο μπαλκονι στον τριτο οροφο. Το ροτβαιλερ για καποιο λογο εχανε τριχωμα και ολες οι τριχες περναγαν στο διπλανο διαμερισμα στο μπαλκονι,γιατι φυσαει συνεχεια,του φιλου μου ηταν το πρωτο καθετα στην θαλασσα. Η κυρια διπλα ειχε 2 μικρα μωρα που δεν παρπαταγαν. Του εκανε παραπονα οτι ολες οι τριχες περναγαν στο μπαλκονι της,και επειδη ητανε σχεδον ασπρες οπως και το πλακακι τα μωρα τις βαζουν στο στομα γιατι μπουσουλουσαν. Ο φιλος μου δεν εδωσε καμια σημασια και τελικα ηρθε το υγειονομικο. Πριν ερθει το υγειονομικο ο φιλος ειχε καθαρισει καλα το μπαλκονι του και ετσι ολα ηταν οκ. Τελικα δεν βρεθηκε λυση και τα 2 μωρα μεινανε ενα ολοκληρο καλοκαιρι κλεισμενα στο σπιτι.

Δίπλα από εμάς μένει μια γριά, κάθε φορά που τηγανίζουμε κάτι και βγαίνει η μυρωδιά από τον απορροφητήρα εισέρχεται στο σπίτι της. Η γριά έχει αλλεργία σε οτιδήποτε οσμή προέρχεται από λάδι που τηγανίζεται, δυσκολεύεται στην αναπνοή και παθαίνει συμφόρηση. Μια μέρα μας χτύπησε το κουδούνι και μας είπε να σταματήσουμε να τηγανίζουμε, λέει αμα θέλουμε να τρώμε τηγανιτά να παραγγέλνουμε απέξω, εναλλακτικά να σφραγίσουμε τον αεραγωγό του απορροφητήρα και να μπαίνει η μπάφλα στο σπίτι μας. Εμείς δεν την ακούσαμε και μαγειρεύαμε το φαγητό που μας άρεσε.

Μας έφερε το υγειονομικό τελικά, οι άνθρωποι ήρθανε με ειδικούς ανιχνευτές για να δούνε αν υπάρχουν υπολείμματα τηγανιτού στην ατμόσφαιρα, εμείς εκείνη την ημέρα μαγειρεύαμε σκορπίνα βραστή, τους λέμε είμαστε μόνο της υγιεινής κουζίνας όλα στον ατμό, αμα θέλετε καθήστε στο τραπέζι να φάτε μαζί μας, μάλιστα τους λέμε τα τηγανιτά δεν τα τρώει ούτε ο σκύλος μας, έφυγαν και δεν βρέθηκε καμιά λύση. Η γριά πλέον τα έχει τινάξει, είχε πει όμως τα βάσανά της στους δικούς της και δεν το άφησαν έτσι, ήρθανε και μας απείλησαν οτι θα μας κάνουν αγωγή σε μεγαλοδικηγόρο, τους λέω κάντε οτι θέλετε αλλά πρώτα ρωτήστε τον σκύλο μος αν φτιάχναμε τηγανιτά, μπορεί να παραστεί και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο. Αγωγή τελικά δεν έγινε, ο σκύλος πάντα αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα σε πάρα πολλά πράγματα της ανθρώπινης ζωής. Όλα είναι σχετικά.

• Like 3
Δημοσ.

Με λιγα λογια σκοτωσατε τη γρια με τα τηγανιτα σας και κανετε και τους πονηρους.

Φιλε Βασιλη κανεις πολλη παρεα με τον αποστολ1.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...