bilakos10_v2.0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως, κάθε φορά που κάτι ενοχλεί την πολυκατοικία σας, ένα αμάξι έρχεται και δίνει την λύση. 4
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Στην περιοχή που μένω σε ένα δρόμο ήταν ένα σπίτι που μάζευε καμιά 15αρια γατιά. Βρώμαγε από την απέναντι μεριά και δεν μπορούσες να πλησιάσεις. Φέτος βλέπω μόνο 2-3 γατιά να περιφέρονται αλλά η βρώμα βρώμα. Στο γυμνάσιο που πήγαινα, κολλητά ήταν ένα χαμόσπιτο με μεγάλη αυλή και γκαραζόπορτα. Αν κοίταγες πάνω από την γκαραζόπορτα την αυλή ήταν γεμάτη σκατά. Απίστευτο θέαμα. Χειρότερο από την φωτογραφία στο πρώτο post.
kalogeros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ολοι ενοχλουνται απο το γαβγισμα μεσα απο τα φορουμ.Απο κοντα ειναι διαφορετικα.Επειδη εχω σκυλια,οποιος με βλεπει στη γειτονια οχι μονο παραπονα δεν κανει αλλα αλλαζει και δρομο. Ωωωωωωω! We have a badass right here!! Φίλε μου, ούτε εγώ κάνω παράπονα. Κατευθείαν τηλέφωνο στην αστυνομία παίρνω και πάντα το πρόβλημα λύνεται. Δηλαδη τι θα κανεις?Το μονο που μπορεις ειναι να παρεις τηλ την αστυνομια η το υγειονομικο και να τους πεις οτι γαυγιζε ο σκυλος και σε ξυπνησε στις 6.Παρε τηλ και μετα ενημερωσε μας. Θα σε ενημερώσω εγώ τι έγινε στην δικιά μου περίπτωση. Πριν 2-3 μήνες, όταν άρχισε να καλοκαιριάζει, τα βράδια κοιμόμασταν με ανοιχτές μπαλκονόπορτες. Στη διπλανή πολυκατοικία και στο ίδιο, περίπου, ύψος με εμάς κάποιος είχε δύο σκυλιά, τα οποία τα άφηνε όλο το βράδυ στο μπαλκόνι. Το ένα από αυτά ώρες-ώρες γάβγιζε σαν τρελό. Φαντάσου να είναι 1-2 η ώρα το βράδυ, να θες να κοιμηθείς γιατί την άλλη μέρα δουλεύεις και στα 5-6 μέτρα από το κεφάλι σου να γαβγίζει ένα σκυλί. Την πρώτη μέρα έκανα υπομονή, την δεύτερη μέρα πήρα την αστυνομία αλλά δεν έγινε τίποτα, την τρίτη μέρα ξαναπήρα την αστυνομία εκφράζοντας με έντονο ύφος παράπονα γιατί ήταν η δεύτερη φορά που αναγκαζόμουν να πάρω τηλέφωνο και τους είπα ότι αν δεν βρεθεί λύση, θα πάω στον εισαγγελέα ακροάσεων να βρει αυτός λύση. Το πρόβλημα λύθηκε εκεί. Το σκυλί από εκείνη τη μέρα το έχω ακούσει μία φορά και μάλιστα με το που γάβγισε, βγήκε ο ιδιοκτήτης και το μάζεψε μέσα βρίζοντάς το. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε μόνοι σας ότι τα σκυλιά σας είναι ενοχλητικά, θα το καταλάβετε με τον άσχημο τρόπο. Με ωτοασπιδες που κοστιζουν ελαχιστα μπορει καποιος να αντιμετωπισει ολους τους θορυβους απο σκυλια,αυτοκινητα κτλ Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να φορέσει ωτοασπίδες γιατί τα σκυλιά σου γουστάρουν να γαβγίζουν στις 2 το βράδυ. Αντιθέτως, εσύ είσαι υποχρεωμένος να φροντίσεις ώστε να ΜΗΝ γαβγίσουν τα σκυλιά σου στις 2 το βράδυ. Αλλά ας πούμε ότι εγώ είμαι καλός και επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα, παίρνω και φοράω ωτοασπίδες. Θες να μου πεις πώς διάολο θα ακούσω το μωρό όταν θα ξυπνήσει στις 3-4 το βράδυ και θα κλαίει γιατί θα θέλει να φάει; Να το αφήσω να πλαντάξει στο κλάμα μέχρι το πρωί για να γαβγίζουν τα σκυλιά σου με την ησυχία τους; Μπορείς να μου προτείνεις μια λύση; Υ.Γ.: Προφανώς, τις μαλακίες που γράφεις, τις γράφεις γιατί δεν έχεις παιδιά. Φαντάσου να έχεις ένα βρέφος μερικών μηνών, να έχεις φτύσει αίμα για να το κοιμίσεις και να ξυπνάει γιατί γαβγίζει το σκυλί σου. Όταν και αν, λοιπόν, κάνεις παιδιά και όσο αυτά θα είναι βρέφη, όχι σκυλί δεν θα έχεις μέσα στο σπίτι, αλλά ούτε χαμστεράκι. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Υ.Γ.: Προφανώς, τις μαλακίες που γράφεις, τις γράφεις γιατί δεν έχεις παιδιά. Φαντάσου να έχεις ένα βρέφος μερικών μηνών, να έχεις φτύσει αίμα για να το κοιμίσεις και να ξυπνάει γιατί γαβγίζει το σκυλί σου. Όταν και αν, λοιπόν, κάνεις παιδιά και όσο αυτά θα είναι βρέφη, όχι σκυλί δεν θα έχεις μέσα στο σπίτι, αλλά ούτε χαμστεράκι. Εγώ που έχω στο δίπλα διαμέρισμα δαιμονισμένο βρέφος (ελπίζω να μην είναι το δικό σου) που σκούζει χειρότερα απο σκυλί όλο το 24ωρο, μπορώ να έχω άποψη και να πω πως με ενοχλεί το ίδιο με ένα γάβγισμα??? Και για να στο θέσω αλλιώς: εσύ τι κάνεις όταν κλαίει το παιδί και πιθανόν να ενοχλεί τους δίπλα? Λες απλά "παιδί είναι"? Γιατί ξέρεις το ίδιο λένε και μερικοί για τα σκυλιά... Και φυσικά η ενόχληση είναι η ίδια είτε μιλάμε για σκύλο είτε για παιδί. Και τα παιδιά σας γίνονται ενοχλητικά... (μην το πάρεις προσωπικά, κατάλαβες τι θέλω να σου πω) 1
thanasisxask Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ που έχω στο δίπλα διαμέρισμα δαιμονισμένο βρέφος (ελπίζω να μην είναι το δικό σου) που σκούζει χειρότερα απο σκυλί όλο το 24ωρο, μπορώ να έχω άποψη και να πω πως με ενοχλεί το ίδιο με ένα γάβγισμα??? Και για να στο θέσω αλλιώς: εσύ τι κάνεις όταν κλαίει το παιδί και πιθανόν να ενοχλεί τους δίπλα? Λες απλά "παιδί είναι"? Γιατί ξέρεις το ίδιο λένε και μερικοί για τα σκυλιά... Και φυσικά η ενόχληση είναι η ίδια είτε μιλάμε για σκύλο είτε για παιδί. Και τα παιδιά σας γίνονται ενοχλητικά... (μην το πάρεις προσωπικά, κατάλαβες τι θέλω να σου πω) Πλάκα κάνεις τώρα; 1
Eurwpoulo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε δεν έχεις καταλάβει σωστά.Δεν γράφω ποτέ θεωρίες αλλά μιλάω πάντα πρακτικά.Οταν ένας ενοχλείται από το γαύγισμα του λέω πάρε ωτοασπίδες και μετά ψάξου με αστυνομία,υγειονομικό και εάν ενοχλείται και η γειτονιά από το γαύγισμα κτλ. Απλα μετα μην εχεις απορια για ποιο λογο περναει καποιος τρελος και πεταει μια φολα στην αυλη. Αυτες ειναι αλυσιδωτες αντιδρασεις οταν δε μπορουν να βγαλουν ακρη με ανευθυνους ανθρωπους,καλη ωρα σαν και εσενα. Οχι οτι ειναι κανονας βεβαια αυτος,φολες πεταει ο καθε πειραγμενος ξυνισμενος που απλα σπαζεται που περνας απο το δρομο του,χεζει το σκυλι και σε βλεπει να τα μαζευεις.
sixfeetunder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 επιγραματικα η λυση ειναι μια και εδω και χρονια κανουμε πως δεν την βλεπουμε-αποκεντρωση-,να αρχισουμε να κραταμε λιγο της αποστασεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαι περίεργος να μάθω την έκβαση της υπόθεσης. Έχουμε και στη δική μου γειτονιά 2 σκυλιά που γαβγίζουν τουλάχιστον μέχρι τις 3-4 κάθε βράδυ. Τη πρώτη χρονιά δεν μπορούσα να κοιμηθώ με ανοιχτό παράθυρο, φέτος κάπως το έχω συνηθίσει... Βέβαια το χειμώνα δεν ακούγονται λόγω κλειστών παραθύρων...
Eurwpoulo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά έμεινε με ένα σκύλο και 1 γάτα. Η βρώμα, η φασαρία και η συμπεριφορά συνέχιζε η ίδια ώσπου ο σκύλος βγήκε στο δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο. Πριν 7 χρόνια, σε ένα από τα διαμερίσματα έτυχε έναν ενοικιαστής να έχει ένα σκύλο που δεν τον πρόσεχε καθόλου και καλέσαμε την αστυνομία και το υγειονομικό. Ήρθαν 2 φορές αλλά δεν τους άνοιξαν. Μας είπαν ότι δεν μπορούν να μπουν αν δεν τους ανοίξουν χωρίς εντολή εισαγγελέα. Γεμίσαμε κατσαρίδες (ήταν πολύ βρώμικος ο τύπος) και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μας έλεγε ότι δεν τον βγάζει (τον ενοικιαστή) γιατί του πληρώνει το νοίκι. Τελικά τον τύπο τον χτύπησε αυτοκίνητο έναν βράδυ που πήρε ναρκωτικά και έτσι μπήκε η αστυνομία στο σπίτι του και γλυτώσαμε (και εμείς και ο σκύλος του). Ποια ζώα φταίνε; τα δίποδα ή τα τετράποδα; Ελα πες,καθεσαι μεσα στο μαυρο με φιμε τζαμια αμαξι σου και παραμονευεις..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πλάκα κάνεις τώρα; Καθόλου. Τι σε παραξένεψε ή δεν κατάλαβες? Σου φαίνεται περίεργο πως ένα μωρό που κλαίει συνεχώς, προκαλεί σε κάποιον την ίδια ενόχληση με έναν σκύλο που γαβγίζει συνεχώς? Και στις 2 περιπτώσεις απαιτείται υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη/γονέα. 1
sphinxgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καθόλου. Τι σε παραξένεψε ή δεν κατάλαβες? Σου φαίνεται περίεργο πως ένα μωρό που κλαίει συνεχώς, προκαλεί σε κάποιον την ίδια ενόχληση με έναν σκύλο που γαβγίζει συνεχώς? Και στις 2 περιπτώσεις απαιτείται υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη/γονέα.  Υπάρχει η διαφορά πως το βρέφος θα κλάψει πιθανότατα όντως λίγους μήνες και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι να το ησυχάσει γιατί πονάει και κλαίει. Σε λίγο καιρό θα του περάσει. Εμένα ο γείτονας μου ήταν σε τελευταίο στάδιο και κάτω απο το κρεβάτι μου τον άκουγα μήνες να πονάει και φωνάζει. Τι να έκανα? Είναι και τα 2 περιστατικά παροδικά, που δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο σκύλος δεν είναι παροδικό περιστατικό. Είναι ξεκαθαρα ευθύνη ιδιοκτήτη.Δεν φταίει ο σκύλος. Ο ιδιοκτήτης φταίει 150% *επίσης για άλλους που λενε ότι έχουν πρόβλημα όσοι ενοχλούνται, δεν είναι όλοι 20 χρονών, δεν είναι όλοι χωρίς προβλήματα στη ζωή τους και απλά πέφτουν για ύπνο το βράδυ. Υπάρχουν άνθρωποι με 500.000 προβλήματα και το μόνο που τους έχει μεινει είναι ενας ύπνος το βράδυ. Επίσης ίσως το 1 πρόβλημα που τους προσθέτετε με τον ύπνο, είναι αυτό που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και δεν θα υπάρξει γυρισμός... 1
dfokas21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο που το μωρο ασχετο απο την υπευθυνοτητα των γονεων μπορει να κλαιει για 50 λογους . Στη τελικη κανεις υπομονη για 5-6-10 μηνες . Εdit : με προλαβε ο spinx
pontez2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Bildanos παρουσιάζεις απλά κάποια πράγματα (μου αρέσει πολυ αυτο βέβαια), προτείνεις μια λυση η οποία μονο απλή δεν είναι. Ούτε το μωρό μπορεις να το κάνεις εύκολα να ηρεμήσει, ούτε το σκυλί. Θέλει τεράστια προσπάθεια και μεγάλη υπομονη από γονεις και από τους γείτονες. Το μωρό με κολικούς θα το ακους να κλαίει και δε θα σταματάει. Το 4χρονο (όχι κατ ανάγκη το κακομαθημένο) που θα καίγεται στο πυρετό, επίσης θα το ακους, όπως πιθανον να ανεχτεις και το αμάξι του παιδίατρού του στην εισοδο της πολυκατοικίας. Και δε θα μπορεις να κάνεις τιποτε διοτι θα ξέρεις πως και οι γονεις κάνουν ότι μπορουν. Άδικο? Ναι είναι άδικο αλλά αυτά είναι τα αρνητικά στο να μένεις σε μια γειτονιά. Το ηλικιωμένο σκυλί της γιαγιάς που θα γαβγίζει, συμφωνω απόλυτα ότι θα θέλει εκπαίδευση και συμφωνώ ότι κάποιος θα πρέπει να ασχοληθει μαζί του για να το εκπαιδεύσει να μην γαβγιζει. Μονο που η γιαγιά δεν είναι ότι δε θέλει…είναι ότι δε μπορει να το κάνει αυτό. Και δεν είναι μονο αυτή. Εδώ θα μου πεις ευκολα. Αφου δε μπορει τι τον ηθελε τον σκυλο. Διότι κάποτε μπορουσε. Αυτές ειναι καταστάσεις που πλέον έχουν ξεφυγει επειδη έχει γενικά ξεφυγει και ο κόσμος. Δε ξέρω βέβαια αν το πρόβλημα ειναι ο αδιάφορος ιδιοκτήτης τόσο, όσο η φασαρία γενικά και πόσο αυτή ενοχλεί εν τέλη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Bildanos παρουσιάζεις απλά κάποια πράγματα (μου αρέσει πολυ αυτο βέβαια), προτείνεις μια λυση η οποία μονο απλή δεν είναι. Ούτε το μωρό μπορεις να το κάνεις εύκολα να ηρεμήσει, ούτε το σκυλί. Θέλει τεράστια προσπάθεια και μεγάλη υπομονη από γονεις και από τους γείτονες. Το μωρό με κολικούς θα το ακους να κλαίει και δε θα σταματάει. Το 4χρονο (όχι κατ ανάγκη το κακομαθημένο) που θα καίγεται στο πυρετό, επίσης θα το ακους, όπως πιθανον να ανεχτεις και το αμάξι του παιδίατρού του στην εισοδο της πολυκατοικίας. Και δε θα μπορεις να κάνεις τιποτε διοτι θα ξέρεις πως και οι γονεις κάνουν ότι μπορουν. Άδικο? Ναι είναι άδικο αλλά αυτά είναι τα αρνητικά στο να μένεις σε μια γειτονιά. Το ηλικιωμένο σκυλί της γιαγιάς που θα γαβγίζει, συμφωνω απόλυτα ότι θα θέλει εκπαίδευση και συμφωνώ ότι κάποιος θα πρέπει να ασχοληθει μαζί του για να το εκπαιδεύσει να μην γαβγιζει. Μονο που η γιαγιά δεν είναι ότι δε θέλει…είναι ότι δε μπορει να το κάνει αυτό. Και δεν είναι μονο αυτή. Εδώ θα μου πεις ευκολα. Αφου δε μπορει τι τον ηθελε τον σκυλο. Διότι κάποτε μπορουσε. Αυτές ειναι καταστάσεις που πλέον έχουν ξεφυγει επειδη έχει γενικά ξεφυγει και ο κόσμος. Δε ξέρω βέβαια αν το πρόβλημα ειναι ο αδιάφορος ιδιοκτήτης τόσο, όσο η φασαρία γενικά και πόσο αυτή ενοχλεί εν τέλη. Τα ίδια δεν λέμε? Μονο που το μωρο ασχετο απο την υπευθυνοτητα των γονεων μπορει να κλαιει για 50 λογους . Στη τελικη κανεις υπομονη για 5-6-10 μηνες . Εdit : με προλαβε ο spinx Και ο σκύλος μπορεί να γαβγίζει για άλλους 100 λόγους...
dfokas21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τα ίδια δεν λέμε? Και ο σκύλος μπορεί να γαβγίζει για άλλους 100 λόγους... Οχι , αν ο ιδιοκτητης του, ειναι υπευθυνος. Αμα το σκυλι ειναι μαζι με τον ιδιοκτητη του και προσπαθησει να το ηρεμησει κατα 99% θα το καταφερει. Δεν ισχυει το ιδιο με ενα μωρο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα