Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2018 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το demo κυκλοφορησε.

Το παιχνιδι ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το PES17.Ετσι κι αλλιως το PES17 ηταν εξαιρετικο μετα τα τραγικα 14-15 κυριως και λιγοτερο το 13 που διωξανε ολο τον κοσμο. Εχει καλυτερη κινηση παικτων και καλυτερες και πιο θεαματικες αποκρουσεις τερματοφυλακων. Νομιζω τριπλαρεις πιο ευκολα και μπαινεις πιο ευκολα στην μικρη περιοχη με Μπαρτσελονες και Μεσηδες και γενικα κορυφαιους παικτες,οχι ομως με την Κολο κολο και τις πιο αδυναμες ομαδες.

 

Εχουν κοψει τα πολλα συνεχομενα φαουλ που γινονταν απο τους αντιπαλους αμυντικους και γκρινιαζαν πολλοι γι αυτο. Τα κορνερ δυσκολεψανε. Κορνερ,κεφαλια και γκολ,μαλλον δεν θα ειναι συχνα φετος.

 

Η κουταμαρα που κανουν καθε φορα στο ντεμο,ειναι οτι ειναι κλειδωμενες οι τακτικες.Δεν μπορεις να αλλαξεις τακτικες,οπου ειναι το μεγαλο ατου του PES. Γιατι οι τακτικες και οι εντολες βγαινουν και αυτη ειναι η απολαυση του πες και το αγαπουν οι ποδοσφαιροφιλοι. Τρως ας πουμε ευκολα γκολ, γιατι δεν μπορεις να μετακινησεις την αμυντικη γραμμη πισω.

 

Παιχνιδι με την Ντορντμουντ ξεχαστε το. Εχει τρια μπακ τοποθετημενα ψηλα. Αντε να παιξεις... Παιζω πιο πολυ με Ιντερ για μικρα σκορ,που τα προτιμω,αν και σε αυτους οι αμυντικοι στεκοντε ψηλα. 

 

Τα highlights ενος αγωνα που επαιξα ps4,εγω με Ιντερ,αντιπαλο την Μπαρτσελονα,κοντινη καμερα οπως παιζω παντα,δυσκολια κορυφαιος,βοηθεια στην πασα 1.

 

Κερδισα 2-1,γυρισα το ματς ενω εφαγα πρωτος γκολ.Οπως εγραψα παραπανω,τριπλαρεις πιο ευκολα,αλλα οι τερματοφυλακες τα πιανουν πιο ευκολα,ενω χανοντε και ευκαριες.

Το παιχνιδι πραγματικα ειναι υπεροχο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με εχει ξενερωσει πολυ,οτι μπαινουν πολλα και ευκολα γκολ.Στο οτι τρωω ευκολα,υπαρχει η δικαιολογια οτι δεν μπορω να αλλαξω τακτικη.Παντα οταν προηγουμαι αλλαζω τακτικη και την κανω πιο αμυντικη.Αλλα το θεμα ειναι οτι βαζω και ευκολα γκολ και ξενερωνω πολυ.

Αν ηθελα να σκοραρω και να τριπλαρω ευκολα,επαιζα φιφα.Το πες 18 ντεμο ps4,μου θυμιζει το πες 15 ps4,οπου το ειχα πουλησει μετα το διμηνο.Ενω το πες 17 ακομα παιζω και το ειχα αγορασει περσι μεσα Σεπτεμβρη μολις ειχε κυκλοφορησει.

Το παρατησα το ντεμο μετα απο πεντε μερες ενασχολησης και συνεχιζω να παιζω πες 17 μαστερ λιγκ,οπου ακομα φερνω σκορ 0-0,1-0,0-1 κλπ,παρολο που το παιζω εντεκα μηνες και το εχω μαθει καλα.Καλυτερα να με σταματανε στην επιθεση με πολλα φαουλ,παρα αυτο το πραγμα στο ντεμο,οπου δεν μου εχουν κανει καν ενα φαουλ,μετα απο πανω απο 15-20 παιχνιδια που εχω παιξει.

Μαλλον δεν θα το αγορασω το 18.Περιμενω να δω και το ντεμο του φιφα και δεν εχω προβλημα να συνεχιζω να παιζω πες 17 και φετος.

Ετσι κι αλλιως παιζω 5 διαφορετικα μαστερ λιγκ για να μην το βαριεμαι ευκολα.

Το πες 17 νομιζω γραφει ιστορια αναλογη με του πες 6.Ειναι ενα παρα πολυ καλο ποδοσφαιρακι που κυκλοφορησε απο την κοναμι μετα απο πολλα χρονια.Δυστυχως ομως η κοναμι ειναι εταιρια.Και οπως ολες οι εταιριες αποσκοπει το κερδος.Εφοσον δεν παει καλα στις πωλησεις,αλλαζει χρονο με τον χρονο τακτικη να ανεβασει πωλησεις.Το καλο και το ποιοτικο,δεν φερνει παντα την αναλογη πελατεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολο παιζω το ντεμο,οπου πλεον εχω πεισθει για αγορα του παιχνιδιου.Πριν λιγες μερες ζητησα απο ενα φιλο να μου δανεισει το φιφα17 για μια εβδομαδα και του το επεστρεψα μετα απο δυο μερες!
Βρισκω το πες γενικα ανωτερο και αλλη κλαση απο το αλλο ποδοσφαιρακι.Και ετσι συνεχιζω και παιζω το ντεμο,γιατι πλεον βαρεθηκα να παιζω πες17,αφου εκλεισα 12μηνο.
Τωρα για το ντεμο,αν εχεις λιωσει το πες17,φυσικο ειναι να φας ξενερωμα και να μην ενθουσιαστεις με το καινουργιο πες.Νομιζω ειναι πιο ευκολο και χρειαζεται να το δοκιμασεις σε μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας απο οτι επαιζες στο 17,αφενος για περισσοτερα under σκορ και για να βαζεις πιο δυσκολα γκολ.
Μην ξεχνατε οτι παιζετε με τις κορυφαιες ομαδες και κορυφαιους επιθετικους και γι αυτο μπαινουν ευκολα τα σουτ στην μεγαλη περιοχη.Αν ξεκινησετε κανα μαστερ στο πληρες παιχνιδι με καμια μικρομεσαια ομαδα,σιγουρα θα ειναι διαφορετικα.
Επισης πολλα default συστηματα στο ντεμο εχουν γρηγορες αντεπιθεσεις,και δεν βολευουν αυτους που τους αρεσει το passing game.Παιζω παντα με ρυθμιση οι παικτες να εχουν κοντινη αποσταση μεταξυ τους και κοντινες πασες.Εδω στο ντεμο,αναγκαστικα βγαινω στην αντεπιθεση με Iκαρντι Ιντερ,τρεχω...τρεχω...κανω τριπλα και παω για γκολ.Τι να κανω?Δεν μπορω να αλλαξω τιποτα.
Η αμυνα στο 18 εχει αλλαξει.Στο 17 πατουσα συνεχεια τετραγωνο και εκλεινα χωρους.Εδω στο ντεμο θελει πολυ Χ ενας προς ενα.Κοβεις σχετικα ευκολα τον αντιπαλο επιθετικο απλα με Χ και τριπλα με αριστερο μοχλο,οπου του παιρνεις την μπαλα και φευγεις.Στην αρχη δεν μου αρεσε,αλλα αρχιζω και το συνηθιζω.Θα δουμε την αμυνα και στο πληρες παιχνιδι οταν θα παιζουμε με μικρομεσαιες ομαδες και μετριους αμυντικους.Να προσθεσω ακομα οτι εχει βελτιωθει σημαντικα η κινηση των παικτων,ειδικα οταν παιζει καποιος στο -2 στην ταχυτητα παιχνιδιου.
Δοκιμαστε τα παιχνιδια στην ρυθμιση ΄συννεφια-βροχη΄.Ξεκιναει ο αγωνας με συννεφια,προς το τελος του πρωτη ημιχρονου αρχιζει και βρεχει και στο δευτερο ημιχρονο βρεχει δυνατα.Εκπληκτικο!!!
Γενικα αρχιζει και μου αρεσει το 18 και το συνηθιζω.Την Πεμπτη κυκλοφορει το παιχνιδι.Αν ξερει καποιος,ας δωσει κανα λινκ με πατς οταν κυκλοφορησουν.Με ενδιαφερει η γερμανικη λιγκα και οι υπολοιπες ευρωπαικες ομαδες.
Ενα υπεροχο γκολ που εβαλα με Ικαρντι Ιντερ.Σεντρα απο πλαγια,τακουνακι και γκολ.Παιζω κοντινη καμερα παντα,για να απολαμβανω ωραια γραφικα.Ρυθμισεις κορυφαιος,βοηθεια στην πασα 1,ταχυτητα -2,10λεπτα ματς,τελικο σκορ 2-0 την Μπαρτσελονα.

https://www.youtube.com/watch?v=efBvMnbXWUM

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτοι φτιαχνουν την ελληνικη λιγκα.Προτιμω την γερμανικη η οποιαδηποτε εκτος ελληνικης.

Περσι εδω ειχα βρει ενα πολυ καλο πατς https://www.pes-patch.com/

Ειχε βγει μετα απο μια δυο εβδομαδες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου,με γερμανικη λιγκα,αυθεντικα σηματα κι ονοματα ολων των ομαδων,συν εθνικες ομαδες.Απο την αλλη εβδομαδα θα αρχιζω να ψαχνω μεσω google,λογικα θα αρχιζουν να βγαινουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...