Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια φορα με ειχε πιασει κοψιμο στο μετρο αμπελοκηπων και ανεβηκα σφαιρα και πηγα στην πιτσα χατ που εχει ακριβως απεξω.

Toυς είπες παιδιά συγγνώμη κόψιμο ή το κατάλαβαν μόνοι τους επειδή πήγαινες με χίλια; d015.gif

• Like 7
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Toυς είπες παιδιά συγγνώμη κόψιμο ή το κατάλαβαν μόνοι τους επειδή πήγαινες με χίλια; d015.gif

το καταλαβαν αλλα σαν κυριος που ειμαι εδωσα παραγγελια μια πιτσα για πακετο, και καπακι μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι το wc :P

• Like 4
Δημοσ.

Μόνο στον ΗΣΑΠ του Πειραιά ξέρω τουαλέτες, αλλά μη πας.

Αμαξάκιας πουλάκι μου, έτσι; Άμα δε γουστάρεις ΜΜΜ, μη μπαίνεις. Δε σε έχουμε ανάγκη. Εγώ θα συνεχίσω να παίρνω ΜΜΜ μέχρι τα γεράματα, γιατί τα ΓΟΥΣΤΆΡΩ.

Ψάχνω άνθρωπο που εχει πάει στις τουαλέτες του προαστιακού μεσα στο τρένο :P

Στου ΟΣΕ για Χαλκίδα είχα πάει κάποτε. Θυμάμαι έχουν τρύπα, δε ξέρω αν έχουν αλλάξει.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω θέμα με λεωφορεία και μετρό τα θεωρώ οκ από άποψη καθαριότητας τώρα οκ στη μία περίπτωση που θα μπει κάνας βρωμιάρης και θα ζέχνει στα 3 μέτρα θα πας πιο κει δε θα τρελαθούμε κιόλας.

Με τον ηλεκτρικό ίσως είναι κάπως χειρότερα. Καλό θα ήταν σε κάποια φάση να πέσει λίγο σαπούνι είτε να αλλαχθούν τελείως τα πολύ παλιά τρένα αλλά κι εκεί πρόβλημα υπάρχει κυρίως όταν είσαι πήχτρα, προς τα βόρεια παλεύεται η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πριν απο καμια βδομαδα ημουν Αθηνα και αναγκάστηκα να χρησιμοποιησω ΜΜΜ (ακόμη και λεωφορείο μπλιαχ), μου έκανε εντυπωση που ακομη δεν εχουν βαλει τουαλετες επισημες για το κοινο. Τι χαλι τριτοκοσμικο ειναι αυτο;

Με αποτελεσμα στους πολυσυχναστους σταθμους οπως θησειο, Αττικη να βρωμαει ο τοπος απο κατι αθλιους που αμολανε τη τσαπου δημοσια και ποτιζουν τους θαμνους κ τα κρασπεδα γυρω απο τα σταθμο.

Η ζεστη εκανε το προβλημα ακομη πιο ανυποφορο σχεδον εμετικο. Τη δευτερη μερα πηγα και νοικιασα αυτοκινητο για να γλιτωσω απο τη βρωμα. Κατα τα αλλα καθαρο το μετρο.

Απορω με αυτους που χρησιμοποιουν καθημερινα τα ΜΜΜ ειδικα το λεωφορειο, κυκλοφορειτε με μανταλακια στη μυτη και το αντισηπτικο ανα χειρας; Δε διαμαρτυρεστε λιγο,γιατι δε προτιμάτε το αυτοκινητο ή τη μηχανη σας; Ωρες ωρες πιστευω οτι οι αναρχικοι καινε τα λεωφορεια και τα τρολλευ για να σταματησουν την πανούκλα απο εξαπλωση. Ειδικα μια γλυστερη, εμετικη χειρολαβη σχεδον με εκανε να ξερασω μεσ το λεωφορειο. Σαν να ημουν στο Νεο Δελχι ενα πραγμα.

Καλά να πάθεις. Να μάθετε να έχετε και λίγο ανοσία στην βρώμα εσείς οι άρχοντες της επαρχίας που μπαίνετε στο αθηναϊκό ΜΜΜ και βρωμάτε σαμπουανίλα και σαπουνίλα. Καιρός να νιώσετε τι σημαίνει πραγματική ανθρωπίλα. Τις προάλλες μπήκε ένας Κρητικός στο φαρμακείο και ζήτησε προληπτική χορήγηση Citroxin μαζί με αντιασφυξιογόνα μάσκα και γάντια για να μπει στο μετρό, του λέω βρε ούστ αμα εσύ είσαι Κρητικός που φοβάσαι την βρωμίλα της Αθήνας εγώ είμαι εσκιμώος.

Το αμαξι φιλε ήταν πεντακάθαρο και μοσχοβολουσε σαν αλπινικο πορνειο, φρεσκαδα οσο δε παει. Σε αντιθεση με την κλανιλα,ξυνιλα,μασχαλιλα του βρωμολεωφορειου.Ουτε ζωομεταφορες με κοπρια δεν εχουν τοσες διαφορετικες δυσωδιες μαζεμενες.

Είπε ο aristos που ήθελε να μπει στο μετρό με ποδήλατο, κατά τα άλλα του έφταιγαν οι γαϊδουροποδηλάτες.

• Like 2
Δημοσ.

το καταλαβαν αλλα σαν κυριος που ειμαι εδωσα παραγγελια μια πιτσα για πακετο, και καπακι μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι το wc :P

Tζέντλεμαν πραγματικός, άλλος θα την είχε χεσμένη εκείνη την ώρα την πίτσα, εσύ μόλις την είδες γυάλισε το μάτι σου :P

Pelvic Thrust και ο Γιος του Αεκτζη στο ίδιο topic.

ULTRA SUPER DUPER COMBO.

Ο εραστής της νυχούς λείπει (μάλλον τέτοια ώρα θα.. περιποιείται τη νυχού) για να ολοκληρωθεί η τριπλέτα. Φαντάσου το λίγο.. Pelvic Thrust από δεξιά, εραστής της νυχούς από αριστερά, και το αεκτζήδικο τέκνο στο κέντρο.

Μεγάλη μπάλα σου λέω

• Like 13
Δημοσ.

Καλά να πάθεις. Να μάθετε να έχετε και λίγο ανοσία στην βρώμα εσείς οι άρχοντες της επαρχίας που μπαίνετε στο αθηναϊκό ΜΜΜ και βρωμάτε σαμπουανίλα και σαπουνίλα. Καιρός να νιώσετε τι σημαίνει πραγματική ανθρωπίλα. Τις προάλλες μπήκε ένας Κρητικός στο φαρμακείο και ζήτησε προληπτική χορήγηση Citroxin μαζί με αντιασφυξιογόνα μάσκα και γάντια για να μπει στο μετρό, του λέω βρε ούστ αμα εσύ είσαι Κρητικός που φοβάσαι την βρωμίλα της Αθήνας εγώ είμαι εσκιμώος.

Είπε ο aristos που ήθελε να μπει στο μετρό με ποδήλατο, κατά τα άλλα του έφταιγαν οι γαϊδουροποδηλάτες.

Μπορώ να καταλάβω ποιοι έχουν κάνει στρατό και ποιοι όχι ακόμα . Έχετε να φάτε και γαμώ τις βρόμες εκεί μέσα .Θα πιάνεται το σκατό του άλλου με τα χέρια σας μερικοί. Να δούμε μετά ποιος θα παραπονιέται ότι δεν αντέχει την Αθήνα ....

Μην είστε υπερβολικοί ότι δεν αντέχετε . Βρωμάει οκ ! Θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι καλύτερα οκ !!! Πηγαίντε στο μετρό του Παρισιού και τα λέμε μετά !

• Like 4
Δημοσ.

Μπορώ να καταλάβω ποιοι έχουν κάνει στρατό και ποιοι όχι ακόμα . Έχετε να φάτε και γαμώ τις βρόμες εκεί μέσα .Θα πιάνεται το σκατό του άλλου με τα χέρια σας μερικοί. Να δούμε μετά ποιος θα παραπονιέται ότι δεν αντέχει την Αθήνα ....

Μην είστε υπερβολικοί ότι δεν αντέχετε . Βρωμάει οκ ! Θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι καλύτερα οκ !!! Πηγαίντε στο μετρό του Παρισιού και τα λέμε μετά !

Εδώ είσαι, http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1378&mode=thread&order=0&thold=1

• Like 1
Δημοσ.

Βαζαμε λεφτα ρεφενέ και παιρναμε γαντια για τις καλιοπες ωρε :P (οποιος δεν εβαζε κακο δικο του)

• Like 1
Δημοσ.

Βαζαμε λεφτα ρεφενέ και παιρναμε γαντια για τις καλιοπες ωρε :P (οποιος δεν εβαζε κακο δικο του)

Η βρώμα βρώμα όμως φίλε και  η κουράδα πάνω στο πρεβάζι του παράθυρου της τουαλέτας !  Έχουμε κάνει και βοθρατζίδικο σε hot spots ! Όταν ζείς τέτοιες απ΄σιτευτες στιγμές ε  όπως και να το κάνουμε η Αθήνα μυρίζει γκομενα στο πρώτο ραντεβού !

• Like 1
Δημοσ.

Εμεις ειχαμε καθαρισει και κουραδαρα μεγεθος μωρου απο ντουζιερα... (ειχαμε χεστη λουτρων δυστυχως)

Ααα και επισης στη μοναδα ειχε γεμισει ο βοθρος και ειχε γινει πλημμυρα και μας βαλανε να ...σκαψουμε σαν εργατες ενα διαδρομο για να φυγουν τα κακακια προς το δρομο... :o οποτε ναι καταλαβαινω λιγο τι λες :P

Δημοσ.

Tζέντλεμαν πραγματικός, άλλος θα την είχε χεσμένη εκείνη την ώρα την πίτσα, εσύ μόλις την είδες γυάλισε το μάτι σου :P

επρεπε κατι να παρω για αποζιμιωση τους την βιασα την τουαλετα χαχαχα

ευτηχως δεν εκανε πολλες ερωτησεις σκεψου να ελεγα μια πιτσα και να μου ελεγε θα πιειτε κατι ? γλυκακι θελετε ? σαλατα ? εχουμε σημερα προσφαρα στο χαχαχα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...