vairass Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Το μετρό Θεσσαλονίκης έχει τουαλέτες Ναι και γκόμενές αν θες να..
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι και γκόμενές αν θες να.. Σιγά μην είναι τόσο εύκολες. Αλλού τις βρίσκεις αυτές. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάντως που έχω δει και το αποξηραμένο σκατό σε τοίχους στις τουαλέτες του στρατού, και το μετρό στο Παρίσι, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το μετρό εκεί ήταν καλύτερο όχι μόνο απο τη βρωμιά (να το πω κομψά) στον στρατό αλλά και από το μετρό του Λονδίνου.Αλλά έχω αποκτήσει και OCD στα θέματα υγιεινής και τουαλέτας. Σε τέτοιο βαθμό που αν με ανάγκαζαν να ξαναπάω στρατό, μπορεί και να επέλεγα τον δρόμο του Chester Bennington (RIP). Όταν ακούω για τέτοια βρωμιά (επίπεδα στρατού), στο μυαλό μου φαντάζει σενάριο kill or be killed. Οπότε μακριά και αγαπημένοι.Επίσης κάτι πήρε το μάτι μου για συγκρίσεις και συμπεριφορές στη Δανία. Ειλικρινά, αν είναι να μιλάμε για το πως οι Δανέζες ή οι Σουηδοί καταλήγουν κάφροι όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση για να ρίξουν τζάμπα ένα κουράδι, πάει το χέσαμε το θέμα. Η θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις χώρες και την Ελλάδα είναι η ζέστη. Στη ζέστη μοσχοβολάει μέχρι το μεθεπόμενο τετράγωνο, ενώ στο κρύο δεν βρωμάει τόσο. Αν δεν με πιστεύετε, βάλτε στην κατάψυξη ένα σκατό (όχι τον γιο σας).Δυστυχώς, από όσο ξέρω τις δημόσιες τουαλέτες στην Ελλάδα ή τις καταστρέφουν ή δεν υπάρχει αρκετή συντήρηση. Η συνεχόμενη συντήρηση/καθαρισμός δεν χρειάζεται να γίνεται με αποκλειστική ευθύνη από τις αρμόδιες αρχές. Υπάρχει και η αυτο-συντήρηση χάρη στην τεχνολογία. Για το άλλο όμως πρέπει να υλοποιηθεί μια πραγματική δομή προστασίας, γιατί χωρίς αυτή όσες και να βάλουν θα καταλήξουν να καταστρέφονται/τις καταστρέφουν. Προστασία στις δημόσιες τουαλέτες εδώ και τώρα λέμε. Public Toilet Lives Matter ΥΓ. Ο Pelvic Thrust ποιος είναι ρε παλικάρια και γράφετε σαν να τον ξέρετε χρόνια; πείτε μου σε πμ για να μην βγούμε οφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις