Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο έπαθα και γω μετά από εγκατάσταση των Windows10 αλλά χωρίς να έχω περάσει drivers gpu ακόμη. Κλείνει η οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και ξανά ανοίγει μόνη της. Ελπίζω να είναι θέμα drivers μόνο γιατί έχω dual boot με linux και εκεί δεν μου το κανει

Δημοσ.

Πλεον σταματησε μην το ματιαξω... Και πριν και τωρα ελεγε οτι ειναι ενημερωμενοι οι driver της καρτας μου... Πριν κανω φορματ καιγια χρονια ουδεποτε δεν ειχε εμφανιστει παρομοιο θεμα, οποτε πιθστευω συσχετιζοταν με τα ρημαδο-windows

Δημοσ.

Edit.. Ξαφνικα χθες μου ριξε μαυρη οθονη.... τρομαξαι για καρτα γραφικων ή οθονη... αλλα τελικα μετα απο επανακκινησεις εδωσε σημα... να μην τα πυλολογω... εμπαινε μονο σε safe mode δοκιμασα τα παντα μεχρι και επαναφορά σε σημειο που ειχα φτιαξει και ελεγε ότι δεν βρισκει τπτ... περιεργα πραγματα... εβγαζε το μηνυμα unaccesible boot device το μηνυμα και τιποτα... εκανα φορματ με αλλα παλιοτερα windows 10 του Ιουλιου και δουλεψε κανονικα... απλα αυτό το απροσδοκητο από τι να συνεβη?

Δημοσ.

Ή πέρασες λάθος drivers ή έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου.

Δεν περασα drivers ακομα μετα το φορματ βρηκα ετοιμους τους drivers μεσα ολως παραδοξως.

Δημοσ.

Βρες ποια κάρτα έχεις και κατέβασε drivers από το site του κατασκευαστή.

To κανα αλλα εχω την υπονοια οτι ειναι πλεον διπλοπερασμενοι... Θα υπαρξει θεμα? Βασικα εχω το προγραμμα που ειχε ετοιμο με το φορματ και ειναι το παλιο amd catalyst control center και τωρα εβαλα και ακομα ενα που ελεγχει τα games για optimization και τους drivers το gaming evolved της amd!

Δημοσ.

Οι drivers της κάρτας γραφικών δεν μπορούν να διπλοπεραστούν. Όταν βάζεις καινούργια έκδοση ή θα γίνει uninstall η παλιά ή θα γίνει update, οπότε έχεις μόνο την καινούργια έκδοση. Το catalyst από την άλλη, δεν είναι driver αλλά πίνακας ελέγχου για της λειτουργίες της ati αλλά πλέον έχει σταματήσει από την amd και πλέον η amd προωθεί το crimson, απλά στις παλαιότερες κάρτες δίνει και τα δύο για επιλογή. Το gaming evolved, αν δεν το χρειάζεσαι μπορείς να το απεγκαταστήσεις, το ίδιο βέβαια και το catalyst καθώς δεν είναι απαραίτητο, απλά είναι χρήσιμο.

Δημοσ.

Eβαλα τους crimson και βγηκε απο μονο του το catalyst... Βαζω να παιξει ενα παιχνιδι και μου κρασαρε παλι... Χθες εκανα τεστ την καρτα γραφικων και ολα καλα .. τι φταιει?

Δημοσ.

Για να μην παίζουμε σε διπλό ταμπλό :) θα απαντάω μόνο εδώ.

Πως τέσταρες την κάρτα γραφικών; Με το furmark;

Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να έχει θέμα η ati τελικά.

Δοκίμασε με το ddu (display drivers uninstaller) να απεγκαταστήσεις τους drivers και να τους ξαναστήσεις από την αρχή μετά από την επανεκκίνηση.

Τελευταίο. αν σε παίρνει για dual boot βάλε σε ένα partition 7άρια και ένα παιχνίδι και δες πως πάει εκεί γιατί με τους legacy drivers στα 10άρια μπορεί να παίζουν και ασυμβατότητες. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα χλέπι p4 ht 3.0GHz με 2gb ram και μια ati hd 3450 με τους catalyst και δεν έχω κάποιο πρόβλημα τους 3 μήνες που το έχω και παίζω μαζί του.

• Like 1
Δημοσ.

Συμπερανα οτι παιζει στα windows 10 μονο με catalyst σωστα... Eιμαι απο φορματ καιμου κανει ολα αυτα τα κολπα... πριν το φορματ ειχα το catalyst μονο και δεν υπηρχε προβλημα ποτε... Θα δοκιμασω τεστ και θα σου πω και εδω

Εβαλα το τεστ τρεχει εδσω και ενα μισαωρο ακομα δεν σταματησε και ειμαι 47fps και min 44 C max 81C οπου και ειμαι σταθερα.. δεν φαινεται καποιο θεμα... βεβαι ειμαι σε τεστ 1024*768 0*ΜSAA

Δημοσ.

Edit έκανα τα τεστ όλα καλά έπαιξα και παιχνίδια οκ.. ώσπου έκανα το λάθος να συνδέσω και μια ακόμα οθόνη ταυτόχρονα, η οποία όλως παραδόξως έπαιζε ταυτόχρονα, με τους νέους drivers crimson.. δυστυχώς δεν κράτησε πολύ πήγα να ανοίξω το sniper elite 2 και Παπαλα.. πάλι τα οδια κρασαραν κλασικά τα windows 10 δεν έμπαιναν καν μετά κτλ... Μπαιναν πάλι σε safe mode μόνο.. δεν έφτιαχνε με τίποτα μέχρι που έκανα φορμάτ σε windows 7 να τα δοκιμάσω και αυτά , όλα οκ μια χαρα, ώσπου μόλις πήγα να βάλω σε αυτά drivers πάλι τα ίδια.. μάλλον πάει η καρδούλα αν και τόσο ξαφνικά.. πφφ τι άλλο να κάνω ρε παιδιά.. ? Να ναι όλα από συμβατότητα drivers και τα κώλο windows 10??? Η Παπαλα η κάρτα? Πώς θα το τσεκαρω?

Δημοσ.

Edit έκανα τα τεστ όλα καλά έπαιξα και παιχνίδια οκ.. ώσπου έκανα το λάθος να συνδέσω και μια ακόμα οθόνη ταυτόχρονα, [...]

Αυτό είναι έναν νέο δεδομένο που δεν το ανέφερες πριν. Τώρα το έκανες πρώτη φορά ή είχες από την αρχή δύο οθόνες;

Με παραξενεύει όμως που ενώ σου περνάει τα τεστ με το furmark (πόσες ώρες το έβαλες να τεστάρει; ) σου κρασάρει στα καλά καθούμενα.

Μπες safe mode και απεγκατέστηε τους drivers με το ddu και βάλε τους catalyst στα 7άρια. Μη συνδέεις 2η οθόνη μέχρι να δεις αν είναι σταθερό το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...