rackal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, δεν θα κουράσω πολύ, αν είναι σε λάθος κατηγορία ας μεταφερθεί παρακαλώ. Ερώτηση, πως εξαφανιζω τα instant games απο προσώπου γης; Έκανα το λάθος να παίξω το EverWing, και τώρα κάθε 5 λεπτά μου σκάνε μηνύματα απο τους φίλους μου που αφορούν το συγκεκριμένο παιχνίδι... Τα νεύρα μου κρόσσια... Κάθε 5 λεπτά ενα ατελείωτο spam δίχως όρια... Όποια βοήθεια και πρόταση δεκτή!
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, δεν θα κουράσω πολύ, αν είναι σε λάθος κατηγορία ας μεταφερθεί παρακαλώ. Ερώτηση, πως εξαφανιζω τα instant games απο προσώπου γης; Έκανα το λάθος να παίξω το EverWing, και τώρα κάθε 5 λεπτά μου σκάνε μηνύματα απο τους φίλους μου που αφορούν το συγκεκριμένο παιχνίδι... Τα νεύρα μου κρόσσια... Κάθε 5 λεπτά ενα ατελείωτο spam δίχως όρια... Όποια βοήθεια και πρόταση δεκτή! Καταρχάς σε ποια πλατφόρμα είσαι? BTW Καλημέρα
rackal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοώντας πλατφόρμα να φανταστώ εννοείς αν χρησιμοποιώ messenger; Μιλάω για το Facebook. Ξεκίνησα να παίζω απο το pc σαν πρόταση ενός φίλου. Συνέχισα στο κινητό απο το messenger και το πανηγύρι συνεχίζεται ακούραστα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοώντας πλατφόρμα να φανταστώ εννοείς αν χρησιμοποιώ messenger; Μιλάω για το Facebook. Ξεκίνησα να παίζω απο το pc σαν πρόταση ενός φίλου. Συνέχισα στο κινητό απο το messenger και το πανηγύρι συνεχίζεται ακούραστα... το everwing εχει ενα τεραστιο κακο , για να σου στειλει καποιος αιτημα δεν χρειαζεται να εισαι καν φιλος του (ουτε καν να εχετε κοινους φιλους ) ειδικα τωρα με το event που τρεχει πρεπει να κανεις καθε 2 ωρες invite 10 ατομα
rackal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 το everwing εχει ενα τεραστιο κακο , για να σου στειλει καποιος αιτημα δεν χρειαζεται να εισαι καν φιλος του (ουτε καν να εχετε κοινους φιλους ) ειδικα τωρα με το event που τρεχει πρεπει να κανεις καθε 2 ωρες invite 10 ατομα Το ξέρω, πως γλυτώνεις απο τα χέρια του χαρου τώρα;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Aπο την στιγμη που το παιχνιδι επιτρεπει να στελνεις οπου θελεις αιτημα οπου θελεις δεν υπαρχει σωτηρια , δεν ξερω αν υπαρχει καπου επιλογη να μην δεχεσε αιτηματα απο συγκεκριμενες εφαρμογες
rackal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Βρε αιτήματα ας στέλνει, τα μηνύματα να σταματήσουν με νοιάζει, ειδικά ο αδερφός μου που έχει κάνα χιλιάρικο φίλους έκανε το λάθος να τους βάλει για να περάσει τις αποστολές, τη συνέχεια τη φαντάζεστε... δε περιγράφω άλλο... Τον έχουμε πάρει με το γέλιο αναγκάστηκε να σβήσει το messenger...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα