Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστούγεννα του 16 έλαβα τα δυο παραπανω αρχεία και ενώ πάω να τα ανοίξω ή να τα αποθηκεύσω μου βγαίνει το μηνυμα:

Λυπούμαστε, το αρχείο που ζητήσατε δεν υπάρχει.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό URL και ότι το αρχείο υπάρχει

Προτρεποντας με να αποθηκεύω στο drive κτλ.

Ειμαι σε πανικό! Χάθηκαν ; Τι να κανω; που , ενδεχομένως, να απευθυνθώ;

Σας ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Χριστούγεννα του 16 έλαβα τα δυο παραπανω αρχεία και ενώ πάω να τα ανοίξω ή να τα αποθηκεύσω μου βγαίνει το μηνυμα:

Λυπούμαστε, το αρχείο που ζητήσατε δεν υπάρχει.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό URL και ότι το αρχείο υπάρχει

Προτρεποντας με να αποθηκεύω στο drive κτλ.

Ειμαι σε πανικό! Χάθηκαν ; Τι να κανω; που , ενδεχομένως, να απευθυνθώ;

Σας ευχαριστώ

Αν αυτός που τα έστειλε τα είχε ανεβάσει στο Google drive του και τα επισυνάψε από εκεί μάλλον πλέον τα έσβησε, οπότε θα πρέπει να μιλήσεις με αυτόν που έστειλε το email το support μην περιμένεις να κάνει κάτι

Δημοσ.

Έχω μιλήσει ηδη☹ . Δεν τα εχει αποθηκεύσει στο drive του , απλα τα ανέβασε κ μου τα έστειλε. Πλέον δεν τα εχει και αυτη, δλδ όταν ανοίγει το μηνυμα-συνομιλία βλέπει κανονικά όλο το διάλογο και το ονομα του αρχείου αλλα δεν μπορεί να το ανοιξει/αποθηκεύσει.

Εδω πρέπει να πω πως παλαιοτερα βίντεο απο αλλο χρηστή τα όποια ειναι κ αυτά.avi ανοίγουν κανονικότατα. Μήπως παίζει ρολο που τα συγκεκριμένα που δεν ανοίγουν ειναι σεξουαλικού περιεχομενου; εκεί πάει το μυαλό μου

• Moderators
Δημοσ.

Έχω μιλήσει ηδη☹ . Δεν τα εχει αποθηκεύσει στο drive του , απλα τα ανέβασε κ μου τα έστειλε. Πλέον δεν τα εχει και αυτη, δλδ όταν ανοίγει το μηνυμα-συνομιλία βλέπει κανονικά όλο το διάλογο και το ονομα του αρχείου αλλα δεν μπορεί να το ανοιξει/αποθηκεύσει.

Εδω πρέπει να πω πως παλαιοτερα βίντεο απο αλλο χρηστή τα όποια ειναι κ αυτά.avi ανοίγουν κανονικότατα. Μήπως παίζει ρολο που τα συγκεκριμένα που δεν ανοίγουν ειναι σεξουαλικού περιεχομενου; εκεί πάει το μυαλό μου

Πολλές φορές τόσα μεγάλα αρχεία τα ανεβάζει στο Google drive

• Moderators
Δημοσ.

Είχες δίκιο τελικά. Η ζημιά εγινε όπως το είπες!

Υπάρχει ελπίδα; πες μου πως κατι μπορεί να γινει

Moνο αν δει αν υπαρχουν στο καδο αποριματων του google drive αλλιως δυστηχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...