zarzonis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, είμαι φοιτητής και πριν μερικές μέρες γύρισα στο φοιτητικό μου σπίτι μιας και ξεκινάει και η εξεταστική. Μένω σε 5οροφη πολυκατοικία με 4-5 διαμερίσματα ο κάθε όροφος. Στο διπλανό μου διαμέρισμα, μετακόμισε ένα ζευγάρι μαζί με ένα σκύλο. Το διαμέρισμά τους είναι κολλητά με το δικό μου. Ένας τοίχος μας χωρίζει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα σκυλιά, αλλά με το συγκεκριμένο κατευθείαν κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Γαυγίζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! Πρωί, βράδυ, μεσημέρι και φυσικά ώρες κοινής ησυχίας. Όσες φορές γαυγίζει, ποτέ από ό,τι κατάλαβα δεν έγινε προσπάθεια να το ηρεμήσουν. Όταν σταματήσει, αν ακούσει τον παραμικρό θόρυβο, ξεκινάει πάλι. Για παράδειγμα, μόλις ανοίξω οποιαδήποτε πόρτα στο σπίτι ξεκινάει πάλι να γαυγίζει. Μόλις ακούσει το ασανσέρ, πάλι τα ίδια. Ειδικά τώρα που είναι και εξεταστική, δεν μπορώ να συγκεντωθώ με τίποτα για να διαβάσω. Όπως είπα, επειδή το διαμέρισμά τους είναι κολλητά, το γαύγισμα ακούγεται λες και ο σκύλος είναι μέσα στο δικό μου διαμέρισμα. Θεωρώ περιττό να αναφέρω το γεγονός ότι το πατάκι στην εξώπορτα 3 φορές μέσα σε 10 μέρες έχει γεμίσει τρίχες. Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει; Υπάρχει κάποια νομοθεσία σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις