sanaeriko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Όσοι ψήνεστε(από Αθήνα)να φτιάξουμε μια ομάδα και να κατέβουμε σε κάποιο τουρνουά τώρα που φθινοπωριαζει στείλτε pm. Είμαστε στάνταρ 3 άτομα μέχρι στιγμής. Γιάννης 31(εγω) Χρήστος 37 Παρης 32 Ψάχνουμε ξεχωριστά τερματοφυλακα. Όποιος γουστάρει λέει. Τα υπόλοιπα, γήπεδο, περιοχή κλπ θα τα βρούμε. Απλά όσοι ψήνεστε ΣΟΒΑΡΆ για να πάμε να παίξουμε να γουστάρουμε, όχι να ξενερωσουμε. 1
sanaeriko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Σηκωθείτε από τους καναπέδες ρε μισοπλεμονοιιιιι 2
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 μπα οι περισσοτεροι της τεχνολογιας εδω μαλλον για pro - fifa θα ψηθουν ή θα στειλουν το ολογραμμα τους 3
sanaeriko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχαχα!! Ψήσου εσύ ρε φιλαράκι, γιατί έτσι όπως το κόβω όχι 11χ11 ούτε 5χ5 δεν θα παίξουμε
panosno1com Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα ψηθω εγω θα ξενερωσετε δε θα γουσταρετε χεχε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 11??? Πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι..; Great expectations 1
thant Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαστε στάνταρ 3 άτομα μέχρι στιγμής. Μου θύμησες εναν φιλο μου που καθε φορα που μας μαζευε για μπαλα, ελεγε σε ολους... "εισαι ο δεκατος" 1
panosno1com Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μπες στο fmgreece.gr και ρωτα , ειναι πιο αθλούμενοι εκει οταν παρακολουθουσα το φορουμ ρους ειχανε και επισημασμενο θεμα π κανονιζανε για 5χ5 ! 1
delmparmpounel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, μετά απο προσωπικό μήνυμα του sanaeriko ενημερώθηκα ότι υπάρχει το σχετικό θέμα για μπαλαδόρους παλαιάς κοπής και μόνο. Θα χαρώ πολύ να μαζευτούμε αρχικά για να μιλήσουμε ως ομάδα στην ωραία κυρία, να της φερθούμε με το γάντι όπως της αρμόζει ώστε να πραγματοποιήσουμε τις φαντασιώσεις μας πάνω σε αυτή. 1
john_shadow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Με την ευκαιρία να πω και γω οτι έχουμε μια ομάδα που παίζει σε πρωτάθλημα 11χ11 στο Περιστέρι και αν καποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει ένα μήνυμα 1
sanaeriko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση, μόλις έχω νεότερα και από τα άλλα παιδιά θα σας ενημερώσω να τα πουμε από κοντά και να κανονίσουμε. Κάνα τέρμα βρείτε μόνο γιατί εγώ δεν τα χω καταφέρει ακόμη
panosno1com Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Υπεραθλητες μπορουν να συμμετασχουν? αυτοι παιζουν μονο ατομικα αθληματα κι μενουν στον Ταυρο
sanaeriko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ψήνεται κανείς άλλος για Πέμπτη; Έχουμε φιλικό. Όποιος γουστάρει ας στείλει pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα