Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι ψήνεστε(από Αθήνα)να φτιάξουμε μια ομάδα και να κατέβουμε σε κάποιο τουρνουά τώρα που φθινοπωριαζει στείλτε pm.

Είμαστε στάνταρ 3 άτομα μέχρι στιγμής.

Γιάννης 31(εγω)

Χρήστος 37

Παρης 32

Ψάχνουμε ξεχωριστά τερματοφυλακα. Όποιος γουστάρει λέει.

Τα υπόλοιπα, γήπεδο, περιοχή κλπ θα τα βρούμε.

Απλά όσοι ψήνεστε ΣΟΒΑΡΆ για να πάμε να παίξουμε να γουστάρουμε, όχι να ξενερωσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε στάνταρ 3 άτομα μέχρι στιγμής.

Μου θύμησες εναν φιλο μου που καθε φορα που μας μαζευε για μπαλα, ελεγε σε ολους... "εισαι ο δεκατος" :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπες στο fmgreece.gr και ρωτα , ειναι πιο αθλούμενοι εκει :P οταν παρακολουθουσα το φορουμ ρους ειχανε και επισημασμενο θεμα π κανονιζανε για 5χ5 !

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά απο προσωπικό μήνυμα του sanaeriko ενημερώθηκα ότι υπάρχει το σχετικό θέμα για μπαλαδόρους παλαιάς κοπής και μόνο. Θα χαρώ πολύ να μαζευτούμε αρχικά για να μιλήσουμε ως ομάδα στην ωραία κυρία, να της φερθούμε με το γάντι όπως της αρμόζει ώστε να πραγματοποιήσουμε τις φαντασιώσεις μας πάνω σε αυτή. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Με την ευκαιρία να πω και γω οτι έχουμε μια ομάδα που παίζει σε πρωτάθλημα 11χ11 στο Περιστέρι και αν καποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει ένα μήνυμα  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση, μόλις έχω νεότερα και από τα άλλα παιδιά θα σας ενημερώσω να τα πουμε από κοντά και να κανονίσουμε. Κάνα τέρμα βρείτε μόνο γιατί εγώ δεν τα χω καταφέρει ακόμη :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...