Προς το περιεχόμενο

site εκδρομών www.18-24.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

γνωριζετε γι αυτο το site http://www.18-24.gr/index.php ?

ειναι αξιόπιστο?

θελω να παω μια εκδρομη στο Βansko και πραγματικά είναι πολύ ελκυστικες οι τιμες τους .

Ωστόσο ζητανε ολοι την προκαταβολη πριν την εκδρομη και οτι μπορεις να κανεις κρατηση μονο απο το ιντερνετ ...

υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου?

Δημοσ.

Η εταιρεια εδρευει στην Θεσσαλονικη - καλο θα ειναι να κανεις και καποιο τηλεφωνο για τις λεπτομεριες που ζητανε και στο κατα ποσον ειναι ευελικτοι & σε αλλους τροπους πληρωμων (οπως πρεπει να εχει καθε σοβαρη εταιρεια)

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

γνωριζετε γι αυτο το site http://www.18-24.gr/index.php ?

ειναι αξιόπιστο?

θελω να παω μια εκδρομη στο Βansko και πραγματικά είναι πολύ ελκυστικες οι τιμες τους .

Ωστόσο ζητανε ολοι την προκαταβολη πριν την εκδρομη και οτι μπορεις να κανεις κρατηση μονο απο το ιντερνετ ...

υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου?

Έχω πάει 7 φορές Μπάνσκο με το 18-24 και είναι αξιόπιστο. Όλες τις φορές με κατάθεση έγιναν οι κρατήσεις.

Όταν χρειάστηκε να αφαιρέσω ή να προσθέσω κάτι στο πρόγραμμα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μου επέστρεψαν τα λεφτά και αντίστοιχα πλήρωσα την διαφορά. Έχουν γραφείο στο Μπάνσκο μέσα σε ένα ξενοδοχείο (δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε) οπότε ότι χρειαστείς μπορείς να πάς και εκεί που είναι ανοιχτό.

Συμβουλή: ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ να πληρώσεις για το πάρτι καλωσορίσματος :P Απλά χάλια με νοσοκομειακό φαγητό και DJ... ραδιόφωνο! χαχαχα

Αξίζουν και οι επιπλέον εκδρομές που γίνονται από το μπάνσκο αλλά να ξέρεις ότι πραγματοποιούνται μόνο αν μαζευτούν άτομα και αυτό δυστυχώς το ξέρεις τελευταία στιγμή μονο (την προηγούμενη μέρα), αν δεν γίνει σου επιστρέφουν τα λεφτά κανονικά.

PS. Αν δεν έχεις ξαναπάει προσοχή με το συνάλλαγμα, ΠΟΤΕ μην πας στα μικρά μαγαζάκια που υπάρχουν δεξιά αριστερά γιατί πραγματικά είναι πεταμένα λεφτά. Έχει τράπεζα Πειραιώς όπου μπορείς να πας εκεί και να αλλάξεις τα λεφτά. 

Δημοσ.

στο Μπανσκο δε πας για να πας λαικη η μαγαζια...πας κυριως για σκι..και αν μεινεις σε ξενοδοχειο καλο ολα πληρωμενα

δεν θα σου μυρισει τιποτα γιατι εχει καποια πολυ καλα  με ολες τις ανεσεις

αν δεν εχεις σχεση με το βουνο και το περπατημα διαλεξε αλλο προορισμο

• Like 1
Δημοσ.

στο Μπανσκο δε πας για να πας λαικη η μαγαζια...πας κυριως για σκι..και αν μεινεις σε ξενοδοχειο καλο ολα πληρωμενα

δεν θα σου μυρισει τιποτα γιατι εχει καποια πολυ καλα  με ολες τις ανεσεις

αν δεν εχεις σχεση με το βουνο και το περπατημα διαλεξε αλλο προορισμο

Βασικά τα πιο πολλά καινούρια ξενοδοχεία και μερικά παλιά που είναι τα "ακριβά"  (πιο ακριβά κατά... 10-40 ευρώ όχι την ημέρα αλλά για τις 3-4 μέρες αν μείνεις τόσο) σου έχουν παροχές που στην Ελλάδα πρέπει να πληρώσεις x2-4 φορές για να τα δεις.

Από την άλλη η πρωινή βόλτα ή το σκι στο βουνό είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις με την θέα που υπάρχει. 

Κ μετά κουρασμένος όπως είσαι γυρίζεις ξενοδοχείο στην πισίνα, χαμάμ, σάουνες και κάνεις και το δωρεάν μασάζ που προσφέρουν μερικά ξενοδοχεία και μετά πηγαίνεις για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο που θα πληρώσεις το υπέρογκο ποσό των 10-12 ευρώ ανα άτομο για να φας τα πιο ακριβά που έχει το μαγαζί. (ps ποτέ δεν αγοράζουμε μπουκάλι νερό)

Αν κάποιος πηγαίνει μπάνσκο για να πάει σε μαγαζάκια τύπου Λαγανά δεν του φταίει κανένας :P :P Ναι όλη η βρωμιά του κόσμου είναι εκεί με αυτή την λογική.

Δημοσ.

Ξεχασα να πω οτι αξιοπιστη ταβερνα με πολυ καλο φαγητο ειναι στο κατω μερος του χωριου διπλα στην εκκλησια η Μπαριακοβα

Δημοσ.

Καλα λαι στις τιμες δεν ειναι και οι χαμηλοτερες να ξερετε, εμας ολοι μας ελεγαν οτι ανεβηκαν πολυ λογω ζητησης τα τελευταια χρονια, τωρα αν εσεις θεωρειτε ως μη βρωμιαρικο ενα μερος που 1 στα 2 μαγαζια ειναι ass bar τοτε , τωρα αυτο με το να φας με 10 ευρω οτι πιο ακριβο, μαλλον δεν εχεις παει προσφατα διοτι η μεριδα γυρω στα 7 ευρω ειχε

Τωρα πως μερικοι μπηκατε τσακ μπαμ να υπερασπιστειτε το μπανσκο, αστειο μου φαινεται τουλαχιστον μη το κανετε τοσο απροκαλυπτα, και αν θελω να κανω σκι η να περπατησω εχει και η ελλαδα μερη με 10 φορες πιο ομορφο τοπιο, τωρα σχολιακια για λαικες κτλπ και παραπληροφόρηση ειναι περιττα, παντως 4 φορες φτηνοτερα απο την ελλαδα δεν ηταν

Δημοσ.

Καλα λαι στις τιμες δεν ειναι και οι χαμηλοτερες να ξερετε, εμας ολοι μας ελεγαν οτι ανεβηκαν πολυ λογω ζητησης τα τελευταια χρονια, τωρα αν εσεις θεωρειτε ως μη βρωμιαρικο ενα μερος που 1 στα 2 μαγαζια ειναι ass bar τοτε , τωρα αυτο με το να φας με 10 ευρω οτι πιο ακριβο, μαλλον δεν εχεις παει προσφατα διοτι η μεριδα γυρω στα 7 ευρω ειχε

Τωρα πως μερικοι μπηκατε τσακ μπαμ να υπερασπιστειτε το μπανσκο, αστειο μου φαινεται τουλαχιστον μη το κανετε τοσο απροκαλυπτα, και αν θελω να κανω σκι η να περπατησω εχει και η ελλαδα μερη με 10 φορες πιο ομορφο τοπιο, τωρα σχολιακια για λαικες κτλπ και παραπληροφόρηση ειναι περιττα, παντως 4 φορες φτηνοτερα απο την ελλαδα δεν ηταν

Πήγαινε πριν της 22 Δεκέμβρη (να έχεις φύγει μέχρι τότε) και μετά της 20 Γενάρη. Και θα το δεις για τις τιμές και στα μαγαζιά και στα ξενοδοχεία και στον κόσμο που κυκλοφορεί. Πήγαινε και καθημερινή ακόμα καλύτερα στις τιμές. (πχ Κυνήγι Ελάφι 7,5ευρώ η μερίδα)

Αν πας για τουρισμό σου ξαναλέω κακώς πήγες. Αν δεν πήγες για σκί ή για εξόρμηση δεν ξέρεις τι θα πει Μπανσκο.

Δημοσ.

για σκι παραδεχομαι οτι το χιονοδρομικο ειναι υψηλου επιπέδου, απλα πολλοι νέοι πάνε και για τουρισμο απο αυτη τη σκοπια το λεω να το αποφυγουν

Δημοσ.

εγω παω Βουλγαρια απο το 1983

την εχω γνωρισει απο πολλες οψεις και συμφερει αν καποιος ειναι λατρης του χειμερινου τουρισμου(κοντα φτηνη διαμονη και λοιπα)

δεν την υπερασπιζομαι αλλα μια βραδια στην αραχωβα η αγ αθανασιο στοιχιζει σιγουρα παραπανω

μερη εχει η Ελλαδα φανταστικα αλλα το θεμα ειναι να μη σου πιανουν το κωλο

Δημοσ.

Πήγα το καλοκαίρι διακοπές Αλόννησο μεσω του 18-24 ηταν φθηνοτερο απ'ολα και δινόταν η δυνατότητα να τους πληρώσεις στα γραφεία τους. Μην ανησυχείς υπάρχει και σαν εταιρεία και μια χαρά γραφεια έχουν και καλη εξυπηρέτηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...