DimitrakiDim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρει κανεις αν έχω πρόβλημα με το να χω εναν καπνο στην χειραποσκευη μου? Επειδη θα ειναι αγορασμενος εκτος αεροδρομιου και χυμα, είναι κριμα να μου τον πεταξουν
DimitrakiDim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κ ας μην εχει πανω το αυτοκολλητακι του φορου ε? Καπου διαβασα οτι πρεπει να το χει αλλα μαλλον ισχυει για κουτες
Genatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κ ας μην εχει πανω το αυτοκολλητακι του φορου ε? Καπου διαβασα οτι πρεπει να το χει αλλα μαλλον ισχυει για κουτες Ειναι πολυ μικρη η ποσοτητα για να μπουν σε διαδιακασιες ελεγχων κτλ.
bilya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Για εντός ΕΕ μπορείς να κουβαλάς οσα κιλα καπνο θες. Απλα αν ειναι πανω απο 1 κιλό κ ελεγχθεί η αποσκευη θα σε ρωτήσουν γιατι το θες (προσωπική χρηση κτλπ) http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_en.htm
isay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρει κανεις αν έχω πρόβλημα με το να χω εναν καπνο στην χειραποσκευη μου? Επειδη θα ειναι αγορασμενος εκτος αεροδρομιου και χυμα, είναι κριμα να μου τον πεταξουν τυπικά εισαι παράνομη, αλλά για 50 γρ καπνου δε θα ασχοληθούν. Στη χειροτερη να νομίζουν οτι εχεις φουντα (οπως φαίνεται στο σκαννερ) και να σε βάλουν να τους το δείξεις. Σε αυτή την περιπτωση λες οτι ειναι καπνός και επειδη σχίστηκε η συσκευασία, τον εβαλες σε ενα σακουλάκι. Καλό σου ταξίδι Για εντός ΕΕ μπορείς να κουβαλάς οσα κιλα καπνο θες. Απλα αν ειναι πανω απο 1 κιλό κ ελεγχθεί η αποσκευη θα σε ρωτήσουν γιατι το θες (προσωπική χρηση κτλπ) http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_en.htm Η ts μιλά για χύμα καπνό χωρίς σφραγίδα φόρου. Το 1KG που λες εσύ αφορά καπνο συσκευασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα