dioskouros88 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας. Θα ηθελα οσοι γνωριζουν απο τετοια θεματα αν μπορουν να δωσουν τα φωτα τους. Εχω αρκετο καιρο που ασχολουμαι κυριως με την ανιχνευση domains ερασιτεχνικα και εχω κανει ενα ακρετα καλο και valuable συνολο απο domain names και θελω πλεον να ξεκινησω να τα πουλαω. Οι ερωτησεις μου ειναι : 1) Πως γινεται η πωληση των domain μεσω flippa ή sedo (ή εστω μεσω godaddy auctions απλα εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερα να γινει η διαδικασια μεσω flippa ή sedo, αυτοι που ασχολειστε γνωριζετε τους λογους.) Δηλαδη, φανταζομαι βαζεις για ποσο καιρο θες να ειναι σε auction το domain σου και μετα ερχεσαι σε συννενοηση στο τελος με αυτον που εχει κανει το μεγαλυτερο bid ή με καποιον που θελει να το αγορασει αμεσα με την αμεση αγορα που εχεις ορισει εσυ. Απο κει και περα μετα? Αναλαμβανει η flippa ή η sedo τα υπολοιπα για την πληρωμη κτλ κτλ? Η σειρα της πληρωμης πως παει πρωτα σου βαζει αυτος τα λεφτα στον λογαριασμο και μετα κανεις παραχωρηση το domain ή το αντιστροφο? 2) Τα εχω κανει valuation και τελικα αν ολα πανε καλα θα ειναι ενα σχετικα μεγαλο ποσο αν τα πουλησω ολα. Απο εκει και περα τι γινεται..? Σκεφτομουν να πεταχτω Βουλγαρια να ανοιξω τραπεζικο λογαριασμο εκει (μενω βορεια ελλαδα), ή εστω και Κυπρο πηγαινα, αλλα εχω την εντυπωση οτι και παλι δεν αλλαζει κατι και λογαριασμο στο εξωτερικο να ανοιξεις μπορει να δει εδω το κρατος οτι εχει και λεφτα εκτος χωρας?? Διαβασα κατι για τεβε και μακακιες ισχυει? Ελεος με τους φορους της κ@λοχωρας μας δεν ειναι τυχαιο που ολοι οσοι ακομα και καποια λιγα λεφτα εχουν θελουν να τα βγαλουν εκτος, εδω κοιτανε πως να σου τα φανε με τους φορους και δεν μιλαω για τα κορακια τους παμπλουτους που μια ζωη φοροδιαφευγουν.. Ειχα διαβασει προσφατα μια επισημη ερευνα οτι μονο το 17% των Ελληνων πληρωνει τους φορους του κανονικα, σαν να μας ελεγε στα μουτρα δηλαδη η ερευνα οτι εμεις που πληρωνουνε κανονικα τους φορους μας ειμαστε μακακες. Τελος παντων επειδη βγηκα off topic πιστευω καταλαβατε το ζουμι της ερωτησης, υπαρχει καποιος κανονικος και νομιμος τροπος απλα να μπουνε τα λεφτα σε καποια τραπεζα εκτος χωρας και να ειναι ολα οκ, ή ακομα και εκτος χωρας να μπουνε παλι θα πληρωσω φορο? Βασικα αυτα για την ωρα αν μου ερθει καποια αλλη ερωτηση θα ξαναρωτησω ευχαριστω πολυ ελπιζω να το δουνε ατομα που ασχολουνται με τετοια θεματα και να μας διαφωτισουν εμας τους πιο απειρους στον χωρο.
TheAccountant Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 εδω ακομα δεν μπορουν να διασταυρώσουν καλα καλα βασικες πληροφοριες στο Ε1 και το αν τα οχηματα ειναι ασφαλισμενα η οχι.... Μην ανυσηχεις για τα τραπεζικα και εφοσον ανοιξεις λογαριασμό εκτός μην δωσεις το ελληνικο ΑΦΜ. 1
dioskouros88 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 χαχα.. TheAccountant, λογιστής εισαι ή απλα τυχαια εβαλες τετοιο nickname? Thanks για το ενδιαφερον και την απαντηση.
WebDevGr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το 2 καλύτερα να το δεις με λογιστή, αν μιλάμε για μεγάλα ποσά. Όσον αφορά το 1 μόνο για το sedo μπορώ να σου πω γιατί κυρίως εκεί πουλάω. Όταν κάποιος σου στείλει προσφορά και συμφωνήσεις, θα στείλει τα λεφτά σε λογαριασμό του sedo. Έπειτα θα κάνεις τη μεταβίβαση και όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση το sedo θα σου στείλει τα λεφτά αφαιρώντας τη προμήθεια του. Να θυμάσαι ότι η προμήθεια είναι 15%, οπότε αν σκοπεύεις να βγάλεις από ένα domain πχ 2000 θα πρέπει να δηλώσεις 2500 τιμή έναρξης ή πώλησης.
ramolimento Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ασχολουμαι με domains απο το '97 .Δυο φορες εχει αναφερθει το ονομα μου για πωληση που εκανα στο dnjournal.com . Στειλε μου λιστα με τα domain που εχεις και θα σου βρω διάφορες λυσεις. Δεν υπαρχει αξιοπιστο online valuation. Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να προσπαθησεις να τα πουλησεις μεσω domain forum. 0$ προμηθεια. Οποιος αλλος θελει γνωμη ή βοηθεια μπορει να μου στείλει μηνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις