Kyriakos131211 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα , σκέφτομαι να προωθήσω το υλικό μου φωτογραφίες - βίντεο για ερασιτεχνική χρήση μέσω του facebook . Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο με μια έξυπνη ονομασία ; Σκέφτηκα το '' Another View '' αλλά είδα το έχουν και άλλοι . Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή . Ευχαριστώ .
Kyriakos131211 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 *Droning *My View *Photo Drone Love Το myView ωραίο . Σκέφτηκα και το Droneye !
thomasG4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί Facebook; Το instagram είναι χίλιες φορές καλύτερη πλατφόρμα για προώθηση τέτοιου υλικού (φωτογραφίες,drone βιντεάκια κτλ). Είναι πολύ πιο εύκολο να σε ανακαλύψει κάποιος μέσω των hashtag (θέλει λίγο ψάξιμο για να τα αξιοποιήσεις πλήρως) και να αυξήσεις σχετικά εύκολα τους followers στο account σου, σε αντίθεση με το facebook που πρέπει να σπαμμάρεις για να γίνει γνωστή η σελίδα σου. 1
Kyriakos131211 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί Facebook; Το instagram είναι χίλιες φορές καλύτερη πλατφόρμα για προώθηση τέτοιου υλικού (φωτογραφίες,drone βιντεάκια κτλ). Είναι πολύ πιο εύκολο να σε ανακαλύψει κάποιος μέσω των hashtag (θέλει λίγο ψάξιμο για να τα αξιοποιήσεις πλήρως) και να αυξήσεις σχετικά εύκολα τους followers στο account σου, σε αντίθεση με το facebook που πρέπει να σπαμμάρεις για να γίνει γνωστή η σελίδα σου. Διότι η προώθηση των video θα γίνονται στο youtube , όπου μια καλή σελίδα για να κάνεις share το video σου είναι το facebook .
spyros95 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 EagleView Απ ( για κάποιο λόγο, μου απαγορεύει να το ποστάρω στα αγγλικά). 1
Shineboy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Θέα από ψηλά - View from above, Βλέμμα στον ουρανό, Sky is the limit, Eagle Eye, Birds View, top view, sky high, αυτά μπορεσα να σκεφτώ 1
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 EagleView Απ ( για κάποιο λόγο, μου απαγορεύει να το ποστάρω στα αγγλικά). drone pov (ελ) http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=preventgreeklish Dronetastic viewpoint Ή κατι τετοιο. 1
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αρχικά μου ήρθαν τα παρακάτω Drone scope Drone Nation αλλα τα googlαρα και είναι πιασμένα ...Drone era δεν είναιDrone Domi-Nation επίσης δεν είναι το Alpha Drone υπάρχει σαν μάρκα οπότε άκυρο 1
Kyriakos131211 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα