bilya Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 1. Είχες ρευμα με κατεβασμενους γενικούς ? ελα ντε πως γκεγκεν αυτό??
deviljin666 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 ελα ντε πως γκεγκεν αυτό?? δεν εχω ρευμα με κατεβασμενο γενικο. Ηταν ανεβασμενος οταν το διαπιστωσα.
Mousikos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου είναι το όνομα του , δεν έχεις πρόβλημα ..Τώρα θα γελάει.. Νομίζω πρέπει να κάνει ρύθμιση-διακοπή για να ξανακάνεις εσυ στο όνομα του νεου ιδιοκτήτη..
deviljin666 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου είναι το όνομα του , δεν έχεις πρόβλημα ..Τώρα θα γελάει.. Νομίζω πρέπει να κάνει ρύθμιση-διακοπή για να ξανακάνεις εσυ στο όνομα του νεου ιδιοκτήτη.. Ωραια... Καπως ηρεμισα... Σας ευχαριστω! Θα παω αυριο απο τη ΔΕΗ να δω τι ακριβως συμβαινει. Και παλι ευχαριστω. 1
Mousikos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Tίποτα dev! Αφου ειναι στο όνομα του μπορεί να πάρει το λογαριασμο να χορεύει τσάμικο..Μην σε νοιάζει.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αν μάθεις απο την δεη-δεδδηε οτι έχει γίνει διακοπή της παροχή πριν απο 5 χρόνια, τότε κλαφ' τα χαράλαμπε
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αναφέρω κάτι που είχε συμβεί στο διαμέρισμα της μητέρας μου, πιθανόν σε εσένα να έχει συμβεί και αυτό, βέβαια εσύ δεν γνωρίζεις καν αν ο άλλος έχει διακόψει το ρεύμα. Σε εμάς λοιπόν έμενε ο ενοικιαστής που έφυγε, έκοψε το ρεύμα πλήρωσε τον τελευταίο εκκαθαριστικό, διαπιστώσαμε οτι δεν υπήρχε ρεύμα και όλα κομπλέ, κατέβασα και τον γενικό από το ταμπλό. Σε τρείς μήνες ήρθε ο νέος ενοικιαστής, εκεί που συζητούσαμε και λέγαμε τα διαδικαστικά να του δώσω έναν λογαριασμό για να πάει στην ΔΕΗ να φέρει το ρεύμα στο όνομά του, μου ζητάει να του δείξω στο ταμπλό από που ανάβουμε τον θερμοσίφωνα, σηκώνω εντελώς τυχαία τον γενικό και ανάβει το φωτάκι, εγώ σάστισα για λίγο, του λέω αφού είχε κόψει το ρεύμα ο προηγούμενος. Στο μεταξύ κανόνισε ο ενοικιαστής να πάει στην ΔΕΗ με τα δικαιολογητικά να το φέρει στο όνομά του και να ρωτήσει τι έγινε με τον προηγούμενο γιατί είχε κόψει την παροχή και το ρεύμα ξαναήρθε, ενημέρωσαν τον άνθρωπο οτι όντως το ρεύμα έχει διακοπεί από τον προηγούμενο ενοικιαστή αλλά κάποιος υπάλληλος πέρασε και ενεργοποίησε ξανά την παροχή για κάποιον λόγο που δεν γνώριζαν. Πιθανόν να έχει συμβεί το ίδιο και σε εσένα, αλλά ρώτα πρώτα την ΔΕΗ γιατί μπορεί να μην διέκοψε καν την παροχή ο προηγούμενος, σε τέτοια περίπτωση βέβαια θα σας έστελναν λογαριασμό στο δικό του όνομα. Τώρα αν το έχει διακόψει ο άλλος και το ενεργοποίησαν απ' τον ΔΕΔΔΗΕ, προφανώς κάποιοι μαλακίζονται στον ΔΕΔΔΗΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αν η παροχη οπως λες ειναι στο ονομα του δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα . Αυτος ειναι υπευθυνος για οτι συμβει . Αν το ξανανοικιασεις ο νεος ενοικιαστης με το μισθωτηριο θα το παρει στο ονομα του .
veteranos123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Στο συγκεκριμενο ρολοι ειτε δεξια το εχω, ειτε αριστερα παλι ρευμα εχω. Συγνώμη αυτό κανένας δεν το είδε. Υπάλληλος ΔΕΗ και λαμόγιο κάτι μου βρωμάει για παράνομη επανασύνδεση του ρολογιού. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η ασφάλεια 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνώμη αυτό κανένας δεν το είδε. Υπάλληλος ΔΕΗ και λαμόγιο κάτι μου βρωμάει για παράνομη επανασύνδεση του ρολογιού. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η ασφάλεια Για πιο λογο να κανει παρανομη επανασυνδεση ? Λες οτι ο προηγουμενος δεν εκανε διακοπη . Το λαμογιο απο που προκυπτει ? Τον ξερεις ? Αν ναι καταγγελια αμεσα.Αλοιως προσεχουμε τι γραφουμε . 4
Mousikos123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αν κατάλαβα καλα οτι στον μικροαυτόματο διακόπτη στο ρολόι ειτε αριστερά είτε δεξια έχεις ρεύμα.. Υπάρχει θέμα.. Επίσης οταν υπάρχει μικροαυτόματος ο υπάλληλος του δεδδηε κόβει απο το κατανεμητή ή την κεντρική χελωνα ( αν υπάρχει ). Κατι δεν μας λές καλα μου φαίνεται οπως ειπε ο βετεράνος 1
deviljin666 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Για πιο λογο να κανει παρανομη επανασυνδεση ? Λες οτι ο προηγουμενος δεν εκανε διακοπη . Το λαμογιο απο που προκυπτει ? Τον ξερεις ? Αν ναι καταγγελια αμεσα.Αλοιως προσεχουμε τι γραφουμε . Φυσικα και γνωριζω οτι ειναι λαμογιο και του εχω κανει καταγγελια και εγω και ο επομενος απο εμενα νοικαρης του (εχει αλλαξει 3-4 σπιτια απο τοτε που εφυγε απο εμενα). Γνωριζω τι λεω δεν ειμαι κανενα παιδακι. Αν κατάλαβα καλα οτι στον μικροαυτόματο διακόπτη στο ρολόι ειτε αριστερά είτε δεξια έχεις ρεύμα.. Υπάρχει θέμα.. Επίσης οταν υπάρχει μικροαυτόματος ο υπάλληλος του δεδδηε κόβει απο το κατανεμητή ή την κεντρική χελωνα ( αν υπάρχει ). Κατι δεν μας λές καλα μου φαίνεται οπως ειπε ο βετεράνος Το σπιτι ειναι τις δεκαετιας του 80. Εχει χελωνα δικη του κολλητα με την χελωνα του σπιτιου των παππουδων μου που δουλευει κανονικα. Δεν καταλαβαινω ομως οταν λετε οτι "κατι δε σας λεω καλα", τι εννοειτε. Πειτε μου να σας το διευκρινησω.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικα και γνωριζω οτι ειναι λαμογιο και του εχω κανει καταγγελια και εγω και ο επομενος απο εμενα νοικαρης του (εχει αλλαξει 3-4 σπιτια απο τοτε που εφυγε απο εμενα). Γνωριζω τι λεω δεν ειμαι κανενα παιδακι. Το σπιτι ειναι τις δεκαετιας του 80. Εχει χελωνα δικη του κολλητα με την χελωνα του σπιτιου των παππουδων μου που δουλευει κανονικα. Δεν καταλαβαινω ομως οταν λετε οτι "κατι δε σας λεω καλα", τι εννοειτε. Πειτε μου να σας το διευκρινησω. Παλιά οι μετρητές μέσα είχαν μια ασφάλεια τήξεως βιδωτη, όταν γινόταν διακοπή ο υπάλληλος αφαιρούσε μέσα απο την ασφάλεια αυτή την μήτρα, σφράγιζε τον μετρητή και ολα οκ, όταν τώρα εχεις ασφαλειοδιακόπτη δεν μπορεί να αφαιρεθεί και έτσι ο υπαλλήλους αφαιρεί το καλώδιο τροφοδοσίας του μετρητή.Μερικοί ομως ασφαλειοδιακόπτες υπολειτουργούν και δεν πιάνει με την πρωτη το γύρισμα στο off του διακόπτη αυτό κυρίως αν ο μετρητής ειναι με εκεινη την μλκια το σιδεράκι που το γυρνας πέρα δώθε, πρέπει να το γνωρίζεις καλά για να το πας στο off ή στο on αντίστοιχα Το περίεργο πάντως ειναι οτι η παροχή ειναι υπο τάση μετα απο διακοπή. Στην ΔΕΗ πηγες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικα και γνωριζω οτι ειναι λαμογιο και του εχω κανει καταγγελια και εγω και ο επομενος απο εμενα νοικαρης του (εχει αλλαξει 3-4 σπιτια απο τοτε που εφυγε απο εμενα). Γνωριζω τι λεω δεν ειμαι κανενα παιδακι. Το σπιτι ειναι τις δεκαετιας του 80. Εχει χελωνα δικη του κολλητα με την χελωνα του σπιτιου των παππουδων μου που δουλευει κανονικα. Δεν καταλαβαινω ομως οταν λετε οτι "κατι δε σας λεω καλα", τι εννοειτε. Πειτε μου να σας το διευκρινησω. Δεν μας λες γιατι ειναι λαμογιο...Δεν ξερω που εκανες καταγγελια αλλα αν εκανες θα επρεπε να ειναι στον ΔΕΔΔΗΕ .Επισης γιατι να κανει παρανομη επανασυνδεση ? Στην ΔΕΗ πηγες; Καμμια σχεση η ΔΕΗ .Για μετρητες ο ΔΕΔΔΗΕ ειναι υπευθυνος ανεξαρτητα απο παροχο . Καποια πραγματα πρεπει θελουμε δεν θελουμε να τα ξεχωριζουμε στο μυαλο μας.
deviljin666 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Παλιά οι μετρητές μέσα είχαν μια ασφάλεια τήξεως βιδωτη, όταν γινόταν διακοπή ο υπάλληλος αφαιρούσε μέσα απο την ασφάλεια αυτή την μήτρα, σφράγιζε τον μετρητή και ολα οκ, όταν τώρα εχεις ασφαλειοδιακόπτη δεν μπορεί να αφαιρεθεί και έτσι ο υπαλλήλους αφαιρεί το καλώδιο τροφοδοσίας του μετρητή. Μερικοί ομως ασφαλειοδιακόπτες υπολειτουργούν και δεν πιάνει με την πρωτη το γύρισμα στο off του διακόπτη αυτό κυρίως αν ο μετρητής ειναι με εκεινη την μλκια το σιδεράκι που το γυρνας πέρα δώθε, πρέπει να το γνωρίζεις καλά για να το πας στο off ή στο on αντίστοιχα Το περίεργο πάντως ειναι οτι η παροχή ειναι υπο τάση μετα απο διακοπή. Στην ΔΕΗ πηγες; δεν προλαβα να παω σημερα γιατι ειχα να επιβλεπω τις εργασιες που γινοντε στο σπιτι. Θα παω ομως γιατι εχω ανησυχήσει με το ολο θεμα. Δεν μας λες γιατι ειναι λαμογιο...Δεν ξερω που εκανες καταγγελια αλλα αν εκανες θα επρεπε να ειναι στον ΔΕΔΔΗΕ .Επισης γιατι να κανει παρανομη επανασυνδεση ? Καμμια σχεση η ΔΕΗ .Για μετρητες ο ΔΕΔΔΗΕ ειναι υπευθυνος ανεξαρτητα απο παροχο . Καποια πραγματα πρεπει θελουμε δεν θελουμε να τα ξεχωριζουμε στο μυαλο μας. Μηνυση εχω υποβαλει στο ΤΑ Χανιων. Επισης μεσω εφοριας εχω κανει αιτηση για να μπουν τα χροστουμενα νερου και ενοικιων στο λογαριασμο του καθως και των 6 τελευταιων λογαριασμων δεη που δεν πληρωσε. Οσον αφορα τη ρευματοκλοπη, δε ξερω αν εχει κανει κατι τετοιο (πραγμα που θα μπορουσε να το εχει κανει ΑΝΕΤΑ διοτι ειναι ηλεκτρολογος στη δεη οπως εχω πει ιδη και διπλα στο σπιτι του ακριβως μενουν οι παππουδες μου που εχουν πληρη αγνοια απο τεχνικης φυσεως θεματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα