Προς το περιεχόμενο

Δεη? ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μας λες γιατι ειναι λαμογιο...Δεν ξερω που εκανες καταγγελια αλλα αν εκανες θα επρεπε να ειναι στον ΔΕΔΔΗΕ .Επισης γιατι να κανει παρανομη επανασυνδεση ?

Καμμια σχεση η ΔΕΗ .Για μετρητες ο ΔΕΔΔΗΕ ειναι υπευθυνος ανεξαρτητα απο παροχο  . Καποια πραγματα πρεπει θελουμε δεν θελουμε να τα ξεχωριζουμε στο μυαλο μας.

Βρε Γιαννη για να δει αν έχει γίνει διακοπη, που να παει στον δεδδηε;
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν προλαβα να παω σημερα γιατι ειχα να επιβλεπω τις εργασιες που γινοντε στο σπιτι. Θα παω ομως γιατι εχω ανησυχήσει με το ολο θεμα.

Μηνυση για μη καταβολη ενοικιων και προκληση ζημιων στο σπιτι εχω υποβαλει στο ΤΑ Χανιων. Επισης μεσω εφοριας εχω κανει αιτηση για να μπουν τα χροστουμενα νερου και ενοικιων στο λογαριασμο του καθως και των 6 τελευταιων λογαριασμων δεη που δεν πληρωσε.

Οσον αφορα τη ρευματοκλοπη, δε ξερω αν εχει κανει κατι τετοιο (πραγμα που θα μπορουσε να το εχει κανει ΑΝΕΤΑ διοτι ειναι ηλεκτρολογος στη δεη οπως εχω πει ιδη και διπλα στο σπιτι του ακριβως μενουν οι παππουδες μου που εχουν πληρη αγνοια απο τεχνικης φυσεως θεματα)

Δημοσ.

Βρε Γιαννη για να δει αν έχει γίνει διακοπη, που να παει στον δεδδηε;

Ναι γατι δεν εχει αναγκαστικα ΔΕΗ παροχο .

δεν προλαβα να παω σημερα γιατι ειχα να επιβλεπω τις εργασιες που γινοντε στο σπιτι. Θα παω ομως γιατι εχω ανησυχήσει με το ολο θεμα.

Μηνυση εχω υποβαλει στο ΤΑ Χανιων. Επισης μεσω εφοριας εχω κανει αιτηση για να μπουν τα χροστουμενα νερου και ενοικιων στο λογαριασμο του καθως και των 6 τελευταιων λογαριασμων δεη που δεν πληρωσε.

Οσον αφορα τη ρευματοκλοπη, δε ξερω αν εχει κανει κατι τετοιο (πραγμα που θα μπορουσε να το εχει κανει ΑΝΕΤΑ διοτι ειναι ηλεκτρολογος στη δεη οπως εχω πει ιδη και διπλα στο σπιτι του ακριβως μενουν οι παππουδες μου που εχουν πληρη αγνοια απο τεχνικης φυσεως θεματα)

Αυτα δεν σε αφορουν αφου η παροχη ηταν στο ονομα του .

Δημοσ.

Ναι γατι δεν εχει αναγκαστικα ΔΕΗ παροχο .

Αυτα δεν σε αφορουν αφου η παροχη ηταν στο ονομα του .

εγω εκανα οτι μου ειπε ο λογιστης μου. τωρα αν ειναι περιττα η οχι δε με νοιαζει και τοσο. θελω να ειμαι καλυμενος απ ολες τις πλευρες.

Δημοσ.

Δεν συμφέρει κανέναν να παραβιάσει μετρητή της ΔΕΗ με τις κυρώσεις που υπάρχουν πλέον ειδικά όταν είναι στο όνομά του, τώρα υπάρχει μια περίπτωση να το έχει κάνει αν και εφόσον έχει γνωστούς και μπορέσει να παρακάμψει τυχόν έλεγχο και συνέπειες, αλλά είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο θα βρεθεί και θα έχει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση αν έχει παραβιαστεί ο μετρητής, έρχεται συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και κάνει έλεγχο και μπορούν να βρεθούνε τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εκανα οτι μου ειπε ο λογιστης μου. τωρα αν ειναι περιττα η οχι δε με νοιαζει και τοσο. θελω να ειμαι καλυμενος απ ολες τις πλευρες.

Ξερολας ο λογιστης σου !!!!Ανακατευεται σε ξενα ...χωραφια .Θεμα δικηγορου ειναι ολα αυτα .

Δεν συμφέρει κανέναν να παραβιάσει μετρητή της ΔΕΗ με τις κυρώσεις που υπάρχουν πλέον ειδικά όταν είναι στο όνομά του, τώρα υπάρχει μια περίπτωση να το έχει κάνει αν και εφόσον έχει γνωστούς και μπορέσει να παρακάμψει τυχόν έλεγχο και συνέπειες, αλλά είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο θα βρεθεί και θα έχει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση αν έχει παραβιαστεί ο μετρητής, έρχεται συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και κάνει έλεγχο και μπορούν να βρεθούνε τα πάντα.

Με νεα οργανα μπορει να διαπιστωθει με ακριβεια ποσες κιλοβατωρες δεν εχει καταγραψει απο παρεμβαση ενας μετρητης .

• Like 3
Δημοσ.

Με νεα οργανα μπορει να διαπιστωθει με ακριβεια ποσες κιλοβατωρες δεν εχει καταγραψει απο παρεμβαση ενας μετρητης .

Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα οτι τις υπολογίζουν κατά προσέγγιση από τμ και παλαιότερες καταναλώσεις σε περίπτωση παραβίασης.

• Like 1
Δημοσ.

Για πιο λογο να κανει παρανομη επανασυνδεση ? Λες οτι ο προηγουμενος δεν εκανε διακοπη .

Το λαμογιο απο που προκυπτει ? Τον ξερεις ? Αν ναι καταγγελια αμεσα.Αλοιως προσεχουμε τι γραφουμε .

το λαμόγιο το έγραψα και καλα που το εγ3αψε ο ts.
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες σαν μηχανικός Τ.Ε εγκρίνω , εέτσι ειναι παντου η τεχνολογία προχωράει σφαίρα...

Δεν ξέρω κατι δεν μ κολλάει.. δεν λεω για τις χελώνες τις 2 έλεγα για κεντρικη του δεδδηε η κατανεμητή αλλα ειναι πιο παλιά..

Νομίζω ήθελε δικηγόρο.. Το ρολόι πλεον δεν το ακουμπάει ΚΑΝΕΙΣ μας οπως παλιά... γιατι θα μας βάζανε μέσα.. άμεσα πλεον

• Like 1
Δημοσ.

Ποια είναι αυτή η νέα τεχνολογία που έχει ο δεδδηε ή οι πάροχοι που κάνουν αυτά που λες, εδω δεν μπορούν να δουν τους μετρητές αν τους κλειδώσεις εξω, και βάζουν ακόμα μετρητές με καρβουνo, που την είδες την τεχνολογία δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ποια είναι αυτή η νέα τεχνολογία που έχει ο δεδδηε ή οι πάροχοι που κάνουν αυτά που λες, εδω δεν μπορούν να δουν τους μετρητές αν τους κλειδώσεις εξω, και βάζουν ακόμα μετρητές με καρβουνo, που την είδες την τεχνολογία δεν ξέρω.

Εγω δεν μιλησα για παροχους γιατι δεν εχουν καμμια σχεση με μετρητες.Ουτε φυσικα μπορω να δωσω περισσοστερα στοιχεια γιατι ....ο νοων νοειτο .

Δημοσ.

Λοιπον για να κλεισω το θεμα.

Σημερα πηγα στη δεη και ρωτησα τι συμβαινει. Το ρευμα δεν ειχε καποια χρεωση ευτηχως.

Οπως μου εξηγησε ο τεχνικος που ηρθε αμεσως στο σπιτι μου και το σφραγισε (ξανα) μου ειπε οτι ο προηγουμενος νοικαρης (που να φανταστητε οτι γνωριζαν το ποιον του και οι ιδιοι) ειχε παραβιασει το ρολοι και ειχε ανοιξει παλι την παροχη ρευματος. Πολυ πιθανο να την ανοιξε για μια δυο μερες καθως δεν βρηκαν μεγαλη καταναλωση (περιπου 2 ευρω τα οποια και πληρωσα μεχρι και το τελευταιο σεντ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.) Ο τεχνικος ανοιξε το ρολοι και διαπιστωσαμε μαζι την παραβιαση και στη συνεχεια σφραγισε παλι το ρολοι. Ολα καλα λοιπον. σας ευχαριστω και για την πολυτιμη βοηθεια σας.

Παρακαλω πολυ να κλεισει το ποστ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οργανα που καταμετρανε χαμενο ρευμα σε μη ηλεκτρονικα ρολογια?

Software μηχανογραφησης δεν ειναι οργανο

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/reymatoklopes-analytiko-egheiridio-kanonon-apo-ti-rythmistiki-arhi-energeias

30 μαιου 17

Εστω σε πμ μια απαντηση

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπον για να κλεισω το θεμα.

Σημερα πηγα στη δεη και ρωτησα τι συμβαινει. Το ρευμα δεν ειχε καποια χρεωση ευτηχως.

Οπως μου εξηγησε ο τεχνικος που ηρθε αμεσως στο σπιτι μου και το σφραγισε (ξανα) μου ειπε οτι ο προηγουμενος νοικαρης (που να φανταστητε οτι γνωριζαν το ποιον του και οι ιδιοι) ειχε παραβιασει το ρολοι και ειχε ανοιξει παλι την παροχη ρευματος. Πολυ πιθανο να την ανοιξε για μια δυο μερες καθως δεν βρηκαν μεγαλη καταναλωση (περιπου 2 ευρω τα οποια και πληρωσα μεχρι και το τελευταιο σεντ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.) Ο τεχνικος ανοιξε το ρολοι και διαπιστωσαμε μαζι την παραβιαση και στη συνεχεια σφραγισε παλι το ρολοι. Ολα καλα λοιπον. σας ευχαριστω και για την πολυτιμη βοηθεια σας.

Παρακαλω πολυ να κλεισει το ποστ.

Ας είναι τουλάχιστον η κουβέντα μας παράδειγμα για άλλους που τυχαίνει να είναι σε ίδια κατάσταση.

Να βεβαιώνονται ότι έχει γίνει διακοπή απευθυνόμενοι στην αρμόδια Υπηρεσία και συγχρόνως να βεβαιώνονται

ότι δεν υπάρχει ρεύμα στο σπίτι ανεβάζοντας τις ασφάλειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...