Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πούλησα σε έναν τύπο από άλλη πόλη ένα νούμερο μου καρτοκινητης... Αυτός μέχρι σήμερα δεν το πήρε στο όνομα του, υπάρχει περίπτωση αν κάνει κάποια @@ρια να τρέχουν εμένα;

Δημοσ.

Πούλησα σε έναν τύπο από άλλη πόλη ένα νούμερο μου καρτοκινητης... Αυτός μέχρι σήμερα δεν το πήρε στο όνομα του, υπάρχει περίπτωση αν κάνει κάποια @@ρια να τρέχουν εμένα;

Ναι.

Και δεν μπορει ετσι απλα να το παρει στο ονομα του. Πρεπει να ειστε ειτε μαζι, ειτε με καποια αιτηση

• Like 2
Δημοσ.

Ναι.

Και δεν μπορει ετσι απλα να το παρει στο ονομα του. Πρεπει να ειστε ειτε μαζι, ειτε με καποια αιτηση

Δηλαδή κάτσε... Αν βρίσει κάποιον στο ίντερνετ η πειράξει κάνα ανήλικο θα βρεθώ εγώ να φταίω;

Δημοσ.

Δεν μπορω να φανταστω τι ενεργειες μπορουν να γινουν ωστε να αρχισουν να ψαχνουν τον ιδιοκτητη, αλλα ναι, αν γινει καποια αναφορα στο νουμερο λογικα εσενα θα σε ψαξουν.

Δημοσ.

Δεν μπορω να φανταστω τι ενεργειες μπορουν να γινουν ωστε να αρχισουν να ψαχνουν τον ιδιοκτητη, αλλα ναι, αν γινει καποια αναφορα στο νουμερο λογικα εσενα θα σε ψαξουν.

Ώραια έμπλεξα δηλαδή

Δημοσ.

Ώραια έμπλεξα δηλαδή

Ήταν κάποιο ιδιαίτερο νούμερο και το πούλησες ακριβά; Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει ρε συ...

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν κάποιο ιδιαίτερο νούμερο και το πούλησες ακριβά; Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει ρε συ...

Ένα φοιτητικό μωρέ, τώρα τι κάνω είναι το θέμα;

Δημοσ.

Ένα φοιτητικό μωρέ, τώρα τι κάνω είναι το θέμα;

Με αυτόν που το πήρε δεν έχεις επαφή;

Αν έχεις και αν φοβάσαι πάρε την εταιρεία να ακυρώσει την κάρτα και δώστου τα λεφτά πίσω.

Δημοσ.

Με αυτόν που το πήρε δεν έχεις επαφή;

Αν έχεις και αν φοβάσαι πάρε την εταιρεία να ακυρώσει την κάρτα και δώστου τα λεφτά πίσω.

Γίνεται να ακυρώσει την κάρτα;

Δημοσ.

Γίνεται να ακυρώσει την κάρτα;

Αφού είναι στο όνομά σου, αν πάρεις και πεις ότι την έχασες θα την ακυρώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι στο όνομά σου, αν πάρεις και πεις ότι την έχασες θα την ακυρώσουν.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα χρήματα για να τα δώσω πίσω... Θα πάω αύριο σε καταστημα να δω τι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα χρήματα για να τα δώσω πίσω... Θα πάω αύριο σε καταστημα να δω τι μπορεί να γίνει.

Αυτό είναι πρόβλημα όντως!

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολο να ακυρωθεί παντως, πριν κάποια χρόνια πήρα απάντηση από κατάστημα cosmote "αφήστε την να λήξει".

Και πότε λήγει;

Δημοσ.

Αν την ανανεώνει κανονικά δε λήγει βέβαια,εκτός και τα φοιτητικά έχουν κάποια συγκεκριμένη διάρκεια.

Απλά τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες ότι αν σε 5 μέρες δεν το γυρίσει στο όνομά του το ακυρώνεις 

για να μην μπλέξεις.

Δεν υπάρχει άλλη λύση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...