vairass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πούλησα σε έναν τύπο από άλλη πόλη ένα νούμερο μου καρτοκινητης... Αυτός μέχρι σήμερα δεν το πήρε στο όνομα του, υπάρχει περίπτωση αν κάνει κάποια @@ρια να τρέχουν εμένα;
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πούλησα σε έναν τύπο από άλλη πόλη ένα νούμερο μου καρτοκινητης... Αυτός μέχρι σήμερα δεν το πήρε στο όνομα του, υπάρχει περίπτωση αν κάνει κάποια @@ρια να τρέχουν εμένα; Ναι. Και δεν μπορει ετσι απλα να το παρει στο ονομα του. Πρεπει να ειστε ειτε μαζι, ειτε με καποια αιτηση 2
vairass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι. Και δεν μπορει ετσι απλα να το παρει στο ονομα του. Πρεπει να ειστε ειτε μαζι, ειτε με καποια αιτηση Δηλαδή κάτσε... Αν βρίσει κάποιον στο ίντερνετ η πειράξει κάνα ανήλικο θα βρεθώ εγώ να φταίω;
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορω να φανταστω τι ενεργειες μπορουν να γινουν ωστε να αρχισουν να ψαχνουν τον ιδιοκτητη, αλλα ναι, αν γινει καποια αναφορα στο νουμερο λογικα εσενα θα σε ψαξουν.
vairass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορω να φανταστω τι ενεργειες μπορουν να γινουν ωστε να αρχισουν να ψαχνουν τον ιδιοκτητη, αλλα ναι, αν γινει καποια αναφορα στο νουμερο λογικα εσενα θα σε ψαξουν. Ώραια έμπλεξα δηλαδή
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ώραια έμπλεξα δηλαδή Ήταν κάποιο ιδιαίτερο νούμερο και το πούλησες ακριβά; Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει ρε συ... 1
vairass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ήταν κάποιο ιδιαίτερο νούμερο και το πούλησες ακριβά; Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει ρε συ... Ένα φοιτητικό μωρέ, τώρα τι κάνω είναι το θέμα;
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα φοιτητικό μωρέ, τώρα τι κάνω είναι το θέμα; Με αυτόν που το πήρε δεν έχεις επαφή; Αν έχεις και αν φοβάσαι πάρε την εταιρεία να ακυρώσει την κάρτα και δώστου τα λεφτά πίσω.
vairass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Με αυτόν που το πήρε δεν έχεις επαφή; Αν έχεις και αν φοβάσαι πάρε την εταιρεία να ακυρώσει την κάρτα και δώστου τα λεφτά πίσω. Γίνεται να ακυρώσει την κάρτα;
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Γίνεται να ακυρώσει την κάρτα; Αφού είναι στο όνομά σου, αν πάρεις και πεις ότι την έχασες θα την ακυρώσουν. 1
vairass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού είναι στο όνομά σου, αν πάρεις και πεις ότι την έχασες θα την ακυρώσουν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα χρήματα για να τα δώσω πίσω... Θα πάω αύριο σε καταστημα να δω τι μπορεί να γίνει.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα χρήματα για να τα δώσω πίσω... Θα πάω αύριο σε καταστημα να δω τι μπορεί να γίνει. Αυτό είναι πρόβλημα όντως! 1
mynam3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δύσκολο να ακυρωθεί παντως, πριν κάποια χρόνια πήρα απάντηση από κατάστημα cosmote "αφήστε την να λήξει".
vairass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δύσκολο να ακυρωθεί παντως, πριν κάποια χρόνια πήρα απάντηση από κατάστημα cosmote "αφήστε την να λήξει". Και πότε λήγει;
papoys1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αν την ανανεώνει κανονικά δε λήγει βέβαια,εκτός και τα φοιτητικά έχουν κάποια συγκεκριμένη διάρκεια. Απλά τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες ότι αν σε 5 μέρες δεν το γυρίσει στο όνομά του το ακυρώνεις για να μην μπλέξεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα