mynam3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να πατε κατάστημα wind και οι δύο μαζί, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλον τρόπο 1
kaktos77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δύσκολο να ακυρωθεί παντως, πριν κάποια χρόνια πήρα απάντηση από κατάστημα cosmote "αφήστε την να λήξει". Και πότε λήγει; Άμα θέλεις να ακυρώσεις αυτήν που έχει στα χέρια του, απλώς πας σε ένα κατάστημα και ζητάς να στην αλλάξουν και να σου δώσουν νέα γιατί π.χ. έχασες την παλιά, την χάλασες κλπ κλπ. Φυσικά θα πρέπει να επιστρέψεις τα χρήματα πίσω σε αυτόν για να είσαι σωστός...αλλά είναι ένας τρόπος για να κάνεις τη δουλεία σου. Γνώμη μου, προσπάθησε να έρθεις σε επαφή μαζί του πρώτα... Υ.Γ. Άμα κάνεις μεταβίβαση θα πάψει πλέον να είναι φοιτητικό, άρα δώστου τα λεφτά πίσω και τέλειωνε.. 1
nikos1982 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 και το ονομα να θελεις να αλλαξεις αν αυτος δεν ειναι φοιτητης παει το πακετο που εχει η καρτα.οποτε χανεται και ο λογος που αγωρασε την καρτα .
Unabomber Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα χρήματα για να τα δώσω πίσω... Θα πάω αύριο σε καταστημα να δω τι μπορεί να γίνει. Ποσο δηλαδη μπορει να πωληθει μια καρτα sim ? 1
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ποσο δηλαδη μπορει να πωληθει μια καρτα sim ? Ίσως 20-30€, αλλά για να την πουλάει κάποιος σημαίνει ότι τα χρειάζεται κι αυτά.
vairass Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως 20-30€, αλλά για να την πουλάει κάποιος σημαίνει ότι τα χρειάζεται κι αυτά.Έλα δεν μιλάμε για τέτοιο ποσό... Πολύ παραπάνω. Ήταν και το νούμερο εύκολο.. Μόνο το νούμερο μερικοί το δίνουν από 20-500... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οτιδηποτε ...κακο μπορει να συμβει με αυτη τη sim εισαι εσυ υπευθυνος ....Βρες τροπο να του επιστρεψεις τα λεφτα και δηλωσε απωλεια αλλα παλι τον ιδιο αριθμο θα σου δωσουν με αλλη sim οποτε... Για να την παρει στο ονομα του θελει υπευθυνη δηλωση απο σενα οτι του παραχωρεις τον αριθμο αλλα θα χασει το φοιτιτικο .Δεν μπορει να το κανει μονος του . 1
logistoulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να πατε κατάστημα wind και οι δύο μαζί, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλον τρόποΔεν γίνεται επειδή το είχα κάνει κι εγώ κάποτε (να φύγει το νούμερο από τον γονιό μου να πάει σε μένα) υποχρεωτικά πήγαμε μαζί 1
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έλα δεν μιλάμε για τέτοιο ποσό... Πολύ παραπάνω. Ήταν και το νούμερο εύκολο.. Μόνο το νούμερο μερικοί το δίνουν από 20-500... Σόρυ αν το πήρες στραβά. Νομίζω ότι έχει πάρει το μάτι μου φοιτητικά σε τέτοιες τιμές γι'αυτό το είπα, όχι για να σε προσβάλω 1
vairass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σόρυ αν το πήρες στραβά. Νομίζω ότι έχει πάρει το μάτι μου φοιτητικά σε τέτοιες τιμές γι'αυτό το είπα, όχι για να σε προσβάλω Κανένα πρόβλημα... Απλά το έδωσα σε καλή τιμή και τώρα δεν έχω τα χρήματα μαζεμένα και ούτε πρόκειται. 1
G.bar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τιποτα δεν προκειτα να γινει ρε φιλε.. μην αγχωνεσαι τζαμπα. Σιγα μη σε πανε μεσα και για τρομοκρατη. Και αν ο αλλος ηθελε νουμερο για να κανει κομπινα θα πηγαινε στην ομονοια με 5€, δεν θα εψαχνε φοιτητικο. Και εγω εχω φοιτητικα απο ολες τις εταιριες και ουτε θυμαμαι που τα εχω μοιρασει.
vairass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τιποτα δεν προκειτα να γινει ρε φιλε.. μην αγχωνεσαι τζαμπα. Σιγα μη σε πανε μεσα και για τρομοκρατη. Και αν ο αλλος ηθελε νουμερο για να κανει κομπινα θα πηγαινε στην ομονοια με 5€, δεν θα εψαχνε φοιτητικο. Και εγω εχω φοιτητικα απο ολες τις εταιριες και ουτε θυμαμαι που τα εχω μοιρασει. δεν μιλησα για τρομοκρατια...το πιο ακραιο που σκεφτομαι ειναι να μιλησει με καμια 12-14 χρονων και να με πανε μεσα για αποπλανηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα