Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει απαντήσει σε κανένα μήνυμα ο πωλητής γιαυτό και στις πρώτες ήμερες ενημέρωσα το ebay

(Σχεδόν 2 μισθοί)

Αφού δεν απάντησε κάτι πονηρό παίζετε, αλλά ίσως λόγο άγνοιας δεν έστειλε με tracking number... είναι μεγάλο το ποσό δεν είναι δα 30€, σαν αγοραστής δεν χάνεις τίποτα διότι σε καλύπτει το ebay, ο πωλητής έχει το πρόβλημα.

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει απαντήσει σε κανένα μήνυμα ο πωλητής γιαυτό και στις πρώτες ήμερες ενημέρωσα το ebay

(Σχεδόν 2 μισθοί)

Λοιπόν ισχύει ότι σου λένε στο μήνυμα που σου απάντησαν απο το eBay. Καλύπτεσαι κανονικά απο το eBay Money Back Guarantee. Κάτι δεν κάνεις καλά και το έχεις χάσει με το case. Στείλε τους ξανά μήνυα στο eBay να σου πουν τι πρέπει να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως επειδή έκανα ενέργειες και με το paypal?

Δεν νομίζω να σχετίζετε αυτό. Όπως και να έχει στείλε τους και πάλι μήνυμα να σου πούνε τι πρέπει να κάνεις. Δεν παίζει να χάσεις λεφτά αν κάνεις αυτό που πρέπει. Η γνώμη μου είναι να ανοίξεις case μέσα απο το eBay, αν όμως δεν ξέρεις την διαδικασία κάνε ότι σου πουν απο το support!

Δημοσ.

Ενημερωτικά. ΔΕΝ μπορεί να σταλθεί untracked αντικείμενο τέτοιου όγκου.

Έβαλε economy method απλα για να έχει το μεγαλύτερο estimated delivery time απο το ebay. Προσωπικά δεν νομιζω να είχε/εστειλε ποτε την τηλεόραση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ την πρώτη φορά που είχα πουλήσει ένα αντικείμενο 170€ το έστειλα με A priority air και tracking number(πλήρωσα 2.5€ παραπάνω), τα λεφτά ηταν δεσμευμένα στο paypal για περίπου 21 μέρες, αυτός το παρέλαβε σε 5 μέρες. Το eBay μαζί με το paypal μου έκαναν κρατήσεις περίπου 25€... για σκέψου σε αντικείμενο τον 1000€ τι κρατήσεις έχει και αν συμφέρει στη μισή τιμή κιόλας, όπως είπε ο φίλος έβαλε economy shipping για να χρονοτριβισει.

Δημοσ.

Ενημερωτικά. ΔΕΝ μπορεί να σταλθεί untracked αντικείμενο τέτοιου όγκου.

Έβαλε economy method απλα για να έχει το μεγαλύτερο estimated delivery time απο το ebay. Προσωπικά δεν νομιζω να είχε/εστειλε ποτε την τηλεόραση.

Ακριβως ...

Δημοσ.

πηγαινε στο my ebay (διπλα στο καμπανακι πανω δεξια) purchase history  και στην συγκεκριμενη αγγοραπολησια επελεξε αντι  gia feedback other actions I DIDN'T RECIEVE THE ITEM....  ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ  SUPPORT CONTACT US (EBAY)

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ.... ΑΡΧΙΚΑ  οπως σου ειπαν και παραπανω τετοιο αντικειμενο  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ αλλιως ποιος θα σε καλυψει αν ερθει σπασμενη? Να φανταστεις για μονιτορ 29 για αποστολη εσωτερικου ελλαδα η ACS  χρεωνει παλια που ειχα ρωτησει  πανω απο 30 ευρω και ΜΟΝΟ ΑΝ ΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ... Πολύ φοβαμαι ότι αν σου έρθει θα έρθει με σπασμενο πανελ....και αυτο όχι επειδη έσπασε στην μεταφορά ..αλλά μάλλον γιατι έτσι ήταν αρχικα...... ευτυχως το  ebay  προστατευει τους ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ...

Κάτι που έπρεπε να υποψιαστεις ειναι γιατι να μην την πουλησει στην σλοβακια? κατευθειαν? σε τέτοια τιμη θα έβρισκε!!! και γιατι δεν την έβαλε σε αγγελιες σε τοπικά site? 

• Moderators
Δημοσ.

επειδη μπερδευτηκα λιγο ενω ανοιξες dispute στο paypal Προσπαθουσες να ανοιξεις και case στο ebay ?

• Moderators
Δημοσ.

Για να ανοιξεις case στο ebay δεν περιμενεις μυνημα τους , διαλεγεις το αντικιμενο και στις επιλογες που εχει στα πλαγια διαλεγεις i didnt recive my item  , και απο εκει και περα σε παει για να ανοιξεις case (αρκει να εχει περασει η υποτιθεμενη ημερομινια παραδοσης

Δημοσ.

Την εχω πατησει με αγορα καρτας μνημης για το κινητο.15ευρω για μια 128αρα micro sd (υποτιθεται kingston) η οποια δεν ηρθε ποτε ουτε σε εμενα,ουτε στους υπολοιπους αλλα τα λεφτα τα πηρα πισω κανονικα.Οπως ειπαν και καποια παιδια απο πανω,τους ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ τους καλυπτει πληρως το Ebay.Αλλα προς Θεου,οχι ξανα τετοια αγορα φιλε και ειδικα χωρις να εχει ο αλλος καθολου feedback.2 πραγματα κοιτας πριν αγορασεις,πρωτα το feedback (αν εχει και feedback για το συγκεκριμενο αντικειμενο που ενδιαφερεσαι ακομα καλυτερα για να δεις τι λενε και οι αλλοι) και μετα τροπους αποστολης.Αντικειμενα τετοιας αξιας δεν ερχονται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ χωρις tracking number.Εδω πηρα κατι γυαλια των 10ε και μου εδωσε tracking number για να καταλαβεις.Αυτα προς αποφυγη αναλογων λαθων στις επομενες αγορες σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...