Προς το περιεχόμενο

plextor dvd 708 πρόβλημα με dvd+r

aikat90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από τη στιγμή που αποφάσισα να γράφω σε dvd+r για να γράφω σε 8χ

χάλασα πάνω από το 1/3 των dvd που έγραψα (10 καλά 4 καμένα) τα καμένα ενώ γράφτηκαν μέχρι το τέλος καλά δεν έγινε σωστά το lead out

έκανα και αναβάθμιση του firmware revision από 1.02 σε 1.04 παρόλα αυτά χάλασα και άλλο dvd χρησιμοποιώ το nero 6.00.19 και σε 4χ χάλασε dvd, γνωρίζει κάποιος κάτι;

Δημοσ.

φιλε με τι τα γραφεις;;;Nero;;Εγω εχω παθει το εξης...αγοραζω Philips dvd+r 1-4x τα βαζω στο nero για να γραψω και στην ταχητητα μου δινει 2,4χ και 1χ βαζω 2,4 και μετα μου λεει κατι για τα borders του δισκου και σταματαει... τι παιζει ξερει καποιος;;;τωρα το ιδιο δισκακι παω να το γραψω με cloneDVD το γραφει κανονικα σε 4χ....μηπως φταιει το nero;;;συσκευη plextor px504A win xp home ram 1Gb P4 3.06. :( :(

Δημοσ.

έβαλα το νερο 6.3 τα ίδια με πριν σε dvd+r τις Sentinel τα χάλασε και τα δύο μάλιστα κόλλησε και ο υπολογιστής και ήθελε επανεκκίνηση δοκίμασα με tdk και αυτή τη φορά το έγραψε μια χαρά αλλά για την ώρα σε ένα μόνο μετά την αλλαγή firmware revision από 1.02 σε 1.04 θα δοκιμάσω και άλλα να δω εάν είναι σύμπτωση ή με αυτή τη μάρκα γράφει κανονικά

Δημοσ.

λοιπόν έχω γράψει συνεχόμενα 6 tdk+r χωρίς κανένα πρόβλημα ελπίζω με αυτή τη μάρκα αν και ακριβά 2,5€ το ένα να μην έχω πρόβλημα. θέλω μόνο να πω κάτι που παρατήρησα όταν κάνει lead out μόλις λοιπόν αρχίζει αυτή η διαδικασία γράφει για λίγα δεύτερα σταματάει διαβάζει και μετά συνεχίζει και γράφει μετά απο αυτό το dvd λειτουργεί ενώ με τη μάρκα sentinel μετά το πρώτο σταμάτημα δεν ξαναγράφει και κολλάει ο υπολογιστής στη προσπάθεια που κάνει το plextor να διαβάσει και να συνεχίσει τη δεύτερη εγγραφή εάν κάποιος παρατήρησε κάτι παρόμοιο και στο δικό του μηχάνημα ας απάντηση σημειώνω ότι όταν γράφω σε dvd -r το lead out συνεχίζει χωρίς διακοπή μετά την εγγραφή των δεδομένων. ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...