Random User Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, στη προσπάθεια μου να παραγγείλω ένα προϊόν από σάιτ αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας με χρεωστική κάρτα, δε καταφέρω να τη κάνω αποδεκτή στο site. Τα λεφτά μέσα υπάρχουν, έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για αγορά από εξωτερικό στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, αλλά εδώ κολλάει. Και μου έκανε εντύπωση το πόσα στοιχεία ζητάει το site, πχ δε ξέρω τι πρέπει να βάλω στο "Issue Number" ή αν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να γράψω το όνομα της τράπεζας(Πειραιώς) για να περάσει. Όποια βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
makfil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Issue Number πρέπει να είναι ο τριψήφιος στην πίσω πλευρά της κάρτας. Θεωρητικά, από τα στοιχεία της κάρτας προκύπτει η Τράπεζα αλλά καλό είναι να γράψεις το όνομά της. Το θέμα του αν περνάει η κάρτα ή όχι εξαρτάται και από το ύψος του αντικειμένου που θέλεις να αγοράσεις. Μήπως ξεπερνάει το ημερήσιο όριο αγορών που βάζει η τράπεζα;
Random User Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το τριψήφιο δεν είναι το "Security Number(CVV2); Δοκίμασα να το βάλω πάντως και δεν έπαιρνε τον τρίτο αριθμό, οπότε ζητάει κάτι διψήφιο. Για την τράπεζα έβαλα "Pireaus Bank" αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστός ο τρόπος. Για το όριο δε ξέρω πόσο είναι αλλά σίγουρα δε το περνάει, δεν έχω αγοράσει και τίποτ' αλλο σήμερα και είναι μόνο 17 λίρες.
makfil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι ο τριψήφιος και δεν είχα προσέξει την επόμενη σειρά. Αφού το ποσό είναι μικρό και εντός του ορίου, προσπάθησε χωρίς να συμπληρώσεις το πεδίο.
Random User Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τσουκ, τίποτα, δοκίμασα 2-3 φορές αλλά παίρνω το μήνυμα "Sorry, this card cannot be accepted for this transaction". Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια πάντως, θα επικοινωνήσω με το σάιτ τους
spartak1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, στη προσπάθεια μου να παραγγείλω ένα προϊόν από σάιτ αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας με χρεωστική κάρτα, δε καταφέρω να τη κάνω αποδεκτή στο site. Τα λεφτά μέσα υπάρχουν, έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για αγορά από εξωτερικό στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, αλλά εδώ κολλάει. Και μου έκανε εντύπωση το πόσα στοιχεία ζητάει το site, πχ δε ξέρω τι πρέπει να βάλω στο "Issue Number" ή αν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να γράψω το όνομα της τράπεζας(Πειραιώς) για να περάσει. colchester order 2.png Όποια βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. To issue number αφορά τις Αγγλικές κάρτες. Δε βάζεις κάτι εκεί Ετσι όπως γράφεται είναι πιθανόν θέμα κεφαλαιακών περιορισμών. Δοκίμασε άλλη κάρτα αν έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα