Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής με το Facebook...........;

Όταν κάνω μία δημοσίευση στον τοίχο μου, ok μπορώ να ρυθμίσω ποιος θέλω να την βλέπει, είτε μόνο εγώ, είτε Δημόσια, είτε μόνο οι Φίλοι μου, είτε μπορώ να κάνω προσαρμογή.

Το θέμα μου είναι ότι όταν σχολιάζω μία δημοσίευση ενός φίλου μου, πρατηρώ ότι κοινοποιείται το σχόλιο μου και στους δικούς μου φίλους, που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσίευση και ούτε είναι φίλοι με το άτομο που δημοσίευσε αρχικά.

Αυτό πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα, καθώς μπορεί να μην θέλεις να ξέρουν οι φίλοι σου τι σχόλιο έκανες σε δημοσίευση ενός άσχετου με αυτούς.

Το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει και όταν κάνεις like σε άλλον άσχετο, κοινοποιείται και στους φίλους σου.

Μπορεί κάποιος να μου πει τη ρύθμιση υπάρχει γι΄ αυτό;;;;;

Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος αυτό δε γίνεται. Ο φίλοι οι οποίοι σε ακολουθούν στο Facebook θα βλέπουν τα σχόλια και τα like σου. Για να μην γίνεται αυτό θα πρέπει να σε κάνουν unfollow. Όχι unfriend αλλά unfollow.

Δημοσ.

Μα αυτή είναι και η λογική όταν κάνεις φίλους στο Facebook, να μοιράζεσαι πράγματα μαζί τους, όχι μόνο άμεσα, αλλά και έμμεσα.

Κι΄εγω που νομιζα οτι κανεις φιλους για να συνομιλεις μαζι τους...

Δημοσ.

Κι΄εγω που νομιζα οτι κανεις φιλους για να συνομιλεις μαζι τους...

Δεν είναι για πολλά πολλά το facebook.  Τίποτα "Χρόνια Πολλά" και κανα βιντεάκι με γάτες. Μιλάμε για κανονικό φακέλωμα. Κάνεις ένα σχόλιο κάπου και μετά το έμαθαν όλοι οι φίλοι και γνωστοί ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε ή ότι σου αρέσουν οι κρέμες προσώπου και τα κολλαγόνα... :) Άστα να πάνε...

Δημοσ.

Δεν είναι για πολλά πολλά το facebook.  Τίποτα "Χρόνια Πολλά" και κανα βιντεάκι με γάτες. Μιλάμε για κανονικό φακέλωμα. Κάνεις ένα σχόλιο κάπου και μετά το έμαθαν όλοι οι φίλοι και γνωστοί ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε ή ότι σου αρέσουν οι κρέμες προσώπου και τα κολλαγόνα... :) Άστα να πάνε...

Βασικα για τιποτα δεν ειναι,αλλα τι να κανεις που ολοι επικοινωνουν απο εκει μεσα.

Και αν δεν εχεις,εισαι ξεχασμενος απο ολους..

Η κανεις και λες τα βασικα μονο με φιλους,η το σβηνεις και ησυχαζει το κεφαλι σου..

Δημοσ.

Παιδιά επείγον! Εδώ και μια εβδομάδα το φβ μου έχει κλείσει δεν εχω πρόσβαση με το λογιν που κάνω περνώ μια απάντηση οτι "τα έγγραφα ταυτοποίησης είναι προς εξέταση θα επικοινωνίσουμε μαζί σας για πρόσθετη τεκμηρίωση" Κάτι μου λέει πως δεν παίζει να ξαναδώ το προφίλ μου ποτε ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...