apostol1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κανείς δεν κάνει 5 χρόνια συμβόλαιο για κατοικία.Μηπως θέλει να σας διώξει από το σπίτι.Αλλα τόσα χρόνια ήταν καλά που επερνε τα ενοίκια και όλοι οι λογαριασμοί πληρώνονταν κανονικά.
29gk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Επιμενεις δηλαδη να σπασεις πλακα με το προβλημα του αλλου ! Ευγε !!!
Spid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να ξεκαθαρισω πως για την ΔΕΗ οταν εγινε το συμβολαιο το 2010 ζητησαμε να μεταφερθει στο ονομα μας και μας αρνηθηκε (που απ' οτι λετε δεν ειχε δικαιωμα). Ετρεχε στο ονομα της ιδιοκτητριας ακομη και με τον προηγουμενο ενοικιαστη που μας ειχε δειξει καποιους λογαριασμους. Δεν δωσαμε βαση γιατι σκεφτηκαμε πως αμα πληρωνουμε all's good. Αλλα τωρα μας το γυρισε αναποδα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Spid
Eurwpoulo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειμαι σιγουρος,νομιζω οτι εξωση δεν υπαρχει χωρις συμβολαιο και χωρις ρευμα στο ονομα του.Εαν γνωριζει καποιος να μας ενημερωσει. Τα νομισματα στην τραπεζα. Γραφεις που γραφεις μονιμως οτι σου ερθει στο κεφαλι στα τρολοthreads,μην γραφεις και εδω οτι να'ναι. 1
paparoupas11 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι εσύ δεν έχει τύχει να υπογράψεις με 5 χρόνια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Όσα χρόνια θέλει ο ιδιοκτήτης μπορεί να βάλει και εφόσον φυσικά συμφωνήσει ο ενοικιαστής, αν δεν συμφωνήσει τότε ή το αλλάζει ο ιδιοκτήτης ή κοιτάνε να νοικιάσουν αλλού. Το ότι υπάρχουν ανόητοι άνθρωποι, είναι δεδομένο. Αν κάποιος καταφερερει να σε πεισει να υπογράψεις 5 χρόνια συμβόλαιο για ένα κ@λ@σπιτο, έχεις θέμα. Να μου πεις όμως ποιος είσαι, έχω κάτι συμφέρουσες προτάσεις για εσένα.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Η ιδιοκτητρια δεν θελει να κανει ανανεωση λογω της μειωσης. Η μειωση εχει γινει μηνες τωρα (τουλαχιστον χρονος) και το γνωριζει. Θελει να κανει ανανεωση για να αποφυγει καποιο προστιμο, το οποιο δεν καταλαβαινω απο που μπορει να προελθει. Το να γυρισει η ΔΕΗ στο ονομα μας δεν ειναι κατι που μας ενοχλει. Αυτο που ενοχλει ειναι οτι χρειαζεται "μισθωτηριο σε ισχυ" που λες. Δεν γινεται να χρησιμοποιησουμε το παλιο μισθωτηριο? Οπως ειπα, δεν θελουμε να δεσμευτουμε για αλλα 5 χρονια (μπορει να ειναι διαπραγματευσιμο) που θελει αυτη. Απ' οτι ξερω το ελαχιστο ειναι 3 χρονια που μπορει να συμφωνηθει? Εμεις θα θελαμε να συνεχισει η σιωπηρη αναμισθωση (αμα ειναι σε ισχυ) για να δοθει η δυνατοτητα να φυγουμε οποτε θελουμε (πολυ πιθανον πριν καν ολοκληρωθει ενας χρονος απο τωρα) χωρις να οφειλουμε ενοικια (ή οτιδηποτε αλλο) για την περιοδο που ΔΕΝ διαμενουμε πλεον στο σπιτι. Για το πιστοποιητικο πρεπει να πληρωσουμε εμεις κατι? (Δεν ξερω αμα υπαρχει τετοιο πραγμα για το σπιτι, εχω την εντυπωση πως οχι) @idomeneas Αυτη τη περιοδο πραγματοποιω την πρακτικη ΚΑΙ την πτυχιακη. Μετακομιση τωρα δεν γινεται και να θελαμε. Εσεις δεν εχετε δηλώσει στην εφορεία (με την φορολογική σας δηλωση) το νεο μειωμένο ενοικειο;
apostol1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τα νομισματα στην τραπεζα. Γραφεις που γραφεις μονιμως οτι σου ερθει στο κεφαλι στα τρολοthreads,μην γραφεις και εδω οτι να'ναι. Ασε τις συμβουλες σε εμενα,και απαντησε στον αρχικο φιλο να κλεισει 5 χρονια συμβολαιο η οχι?
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 του 2010 το συμβολαιο ειχε κατοχυρωθει απο εφορια? Τεσπα υποψιαζομαι οτι απο το 15 εως σημερα δεν το δηλωσε ηλεκτρονικα σαν ανανεωση -συνεχεια προηγουμενου συμβολαιου.. Και παει να δηλωσει νεο συμβολαιο για τα προηγ.ετη με προστιμο σαν εκπροθεσμο..(γι αυτα και τα πιστοποιητικα που ναι και λαθος αφου ειναι συνεχεια προηγ.συμβολαιου αν ηταν δηλωμενο) Μηπως τα 5 χρονια που σας ειπε ειναι απο το 15? Τεσπα μην το κουραζετε απλα πειτε οτι θες μεχρι ταδε ημερ.νια http://www.aade.gr/polites/akineta εδω εχει ινφο
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι υπάρχουν ανόητοι άνθρωποι, είναι δεδομένο. Αν κάποιος καταφερερει να σε πεισει να υπογράψεις 5 χρόνια συμβόλαιο για ένα κ@λ@σπιτο, έχεις θέμα. Να μου πεις όμως ποιος είσαι, έχω κάτι συμφέρουσες προτάσεις για εσένα. Το άχρηστο post της ημέρας. Τις προτάσεις γράψτες στον τοίχο από το δικό σου κ@λ@σπιτο να τις βλέπεις και να τις διαβάζεις κάθε πρωι που ξυπνάς.
Spid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) του 2010 το συμβολαιο ειχε κατοχυρωθει απο εφορια? Τεσπα υποψιαζομαι οτι απο το 15 εως σημερα δεν το δηλωσε ηλεκτρονικα σαν ανανεωση -συνεχεια προηγουμενου συμβολαιου.. Και παει να δηλωσει νεο συμβολαιο για τα προηγ.ετη με προστιμο σαν εκπροθεσμο..(γι αυτα και τα πιστοποιητικα που ναι και λαθος αφου ειναι συνεχεια προηγ.συμβολαιου αν ηταν δηλωμενο) Μηπως τα 5 χρονια που σας ειπε ειναι απο το 15? Τεσπα μην το κουραζετε απλα πειτε οτι θες μεχρι ταδε ημερ.νια http://www.aade.gr/polites/akineta εδω εχει ινφο Το συμβολαιο του 2010 θεωρηθηκε στην εφορια, βεβαια. Απο τοτε δεν υπηρξε αλλο. Το νεο που κανει ξεκιναει απο αυτο το μηνα. Αυτο σημαινει οτι υπαρχει ενα κενο διαστημα των 2 ετων, το οποιο, απ΄οσο ξερω, πρεπει να καλυπτεται με το τελευταιο συμβολαιο του σπιτιου εφοσον ο ενοικιαστης συνεχιζει να καταβαλλει τα ενοικια και ο εκμισθωτης τα δεχεται. Εσεις δεν εχετε δηλώσει στην εφορεία (με την φορολογική σας δηλωση) το νεο μειωμένο ενοικειο; Στην εφορεια δηλωνουμε το μειωμενο απο τοτε που συμφωνηθηκε. Πιο πριν δηλωναμε το κανονικο. Παντα τα πραγματικα ποσα που πληρωναμε δηλαδη. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Spid
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Απο 1.1.2014 ειτε για παραταση ειτε νεο συμβολαιο γινεται ηλεκτρονικα.(ασχετα που τα δηλωνεις στην δηλωση σου) Οποτε μαλλον θα επρεπε να κανει τροποποιηση ,εκπροσθεσμη με προστιμο.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το συμβολαιο του 2010 θεωρηθηκε στην εφορια, βεβαια. Απο τοτε δεν υπηρξε αλλο. Το νεο που κανει ξεκιναει απο 9/2017. Αυτο σημαινει οτι υπαρχει ενα κενο διαστημα των 2 ετων (2015-2017), το οποιο, απ΄οσο 3ερω, πρεπει να καλυπτεται με το τελευταιο συμβολαιο του σπιτιου εφοσον ο ενοικιαστης συνεχιζει να καταβαλλει τα ενοικια και ο εκμισθωτης τα δεχεται. Στην εφορεια δηλωνουμε το μειωμενο απο τοτε που συμφωνηθηκε. Πιο πριν δηλωναμε το κανονικο. Παντα τα πραγμτικα ποσα που πληρωναμε δηλαδη. Oτι λοιπον δηλώνετε στην εφορεία αυτο θα υπογράψετε και στο νεο συμβόλαιο, αν κάνετε
BritGreek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Να προσθέσω μια σκέψη, γιατί δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή εδώ. Στην επαγγελματική στέγη τουλάχιστον, με μισθωτήρια από το 2013 και μετά, αν δεν υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύ, ο επαγγελματίας, όσες αποδείξεις κι αν έχει, δεν μπορεί να τις βάλει στα έξοδά του. Επίσης, στις κατοικίες, έμαθα ότι δεν ισχύει πλέον η σιωπηρή αναμίσθωση, κι ότι έχεις 30 μέρες να το ανανεώσεις για να μην πληρώσεις 100 ευρώ πρόστιμο ως ιδιοκτήτης. Αυτή την ενημέρωση έχω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα