DrNick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να "ακονιστεί" μια κουρευτική; Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να μην κόβει καλά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να "ακονιστεί" μια κουρευτική; Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να μην κόβει καλά... Image01.jpg Αλλάζεις λεπίδες. 2
papoys1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν φυσικά βρεις στην αγορά γιατί και στις φτηνές επώνυμες δύσκολα βρίσκεις,ή εφάρμοσε τη δική μου λύση. Κινέζικη με 10-12 ευρώ και μόλις σταματήσει να κόβει πέταμα και καινούργια. Στην επώνυμη και οι λεπίδες ή οι μπαταρίες περισσότερο κοστίζουν. 1
DrNick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χλωμό να βρεθεί ανταλλακτικό. Είναι παλιά (Philips c242). (Και τα έβγαλε τα λεφτά της - συναισθηματικοί λόγοι που θέλω να την ξαναζωντανέψω). 1
papoys1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το καταλαβαίνω είχα μία περίπου τέτοια και όταν πήγα για μπαταρίες (ήταν φιξ και δεν μπορούσα να τις αλλάξω) και μου είπε ο Δήσιος 12 ευρώ την παράτησα γιατί όπως είπες και η λεπίδα δεν έκοβε καλά και δεν άξιζε τον κόπο. Πήρα μία Κινέζικη η οποία είναι και πιο σύγχρονη στις σκάλες με 11 ευρώ την οποία έχω και εδώ και ένα χρόνο και όλα καλά. Edit. Τώρα την είδα και 8 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/4935946/Kemei-KM-605.html
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν φυσικά βρεις στην αγορά γιατί και στις φτηνές επώνυμες δύσκολα βρίσκεις,ή εφάρμοσε τη δική μου λύση. Κινέζικη με 10-12 ευρώ και μόλις σταματήσει να κόβει πέταμα και καινούργια. Στην επώνυμη και οι λεπίδες ή οι μπαταρίες περισσότερο κοστίζουν. Ή αλλιώς η τακτική που ακολουθώ εγώ, επαγγελματική μηχανή από καλή μάρκα που θα κρατήσει για 15-20 χρόνια και βάλε. Οι λεπίδες αν τις λαδώνεις σπάνια να χαλάσουνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα