DrLo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 απο ΑΕΙ δεν περνει? να στειλω κι εγω αν ειναι εγω σε αυτα δεν ειμαι ρομαντικος.... προτιμω να μην δουλευω στον κλαδο μου... ακομα και φουλ να δουλευεις στα ψαρια θα περνεις 700.. αντε 800.. οποτε αν βαλεις νοικια και ολη την ταλαιπωρια για εμενα δεν αξιζει... καλυτερα 300 και σπιτι σου, και βρες και κατι αλλο να συμπληρωνεις..απο το να ξεσπιτωνεσαι για 700 και 800... αν θες να ξεσπιτωθεις , ναι να το περασεις το βασανο αλλα για εξωτερικο να περνεις σοβαρο μισθο σε σοβαρη χωρα και οχι για ψωροκωσταινα και 700 ευρω ... Δεν είναι λογική αυτό. Από ότι κατάλαβα ο TS έχει κάποιες σχετικές σπουδές οπότε φυσικά και πρέπει τουλάχιστον να κυνηγήσει την ευκαιρία (δε δίνονται και πολλές στην Ελλάδα αυτό το καιρό). Δηλαδή τι προτείνεις σε κάποιον που έχει τελειώσει πχ ένα ΤΕΙ ιχθυοκαλιεργιών ? να μη φύγει από το σπίτι του και να περνά με 300 ευρώ στο σπίτι του μπαμπά και της μαμάς μέχρι να έρθουν ιχθυοκαλιέργιες στο σπίτι του κοντά ? @TS Το "πρόβλημα" με τα μαθήματα οδήγησης είναι τουλάχιστον αστείο. Φυσικά και θα πρέπει να δεις τι είναι αυτή η εταιρεία, πόσο σοβαρή είναι κλπ Μη σου φαίνεται απαραίτητα περίεργο ότι σου είπε ότι μπορούν να περιμένουν. Έχει τύχει σε συνάδελφό μου όταν βρήκε δουλειά σε σχετική εταιρεία (παραγωγή ιχθυοτροφών). Κοίτα το άμεσα. Αν μπορείς να αποφασίσεις ότι είναι μια δουλειά που μπορείς να σου καλύπτει τουλάχιστον τα έξοδά σου στην άλλη πόλη (έστω και "μέτρημενα") πήγαινε αν αυτός είναι ο τομέας σου και η πρόταση ειναι σοβαρή. Ευκαιρίες να ξεκινήσει κάποιος καριέρα στην Ελλάδα δεν δίνονται κάθε μέρα. Αλίμονο αν αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι part-time δουλειές των 300 ευρώ είναι δουλειές που δε πρέπει να "χάσεις". Σκεπτόμενος έτσι ξεκινάς υποτιμόντας ο ίδιος τον εαυτό σου και δε θα πρέπει να γκρινιάζεις στο μέλλον αν το κάνουν και άλλοι. Αν όλα είναι ΟΚ και μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα, ξεκίνα άμεσα, μη πας στην άλλη part-time (εξήγησέ του τι και πως πριν) και ξέχνα το "πρόβλημα" με τα μαθήματα. my2cents 5
someangel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, και επίσης σε ευχαριστώ Sonik86 για τις επιπλέον πληροφορίες όσο αφορά τον κλάδο. Αρχικά θα κανονίσω να πάω μέχρι εκεί για να μιλήσω μαζί τους από κοντά. Όσο αφορά την part time δουλειά, θα δω τι θα κάνω.
apostol1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 για δουλεια ο κοσμος πηγαινει εκει οπου περνει τα περισσοτερα χρηματα.μου αρεσει να δουλευω βραζιλια αλλα τα περρισοτερα λεφτα τα βγαζω στον περσικο κολπο.
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε μου καλυτερα να το συζητησεις με τους δικους σου δε βγαζεις ακρη εδω
efo355 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω που μένεις ( υποθέτω Αθήνα ) αλλά μιας και είμαι από επαρχία θα σου πω ότι σε εμάς υπάρχει πρόβλημα να βρεις άτομο σε δουλειά που να έχει μια σχέση με το αντικείμενο. Εγώ σαν οδοντοτεχνίτης θέλω να πάρω άτομο που να έχει τελειώσει ένα ΙΕΚ ας πούμε και δεν βρίσκω. Το ίδιο λογικά πρόβλημα έχουν και αυτοί. Γνώμη μου είναι να πας να τους γνωρίσεις με θετική προδιάθεση και αν τα βρείτε σήκω και πήγαινε. Δουλειά 300 ευρώ είναι μιζέρια. Θα είσαι στο αντικείμενο σου θα εκπαιδευτεις θα κάνεις και γνωριμίες και στο μέλλον αν όλα πάνε καλα θα έχεις και καλύτερες απολαβές. Γενικά βάζεις τις βάσεις για να κάνεις κάτι καλό στη ζωή σου.
katz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Να πας οπωσδηποτε. Εισαι 26. Αλλες υποχρεωσεις δεν εχεις. Τελεια ηλικια για να δουλεψεις στον τομεα σου. Επισης να δεις αν σου αρεσει. Αλλιως αρχιζεις και βλεπεις κατι αλλο απο αυτο που σπουδασες
panosno1com Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 αν εχεις πτυχιο απο τει πανε στειλε το στον σκλαβενιτη που περνει για ειδικοτητες σε καταστηματα ελα σε πμ να σου πω Παιρνει οντως άτομα ο Σκλαβενιτης??? 1
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σου αρέσει το αντικείμενο και βγαίνεις με τα λεφτά it's a go. Είναι λογικό να είσαι αγχωμένος με τις διαδικασίες αλλά εφόσον θα είναι doable κάντο, όπως και να χει αργά η γρήγορα το πιο πιθανό θα είναι να φύγεις από το σπίτι όποτε δεν την γλιτώνεις με το άγχος κτλπ. Καλύτερα να πας και ας "αποτύχεις" παρά να κλωτσήσεις την ευκαιρία και μετά να αναρωτιέσαι.
gs_ps4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το άχρηστο post του thread. Καμιά σχέση αυτό που λες με το θέμα του ts. ενταξη ετσι κανω κι εγω 169 μηνυματα στο φορουμ και 1169 μην σου πω! .... Ως ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ .... διαβαζω αν ειχες διαβασει προσεχτικα τι γραφω και γιατι! δεν θα εγραφες αυτο ! οποτε λανθασμενο το συμπερασμα σου! Παιρνει οντως άτομα ο Σκλαβενιτης??? παιρνει ειδικοτητες αν εχεις μεσον,.,,,,και εξαρτατε τι τει η αει εχεις τελειωσει!!! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2017 από gs_ps4
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μίλα με το hr να μάθεις τον μισθό σου και αν βγαίνεις οικονομικά είναι προτεραιότητα να δουλέψεις στον τομέα που σπούδασες (αλλά και να ζήσεις ανεξάρτητος από τους γονείς σου). Δεν θα έχεις και πολλές ευκαιρίες να κάνεις κάτι τέτοιο. Με τα σημερινά δεδομένα, η επόμενη ευκαιρία σου μπορεί να έρθει μετά από χρόνια.. Μαζεύεις προυπηρεσία και σε μερικά χρόνια ίσως βρεις κάτι καλύτερο κοντά στο σπιτι σου ή μπορεί και να σου αρέσει ο νέος τρόπος ζωής. Αν δεν βγαίνεις οικονομικά βέβαια, μάλλον δεν αξίζει ιδιαίτερα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ενταξη ετσι κανω κι εγω 169 μηνυματα στο φορουμ και 1169 μην σου πω! .... Ως ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ .... διαβαζω αν ειχες διαβασει προσεχτικα τι γραφω και γιατι! δεν θα εγραφες αυτο ! οποτε λανθασμενο το συμπερασμα σου! παιρνει ειδικοτητες αν εχεις μεσον,.,,,,και εξαρτατε τι τει η αει εχεις τελειωσει!!! Το χιλιοστό εκατοστό εβδομηκοστό post του gs_ps4 και ταυτόχρονα άχρηστο post της ημέρας.
gs_ps4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 με εκρινες εσυ με την τεραστια ''σοφια - εμπειρια'' σου ετσι .... μαλιστα........ εχουν εξελιχθει τα τρολλ ουδεν σχολιον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα